Седмични хороскоп, (од 2. до 8. фебруара 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 2. до 8. фебруара 2013.)

Ован, 21.3 - 20.4.

Преосјетљиви сте, па ће бити проблема ако вам неко стане на жуљ. Утјеху ваља тражити у креативном раду. Успјешно излазите на крај са неким својим манама. Проблеми са нервима, кичмом или срцем. Могуће су и повреде у саобраћају. Опрезним поступцима избјегавате неугодности.

Бик, 21.4 - 20.5.

У фази сте појачаних активности. Период пред вама је повољан за бављење политиком, али и за друге видове сарадње. Са партнером планирате путовање. Рјешавате да у нешто заједнички инвестирате. Љубоморно га чувате само за себе. Ефекти су контрапродуктивни.

Близанци, 21.5 - 20.6.

Потребна је тотална организованост да бисте испливали из проблема. Доносите одлуку да прекинете са старим навикама и да на нов начин организујете живот. Одлазак на пут и конкретан рад уродиће плодом. Биће пара, али и застоја. Имате подршку особе која вас на прави начин усмјерава.

Рак, 21.6 - 20.7.

Период пред вама је у знаку напорног рада, али и уживања у материјалним стварима. Свјесни својих потреба, желите да нешто себи приуштите. Ништа не пада с неба! Ваш емотивни живот подлеже промјенама. Веза са Јарцем или Стријелцем освјежава. И један и други изузетно пријају, јер сте гладни љубави.

Лав, 21.7 - 21.8.

Нико као ви не посједује толико снаге и упорности. Са оптимизмом крећете у нове подухвате, али никако сами. Особа из ближе околине хита у помоћ. Слаба тачка организма су плућа. Уколико имате проблема са срцем, обратите се љекару. Подигнута дијафрагма је разлог невоља.

Дјевица, 22.8 - 22.9.

Наступио је талас мрзовоље и неспособности за рад. Ослушните унутрашњи глас и поступајте како вам он каже. Можда би кратак предах био права ствар? Искористите наглашен дар запажања. Сљедећи период је добар за бављење умјетношћу и давање савјета. Све што изискује физички напор треба избјегавати.

Вага, 23.9 - 22.10.

У бољој сте фази. Радост вам причињавају успјешни друштвени контакти. Окружени сте сродним душама. Фантастично! Преосјетљиви сте уколико партнер покуша да наруши склад у вашим односима. Уживате у устаљеним стварима, у друштву Ваге или Бика.

Шкорпија, 23.10 - 22.11.

На нешто стављате тачку, крећете од нуле. Опасно сте се наљутили, па нећете дозволити да вас несмотреност у даљим плановима поремети. Схватате да сте од посла очекивали више него што то реалне прилике дозвољавају. Ову грешку морате да платите, али и да је одболујете.

Стријелац, 23.11 - 20.12.

Преосјетљиви сте, склони сањарењу на јави. Од новонасталих догађаја нешто прижељкујете. Будите реалнији и мање се удубљујте у туђе проблеме. Болови у куковима, проблеми са јетром или панкреасом. Пошто главни кривац лежи у претјеривању, можда би дијета била идеалан лијек.

Јарац, 21.12 - 19.1.

У тешкој сте дилеми. Иако сте испитали све могућности, рјешење није на видику. Кроз патњу се оплемењујете и растете. Само ако вам партнер угађа и повлађује, можете бити задовољни. Уколико до тога не дође, повлачите се у себе. Стријелац вам нешто предлаже. Прихватите то за промјену!

Водолија, 20.1 - 18.2.

Ових дана сте изразити индивидуалиста. Дар опажања је изражен, па се немојте чудити уколико вам се буду обраћали са молбом да их савјетујете и помажете. Напоран рад, али и финансијски добитак. Брзо ћете заборавити на премор кад зашуште новчанице. Биће то права музика.

Рибе, 19.2 - 20.3.

Пред вама је период неизвјесности. Додатно вас забрињава недостатак особе на коју можете да се ослоните. Ко вам је крив кад сте неповјерљиви. Партнер упорно настоји да вам отежа живот. Умјесто да помогне, он само долијева уље на ватру. Плачљиви сте. Потражите утјеху у Дјевици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана