Седмични хороскоп, (од 22. до 28. септембра)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 22. до 28. септембра)

Ован, (21.3 - 20.4)

Забринути сте због закашњења пројекта. Сами сте криви, јер нисте реаговали правовремено. Исцрпљени сте, неопрезни, па сте самим тим склони трачевима и клеветама. Под хитно промијените начин размишљања. Свађа са партнером пријети да прерасте у физички обрачун. Још ако се ради о Шкорпији... Најбоље је накратко се повући из игре.

Бик, (21.4 - 20.5)

У изгледу је нови посао који обећава бољу зараду и више рада. Могуће су здравствене промјене. Код мушкараца је у питању дигестивни тракт, а код женских припадника знака гинеколошке сметње. Изузетно пријатни тренуци са партнером или ново познанство. Прија вам дружење са практичним особама. Нагласак ставите на секс.

Близанци, (21.5 - 20.6)

Ситуација захтијева прилагођавање, па уколико у томе успијете, неће бити проблема. Период је одличан за учење и потписивање уговора. Могуће су тегобе са бубрезима. Са Вагом, хтјели то или не, наступају лијепи тренуци. Не покушавајте да причате, већ покажите шта осјећате на дјелу. Обрадујте околину поклоном или почастите колеге кафом.

Рак, (21.6 - 20.7)

Идућих дана очекује вас много жртвовања и нервирања, па се наоружајте стрпљењем. На материјалном плану вам не цвјетају руже, па се окрените духовности. Пошто вам је имунитет ослабљен, почните да га јачате. Нисте у форми, па оставите љубав по страни. До тада ће се све средити. Пред вама је седмица која изискује пуно стрпљења.

Лав, (21.7 - 21.8)

Успјешан пословни период треба максимално искористити. Здравље је добро, ако се изузму сметње нервне природе. Бик идућих дана има фаталан утицај. Препустите се његовим чарима, зажмурите и уживајте. Уколико се појаве недоумице, не либите се да потражите савјет искусније особе. Не губите вријеме на тричарије, усавршавајте се!

Дјевица, (22.8 - 22.9)

Сумњичавост и страх од неуспјеха могу вас накратко паралисати. У фази сте пословног напретка. Покушајте да нађете разумну мјеру и не трошите се превише на послу. Лав вас напросто излуђује. Креће у директан напад. Пошто вам се свиђа, пристајете на састанак. Опрезно, он се креће на више колосијека. Не дозволите да вас изда стрпљење.

Вага, (23.9 - 22.10)

Оригиналношћу и новим идејама шокирате околину. Пријају вам сви послови који не прљају руке. Нервоза утиче на лучење адреналина, а он прави хаос у организму. Стога треба избјегавати све стресне ситуације. Пошто сте отворени за љубав, биће лудо и незаборавно. Водолија је ваш обожавалац на дуже стазе.

Шкорпија, (23.10 - 22.11)

Новонастали догађаји утичу на то да желите да се дистанцирате. Без разлога вас хвата паника. Пошто својим понашањем кочите ствари, у незавидној сте ситуацији. Избјегавајте тимски рад. Страх од стварности и људи постао је забрињавајући. Само ако схватите да паметнији попушта, можете спасти везу. Самоћа је најбољи друг.

Стријелац, (23.11 - 20.12)

Изузетно успјешан период на свим пољима. Не одгађајте почетак и не доносите погрешне закључке. Под условом да сте нашли склад са природом бавећи се рекреацијом, бићете у одличној кондицији. Уколико желите да се баците на вољену особу, то ћете и учинити. Пошто функционишете на више страна, поставља се питање времена.

Јарац, (21.12 - 19.1)

Бићете у врхунској форми, под условом да сте окружени лијепим стварима. Чувајте се премора, тако што ћете правилно прераспоређивати обавезе. Лав вас напросто очарава. Не можете да га избијете из главе. Пошто се ради о пролазној авантури, искористите је до краја. Биће пуно лијепих догађаја, па их није пожељно кварити таласима песимизма.

Водолија, (20.1 - 18.2)

Идућих дана срце влада главом. Нека вас стога не зачуде киксеви, свађе и неспоразуми. Умјереним начином живота и смиреним понашањем избјегавајте опасност. Неће вас ни љубав. Бикови вам дефинитивно окрећу леђа, али зато њежна Вага чека раширених руку. Баците јој се у загрљај. Морате повести рачуна о томе шта причате.

Рибе, (19.2 - 20.3)

Новац вам је неопходан, а он има неисцрпне могућности. Треба искористити прилику. Пуно лијепих ствари дешава се управо ових дана. Можда сте због тога напети? Љубавна авантура је на помолу. Прихватите позив особе која оставља позитиван утисак и успијева да вас "продрма". Ватреног је темперамента, одлично се слажете. Не тражите длаку у јајету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана