Седмични хороскоп (од 20. до 26. априла 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 20. до 26. априла 2013.)

Ован, 21.3 - 20.4.

Дјелујете веома амбициозно и покушавате да процијените завршни исход у свим значајним догађајима на пословној сцени. Сарадницима је важно да чују ваше мишљење, али употријебите своје професионалне манире и дискрецију. Све што има "љубавни предзнак" привлачи вашу пажњу и велико интересовање.

Бик, 21.4 - 20.5.

Постоје изненадни проблеми који ремете ваш свакодневни ритам, али уз додатну упорност можете да остварите своје пословне планове. Немојте дозволити да вас неко заварава погрешним информацијама. У односу са вољеном особом честе промјене расположења стварају додатну нервозу и емотивну несигурност.

Близанци, 21.5 - 20.6.

Дјелујете забринуто због нових информација на пословној сцени, али то је пролазна фаза. Важно је да се управљате према дугорочнијим циљевима на пословној љествици. Мудро прећуткујете одређене догађаје или интригантне теме, које имају лош утицај на ваш однос са вољеном особом. Немојте умишљати да ће добро рјешење доћи само по себи.

Рак, 21.6 - 20.7.

Очекујете да неко прихвати ваше идеје и смета вам осјећање неравноправности у односу са сарадницима. Потребни су вам разноврсни дипломатски манири и компромисна варијанта. У љубавном односу уживате у различитим ситуацијама. Довољан вам је "мали подстицај" да бисте осјетили велики занос, срећу или инспирацију у близини вољене особе.

Лав, 21.7 - 21.8.

Будите довољно промишљени приликом пословних сусрета, јер у жељи да пронађете идеално рјешење непотребно се оптерећујете различитим детаљима. Важно је да се правилно наметнете или да истакнете своје способности. Дјелујете задовољно у љубавном животу, поред вас се налази особа која искрено брине о вашим емотивним жељама и потребама.

Дјевица, 22.8 - 22.9.

Идеје на којима инсистирате имају добро покриће, стога нико од сарадника не сумња у ваше практичне способности или у успјешне финансијске резултате. Осмислите добар редослијед потеза. У љубавном односу немојте узалудно покушавати да промијените партнерово понашање или да мијењате ток ствари које не зависе од ваше воље.

Вага, 23.9 - 22.10.

Налазите се у фази креативног успона и стало вам је да унаприједите свој пословни положај. Запажени успјех немогуће је остварити без детаљних анализа, добрих припрема и прецизних информација. Осмислите нове манире у свом понашању, којима можете да оставите бољи утисак на вољену особу или да освојите нечију емотивну наклоност.

Шкорпија, 23.10 - 22.11.

Од вас се очекује да прихватите нови пословни изазов или да преузмете важну улогу у заједничком договору. Имате довољно енергије, али добро размислите. Осјећате емотивни занос и не кријете своје одушевљење у друштву вољене особе. Емотивна инспирација је неисцрпна, ако се налазите у правом друштву или уз особу која у вама покреће лијепе мисли.

Стријелац, 23.11 - 20.12.

Понекад различите промјене и нови услови дјелују као додатна мотивација у послу којим се бавите, а важно је да се правилно организујете. Нема потребе да доносите брзоплете одлуке. Стало вам је да заштитите своју породицу и блиску особу од различитих проблема. Партнер дјелује позитивно на ваше расположење.

Јарац, 21.12 - 19.1.

Комплетну ситуацију на пословној сцени треба процјењивати са различитих аспеката, прије него што донесете закључак и коначну одлуку о будућим потезима. У љубавном животу прижељкујете неке нове и веселије догађаје. Смишљено бирате прави тренутак да остварите све своје намјере или да вољеној особи саопштите важне планове.

Водолија, 20.1 - 18.2.

Улажете велики напор у то да остварите позитивне резултате у професионалном изражавању, али постоје ситуације које ремете ваше планове и пословну концепцију. Потребно је да се растеретите од додатних обавеза. Склони сте честим промјенама емотивног расположења, али нема разлога да се превише удаљавате од вољене особе.

Рибе, 19.2 - 20.3.

Дјелујете енергично у сусрету са сарадницима и постављате нове захтјеве, којима желите да унаприједите своје професионално искуство и заједнички успјех. Потребно је да имате "широке видике" у сваком погледу. Вољена особа покушава да утиче на ваше ставове, али то изазива додатни отпор са ваше стране.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана