Седмични хороскоп, (од 19. маја до 25. маја)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 19. маја до 25. маја)

Ован, (21.3 - 20.4)

Ситуација од вас захтијева стрпљење. То је за Овнове тешко, али морате тренирати. Ушли сте у период финансијских издатака. Новац вам клизи из руку, али га и зарађујете, па не брините. Чувајте се провокација и импулсивности. Немојте љутити особу од које зависи остварење ваших пословних амбиција. Ослушните потребе ближњих.

Бик, (21.4 - 20.5)

Налазите се у периоду који од вас захтијева прилагођавање околностима. Размишљате о селидби. Неки Бикови отплаћују кармичке дугове. Ушли сте у мирнији период. Бићете у ситуацији да помажете мање успјешним сарадницима - све зарад остварења заједничких интереса. Прекомјерно уношење хране лоше се одражава на здравље.

Близанци, (21.5 - 20.6)

Ако будете били напети, мораћете да се контролишете. Пошто нисте способни да управљате собом, склони сте свађама и ексцесима. Напокон можете да предахнете. Већину Близанаца очекује заслужени предах и период опуштања. Проблем је у томе што не знате за коју се варијанту треба опредијелити. Нова љубав чека вас у августу.

Рак, (21.6 - 20.7)

Сањарите на јави. Тешко вам је да се помирите са стварношћу, која ни издалека не испуњава ваша очекивања. Шта да се ради? Ако желите да постигнете пословни успјех, жртве су неминовне. У почетку није лако, али стрпите се па ни успјех неће изостати. Здравствене проблеме ћете савладати ако се на вријеме посветите њиховом санирању.

Лав, (21.7 - 21.8)

Иако сте окружени масом, индивидуалиста сте. Многи ће од вас потражити савјет. А коме ви да се пожалите? Кад су посреди извјесна питања, колебљиви сте. Мудро улијећете у нове пословне подухвате. Схватате да немате шта да изгубите. Ко рескира, тај добија. Нисте довољно ни на прави начин вољени. Сањарите о неком ко би вас мазио и пазио.

Дјевица, (22.8 - 22.9)

Импулсивни сте и реагујете у афекту. Због чега сте толико напрасити и љубоморни? Можда околности и нису тако лоше? Искрсли су проблеми. Посао је тренутно стао. Док сте покушавали да помогнете другима, испоставило се да је помоћ била потребна вама. Могући су проблеми са јетром и панкреасом усљед лошег рада органа за варење.

Вага, (23.9 - 22.10)

Послије дугих заврзлама ушли сте у мирнији период. Осјећате да сте духовно и интелектуално стабилни. Све акције су уравнотежене. Добијате унапређење које, међутим, касни већ дуже вријеме. Ако се узме у обзир да лијепе ствари стижу у право вријеме, слављенички сте расположени. Били сте забринути, могло би се рећи хипохондрични.

Шкорпија, (23.10 - 22.11)

Ушли сте у срећан период. Добро сте расположени, мада немате конкретних разлога за то. Од извјесне ситуације много очекујете, па се можете разочарати. Или много радите, или сте без посла. Са сарадницима ствари не стоје најбоље, али некако ипак испливавате. Живите у свијету маште. Од новог познанства превише очекујете.

Стријелац, (23.11 - 20.12)

Осјећате се болесно. Све што се око вас дешава доживљавате емотивно. Могућ је сусрет са институцијама затвореног типа. Лијепо је кренуло, али од пара ништа. Много напора улажете у подухват чији је исход крајње неизвјестан. Ако се јаве стомачни проблеми, обратите се љекару. Исхрану сведите на разумну мјеру. Са партнером се свађате због пара.

Јарац, (21.12 - 19.1)

За дивно чудо, није вам лоше. Сви око вас се нервирају, а ви - мртви хладни. Питате се шта им је? Успјели сте да схватите дубљи смисао живота. Не дешава се ништа ново. Размишљате како да дате отказ и кренете испочетка. Сматрате да сте неадекватно награђени за свој труд. Несебично помажете околини која је почела да вас искоришћава.

Водолија, (20.1 - 18.2)

Јавља се жеља да се наметнете у ономе чему нисте вични. Морате бити објективнији према себи ако желите да из тренутне ситуације извучете максимум. У све што радите уносите цијелог себе. Емотивнији сте него што то околности на послу захтијевају. Неко од сарадника кочи вас у акцијама. Иако партнер гријеши, волите га и праштате му.

Рибе, (19.2 - 20.3)

Романтично сте расположени. Пошто слободно вријеме проводите у друштву, лијепо се осјећате. Схватили сте да је оно чега се ужасавате - самоћа. Нисте задовољни послом којим се бавите, посебно ако се он своди на рутину. Размишљате о томе да га промијените или да унесете иновације. Плашите се љекара, јер страхујете да сте озбиљно болесни.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана