Седмични хороскоп, (од 2. до 8.јуна )

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 2. до 8.јуна )

Ован, (21.3 - 20.4)

 Дјелујете одлучно у својим намјерама и импонује вам сазнање да околина подржава ваше идеје. Ново сазнање позитивно утиче на вашу професионалну оријентацију. Умијете да процијените повољну ситуацију на пословној сцени и да осмислите добар наступ пред сарадницима. Обратите пажњу на могућност партнерског удруживања.

Бик, (21.4 - 20.5)

Стало вам је да проширите своја професионална интересовања у различитим правцима, али постоје и ситуације које захтијевају додатни напор. Чини вам се да губите драгоцјено вријеме или енергију, док слушате сараднике о различитим пословним идејама које немају перспективу. У љубавном животу не можете да останете равнодушни.

Близанци, (21.5 - 20.6) 

Потребно је да дефинишете листу приоритета у складу са новим догађајима на пословној сцени и по основним критеријумима који се примјењују. Избјегавајте сарадњу са особом која вам ствара различите неугодности, није тренутак да се разрачунавате са неистомишљеницима. Посветите пажњу пословима који ће вам донијети конкретне резултате.

 

Рак, (21.6 - 20.7)       

Дјелујете врло промишљено и комплетну ситуацију на пословној сцени процјењујете са различитих аспеката. Потребно је да се опредијелите за дугорочно пословно-финансијско рјешење и за поузданог партнера. Успјех се своди на детаљно планирање и процјену пословних могућности, енергију усмјерите према корисним циљевима.

Лав, (21.7 - 21.8)

Самоувјерено браните своје пословне интересе и активно учествујете у различитим преговорима, при томе се не обазирете много за нечије коментаре. Ситуације које нису по вашој мјери или укусу, одбијате да чујете и не дозвољавате да неко мијења вашу пословну стратегију и стил рада. У љубавном односу не причате превише.

Дјевица, (22.8 - 22.9)

Савјесно испуњавате свој дио обавеза или званичне договоре, али постоје сарадници који имају другачија мјерила вриједности и често мијењају своју стратегију понашања. Нема разлога да неко утиче на вашу професионалну несигурност. Будите промишљенији у вези финансијских трансакција, немојте дозволити да неко одлучује у ваше име.

Вага, (23.9 - 22.10)

Неко критикује ваше идеје или понашање према сарадницима, али ви се оглушујете о пратеће коментаре. Стало вам је да остварите успјешне резултате и да побољшате своју финансијску позицију. Вјешто проналазите заобилазна рјешења и не пристајете на ултимативне понуде. Умијете да наметнете своје професионалне циљеве и критеријуме.

Шкорпија, (23.10 - 22.11)

Стало вам је да осмислите добру пословну стратегију, стога будите довољно промишљени у процјени правих вриједности. Неко пажљиво анализира ваше понашање или  изјаве које дајете. Избјегавајте јавну расправу са сарадницима који користе другачије пословне критеријуме. Постоје циљеви које можете да остварите на неки заобилазан начин.

Стријелац, (23.11 - 20.12)   

У складу са својим провјереним афинитетима бирате посао за који вам се чини да има највише изгледа за успјех и ширу афирмацију. Потребно је да осмислите добар план и да предухитрите одређене сараднике. Правилна информисаност и добра пословна организација води ка успјеху. Не можете да измакнете пред нечијим интересовањем.

Јарац, (21.12 - 19.1)

Захваљујући доброј стратегији и новим информацијама о пословним приликама проширујете своја интересовања у различитим правцима. Налазите се у сјајној прилици да остварите дугорочније пословне интересе. У поређењу са својим сарадницима често водите "главну ријеч" и умијете да остварите добру позицију.

Водолија, (20.1 - 18.2)

Не желите превише да ризикујете у пословно-финансијским преговорима, али примјећујете да неко од сарадника индиректно мијења почетне услове или да упорно провлачи своје циљеве. Ако не испоштујете нечије захтјеве, очекују вас додатне компликације и ријечи критике. Потребно вам је нечије присуство, али и одређени степен емотивне слободе.

Рибе, (19.2 - 20.3)

Налазите се у креативној фази изражавања својих пословних идеја, али постоје и различите околности које ограничавају ваш утицај. Догађаји на пословној сцени имају промјенљиви ток, вјештина прилагођавања у одређеним ситуацијама доноси најбољи ефекат. Потребно је да се оријентишете ка дугорочнијим интересима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана