Седмични хороскоп, (од 20 до 26. октобра)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 20 до 26. октобра)

Ован

Повремено дјелујете забринуто због нових информација или догађаја на пословној сцени, чини вам се да је све кренуло у неком погрешном правцу. Различити пословно-финансијски планови које сте започели изненада дјелују врло компликовано. Важно је да се концентришете на своје приоритетне циљеве. Немојте дозволити да вас неко обесхрабри са својим песимистичким прогнозама.

Бик

Додатни ентузијазам и проширена пословна иницијатива показаће вам се од вишеструке користи. У свом типичном маниру осмислили сте добар идејни план са намјером да остварите практичне резултате на различитим странама. Нема разлога да оклијевате пред драгом особом, покажите позитивну страну своје личности. Блиска особа очекује нешто више од лијепих ријечи.

Близанци

Многе околности су на вашој страни, налазите се у сјајној психофизичкој форми и имате амбициозне пословне планове. Не кријете да имате велика очекивања и да сте захтјевни у сваком погледу, посебно када је ријеч о вашим интересима. Комплименти које добијате од неког са стране, наводе вас на погрешна емотивна очекивања. Недостаје вам добар увид у нове догађаје који заокупљају партнерову пажњу.

Рак

Успијевате да остварите своје основне намјере на неки заобилазан начин и уз додатни ментални напор. Дјелујете одлучно и сналажљиво. Избјегавајте ситуације које представљају велики пословни ризик. Немојте дозволити да нови догађаји воде ка распиривању ниских страсти у односу са вољеном особом. Боље је да неке ствари прећутите него да отварате дијалог који води ка љубавном ривалству.

Лав

Уз промишљеност и додатну упорност успијевате да превазиђете проблеме који ремете ваш свакодневни пословни ритам. Потребно је да одржите добар ниво успјешне сарадње, на срећу имате довољно позитивне енергије. У љубавном животу дјелујете врло промишљено и трезвено. Желите да успоставите бољу емотивну контролу над новим догађајима. Смишљено бирате прави тренутак да остварите своје намјере или да вољеној особи саопштите вазне планове.

Дјевица

Потребно је да се дистанцирате да бисте комплетну ситуацију на пословној сцени процијенили са више страна, прије него што донесете коначну одлуку. Поставите листу приоритета и јасније дефинишите своје циљеве. Повремено се ваша осјећања и разум налазе у благом нескладу, али то вам неће сметати да остварите своје љубавне намјере. Понекад претјерујете у жељи да све конце држите у својим рукама, али не можете увијек да диктирате љубавни темпо.

Вага

У изненадним ситуацијама умијете да дјелујете врло трезвено, јер постоје различити пропусти који узрокују додатну тензију и неповјерење међу сарадницима. Контактирајте са особом која има поуздане информације, потребно је да проширите своје сазнајне видике. У односу са вољеном особом честе промјене у расположењу стварају и додатну нервозу. Немате довољно разумијевања за нечије пропусте или за нове захтјеве.

Шкорпија

Дјелујете врло амбициозно и имате добру вољу да се ангажујете на различитим странама. Посебно сте подстакнути нечијом причом о сарадњи, привлачи вас идеја о промјенама које унапређују постојећи модел пословања. Скоро све што има "љубавни предзнак" привлачи вашу пажњу. Импонују вам различити комплименти, умијете да оставите "велики утисак" на своју околину.

Стријелац

Имате добру визију и стало вам је побољшате своју позицију и утицај на пословној сцени, стога да бисте остварили своје циљеве потребно је да процијените тачан исход у неким важним преговорима. Не кријете да имате велика очекивања у сваком погледу, важно је да избјегавате брзоплетост и инпулсивне реакције. Можда ваш љубавни однос није претјерано идиличан, али то вам неће сметати да се представите у позитивном свјетлу на различитим странама.

Јарац

Повремено вам недостаје додатна концентрација да се ангажујете у неким паралелним догађајима када се рјешавају важни пословни интереси. Промишљено употријебите своје професионалне манире и искуство. Важно је да ускладите своја разноврсна интересовања и емотивне потребе, сувише се расплињавате и губите важну нит у односу са вољеном особом. По потреби мијењате своје понашање или одлуке, али ниједна емотивна улога не задовољава у потпуности ваша очекивања.

Водолија

Заинтересовани сте све више за неке нове пословне идеје и нечију понуду. Понекад дјелујете нескромно у процјени личних могућности, али не можете да заобиђете одређене фазе у пословању које воде до завршних резултата. Упорно покушавате да превазиђете емотивну слабост или тренутни неспоразум у односу са вољеном особом. Немојте дозволити да се ствари превише искомпликују, учините све што је потребно да створите хармоничну атмосферу.

Рибе

У складу са својом основном оријентацијом стало вам је да будете запажени у пословним круговима и непрекидно смишљате нова рјешења која треба да оставе позитиван утисак. Изненада ћете заблистати у позитивном свјетлу на различитим странама. Задовољство које вас прати у односу са вољеном особом позитивно се рефлектује на ваше креативно расположење и на укупно понашање. Пулсирајућа осјећања мијењају ваш поглед на свијет и утичу на вашу креативну инспирацију.

+++

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана