Седмични хороскоп (од 22. до 28. фебруара 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 22. до 28. фебруара 2014.)

Ован, 21.3 - 20.4.

Исправно просуђујете и доносите идеалну одлуку у правом тренутку. Ситуација захтијева прилагођавање па се понашате сходно томе. Немате куд. Одличан период за Овнове који раде у области судства. Са лакоћом потписујете уговоре, преговарате и бавите се разним финансијским трансакцијама. Нека наредних дана буде појачана доза опреза.

Бик, 21.4 - 20.5.

Преплављени плимом осјећања, живите негдје између сна и јаве. Бикове очекује мноштво лијепих ствари, а све зависи од узраста и интересовања. Нервоза може утицати на здравље, али се првенствено манифестује у виду појачаног конзумирања хране. Да ли сте недавно стали на вагу? Не будите преосјетљиви.

Близанци, 21.5 - 20.6.

Ситуација захтијева да се хитно промијените ако желите да избјегнете неугодности. Будите мудри, уочите сопствене грешке како бисте боље функционисали. Не баш сјајни односи са партнером утичу на то да размишљате о свом степену одговорности. Кад бисте још успјели да будете објективнији, било би сјајно.

Рак, 21.6 - 20.7.

Стрпљиво подносите жртве, јер видите клице будућег благостања. У фази сте успостављања моћи и статуса. Идеалан период да се баците на овај сегмент живота. Пожељно је да приведете послове крају и сачекате убирање плодова, који неће изостати. Не будите похлепни кад је новац у питању.

Лав, 21.7 - 21.8.

Кроз кризну ситуацију сазријевате, постајете стабилни. У фази сте духовног раста који није баш лагодан, али по правилу доноси добре резултате. Учестале главобоље везане су за промјенљив крвни притисак. Неке припаднике знака очекује повреда главе усљед непажње. Учите се стрпљењу и не одустајте.

Дјевица, 22.8 - 22.9.

Бацате се на мукотрпан рад, све зарад остваривања личних амбиција и материјалне сигурности. Свјесни сопствених потреба, грабите ка циљу. Уколико будете на извјесно вријеме раздвојени од партнера, обузеће вас љубомора и несигурност. Проблем је искључиво у вама. Јарац хита у помоћ. Нека вас не савладају песимизам и жеља за самоћом.

Вага, 23.9 - 22.10.

Започињете нов животни циклус. Зрачите унутрашњим складом и хармонијом. У очекивању љепше будућности, гомила неповезаних мисли мота вам се по глави. Многе Ваге мијењају посао или на нов начин приступају старим обавезама. Рјешавају да се још мање узбуђују и нервирају због тога. Нервоза је само  посљедица позитивних стресова.

Шкорпија, 23.10 - 22.11.

Наоружајте се стрпљењем, јер је пред вама седмица у којој ће вам оно бити и те како потребно. Превише обавеза чини вас растрзаним, тако да не видите излаз. Иако покушавате да се дистанцирате од пословних проблема, тешко вам то полази за руком. Вриједни сте, радни, поуздани. Добитак. На вама је да се коригујете. Можете, само ако хоћете.

Стријелац, 23.11 - 20.12.

Промјенљиво расположење, ризици и тежња за препуштањем животним ужицима само су посљедице неочекиваног таласа оптимизма. Склоност ка вирусним обољењима може бити ограничавајући фактор у кретању. Надајмо се да сте на вријеме примили вакцину против грипа. Избјегавајте брзоплетост, посебно вербалне природе.

Јарац, 21.12 - 19.1.

Функционишете на бази раније стечених искустава. Под условом да се сјетите киксева из прошлости и не дозволите да се они понове, бићете, у најмању руку, мудри. Прија вам породично-брачни живот. Нажалост, већина припадника знака само ће маштати о идили. Ситуација није тако ружичаста.

Водолија, 20.1 - 18.2.

Изложени сте јаким планетарним утицајима па су могуће непријатности у виду несанице и апатичног расположења. Вага нуди идеално рјешење. Питајте је о чему се ради. Захваљујући изузетним креативним могућностима нижете успјехе. Склоност ка музици, поезији и уопште умјетности тренутно је јака. Побољшање материјалне ситуације.

Рибе, 19.2 - 20.3.

Недостаје вам сигурност па отуда опште конфузно стање. Проблем је субјективне природе и реакција на планетарне утицаје. Депресија, меланхолија, повлачење пред проблемима, умјесто да се с њима суочите. Уз то, проблеми с бубрезима и осјећај физичке исцрпљености. У умјетности је спас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана