Седмични хороскоп, (од 23. до 30. новембра)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 23. до 30. новембра)

Ован, 21.3 - 20.4

Кроз патњу и искушења стекли сте снагу, па сходно томе правите планове за даљу будућност. У конфликтној сте ситуацији. Односи са партнером базирају се на поштовању. Да ли је то оно право? Да ли то може да смири ваше узавреле страсти? Све у свему, од партнера вас очекује корист.

Бик, 21.4 - 20.5

Доносите важну одлуку. Схватате да на друге не можете да се ослоните, па крећете у акцију као солиста. Можда се ради о инату? Сматрате да сте дуго оклијевали. Пошто сте осјетљиви на све што нарушава хармоничне пословне односе, прија вам индивидуални рад. Изванредан таленат опажања помаже у рјешавању проблема.

Близанци, 21.05 - 20.06

На себе сте преузели ризик. Остаје вам још само да истрајете да бисте савладали препреку. Судбина вам је наклоњена. Ипак, духовне вјежбе помажу. Слаба тачка сљедећих дана су органи за дисање. Да ли се ради о бронхитису или вирусној прехлади - одлучиће љекар. Предузмите мјере заштите.

Рак, 21.06 - 20.07

У свом сте елементу, јер је наступио период материјалног благостања. Ријешили сте да градите односе са пријатељима не на љубави, већ на поштовању. Могу искрснути неочекивани проблеми, који само потенцирају већ ионако конфузно стање. На видику немате ни од кога подршку. Нерасположење и свађа.

Лав, 21.07 - 21.08

Све се у вашем животу дешава преспоро. Мукотрпан рад и лоша организација обавеза чине да губите тло под ногама. Посао захтијева стрпљење и додатну снагу, коју немате. Кад томе додате и финансијске губитке, није вам лако, али ћете ситуацију превазићи. Могуће су сметње са грлом.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Само сталожено и стрпљиво постижете циљ. Самоконтрола ће ове седмице бити ваш главни адут. Функционишете успјешно руковођени ранијим искуствима. Љубав ће сљедеће седмице бити доведена у питање. Неко покушава вољеној особи да трачевима помути срећу.

Вага, 23.09 - 22.10

Напокон сте дошли до душевног мира. Требало је пуно одрицања и рада на себи, али се исплатило. Питање је докле ће то стање да вас држи? На све гледате са појачаном дозом идеализма, па и на везу у којој се налазите. Пошто партнер није принц из бајке или промијените бајку или принца.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Колебате се између двије могућности. У тоталној сте конфузији. Будите одлучни кад наступе прве компликације, јер у противном можете изгубити контролу над собом. Водите рачуна о ријечима, јер вас оне у сљедећем периоду могу скупо коштати. Ћутање је злато.

Стрелац, 23.11 - 20.12

У позитивној фази сте. Задовољно трљате руке, не само због материјалне већ и због моралне сатисфакције. Ваша имовина се увећава. На послу се добро зна ко је ко. Нема фолирања. Пошто сте признање својим квалитетима и радом заслужили, само наставите овим темпом. Могућа је главобоља или проблеми са синусима.

Јарац, 21.12 - 19.01

Криза у којој се налазите је стимулативна, јер вам помаже да будете бољи. Једна дилема вас стално прогони. Не видите рјешење. На партнера не можете да се пожалите. Он је такав какав је. Уколико није бољи, сами сте криви. Што више тражите, више ћете и добити.

Водолија, 20.01 - 18.02

Зрачите шармом и оптимизмом. То инспиративно дјелује на околину, па се немојте зачудити ако се сви буду “отимали за вас”. Нов посао или нов сигуран извор прихода поправља вам расположење. Можда у томе лежи снага ваше личности? Ипак, према колегама сачувајте дистанцу.

Рибе, 19.02 - 20.03

Налазите се у конфликтној ситуацији, растрзани између емоција и разума. Преиспитујете неке ријечи и поступке. То стање се зове ментална аутодеструктивност. Маштате о богатом, згодном и паметном партнеру. Да ли ви имате све ове атрибуте? За почетак ћете се задовољити уколико има пара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана