Седмични хороскоп, (од 22. до 28.децембра )

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 22. до 28.децембра )

Ован, 21.3 - 20.4

Оптерећени сте обавезама али не треба да бринете ако радите са странцима. Пазите добро када склапате уговоре, постоји опасност да у папирологији не буде све како треба. Склони сте авантурама и не одустајете од навике да флертујете чак и ако сте у вези или браку. Можете проузроковати озбиљне проблеме у породици, нарочито ако сте у браку а партнер је Јарац, Ован или Шкорпија. Пазите се повреде.

Бик, 21.4 - 21.5

Преоптерећени сте обавезама али увјерени да можете да постигнете више него што је то реално случај. Многи желе да раде са вама и вјероватно ћете добијати понуде разне врсте. Могући су повећи добици преко послова са странцима. Ваш љубавни живот је веома буран чак и ако сте званично слободни. Са изразито наглашеном астролошком кућом еротике тешко да сте сами или да немате никог ко вам се удвара. Могућ пад имунитета.

Близанци, 22.5 - 21.6

Период је одличан за оне који намјеравају да се упусте у велике послове, да потраже можда неки нов извор прихода и да се одлуче за приватан бизнис. Биће вам потребна подршка једног Овна, Јарца или Шкорпије а Водолија ће сама понудити помоћ или неку врсту сарадње. Пазите да не будете у вези превише доминантни, нарочито ако је партнер Вага или неки Стријелац.  Пазите се пада.

Рак, 22.6 - 22.7

Улазак Сунца у знак Јарца крајем периода доноси нове пословне могућности. Ако имате добру репутацију, склопићете добар посао, ако сте у некој врсти проблема, посебно законске природе, предстоје повећи издаци.  Не оклијевајте него крените у акцију, нарочито ако вам се допада неко ко упорно покушава да вам се наметне као доминантан партнер. Пазите се пада.

Лав, 23.7 - 22.8

Прелазак Сунца из знака Стријелца у знак Јарца доноси озбиљне пословне понуде од особа које у сваком погледу рачунају на вас. Немојте се оптерећивати неким нерашчишћеним односима са ауторитетима или амбициозним сарадницима.  Можете имати много више успјеха него што претпостављате када је у питању љубавни живот. Многи представници вашег знака су спремни за нову везу. Могућ је назеб.

Дјевица, 23.8. - 22.9.

Добијате жељу да радите неки креативни посао у коме би ваша иницијатива дошла до пуног изражаја. Трудите се да будете у добрим односима са неким ко вам је посебно драг, могуће да се ради о особи са којим нисте још увијек у вези или се ради о дугогодишњем браку у коме у потпуности разумијете једно друго. Могуће су мање стомачне тегобе.

Вага, 23.9 - 22.10

Одличан период за нове послове, посебно у медијима или за било коју врсту пословне сарадње која подразумијева рад са странцима, са великим фирмама, контакт са много људи.  Ако сте у браку, најважније вам је да будете у хармоничним односима са партнером али и са свим члановима породице. Слободне Ваге би требало да избјегавају Овна или Јарца. Могући су болови у зглобовима.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Договорићете неки добро плаћен посао који ће се можда продужити и у идућој години. Лав, Шкорпија, Бик и Дјевица вас у потпуности подржавају и покушавају да са вама успоставе што је могуће бољу сарадњу. Спремни сте да се упустите у нову везу са неким кога познајете преко посла. Могуће да се ради о неком ко вас одушевљава својом енергијом, оптимизмом и начином комуникације. Пазите се оштрих предмета.

Стријелац, 23.11 - 21.12

Наглашен је ваш знак што вам даје добре могућности за склапање добрих послова, наплату неких дугова и успостављање добрих односа са неким новим сарадницима. Трудите се да изгладите односе са неким другим Стријелцем или Близанцима али то баш и не даје сјајне резултате.  Најважније вам је да сте у вези са неким ко вас ничим не оптерећује, посебно не својим нереализованим амбицијама.  Могућа је повреда.

Јарац, 22.1 - 20.1

Сунце крајем периода улази у ваш знак и доноси нове могућности у вези са послом који бисте вјероватно започели са неким ко има велика искуства  у бизнису. Не би требало да пропустите прилику за обнову сарадње са другим Јарцем. Слиједи вам тежак период ако сте недовољно прилагодљиви. Имате потребу да држите свој живот под контролом и да никоме не полажете рачуне за оно што планирате да урадите. Повремено ћете бити нерасположени.

Водолија, 21.1 - 19.2

Вјерујете у могућност повољног развоја сарадње са странцима. Стрепите да би неко могао да вам преотме неку прилику за зараду.  Показујете најбољи дио своје природе и личности, посебно у друштву Стријелца, Лава, Ваге или Близанаца. Не допуштате никоме да вам се мијеша у одлуке које се тичу љубавног живота, нарочито не Шкорпији или Јарцу. Веза са Лавом крајем периода постаје прилично стресна. Провјерите стање зуба.

Рибе, 20.2 - 20.3

Слиједи одличан период за нове послове, за завршетак неких пројеката којима сте посветили доста енергије и времена. Ако тражите посао, добићете га посредством неког кога дуго познајете и са ким сте већ разговарали о свим могућностима. Многи представници вашег знака сами су или у веома компликованој вези. Фебруарске Рибе посебно нису спремне да било шта мијењају у свом животу. Добро се осјећате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана