Седмични хороскоп (од 19. до 25. јула 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 19. до 25. јула 2014)

.

Ован

Обновите неке контакте у наредних неколико дана, користиће вам врло брзо. Можете да очекујете реализацију замишљених пословних циљева. Имате жељу да заштитите некога од сарадника. У пословима које завршавате можете да рачунате на неке срећне околности. Избјегните свађу са Дјевицама и Водолијама. Ако сте у вези можете се борити са партнеровом љубомором, али сте ипак заљубљени и увјерите га да нема потребе за тим.

Бик

На послу искористите свој шарм и комуникативност. Уз мало ангажовања бићете примијећени и тражени. Прихватите нечију иницијативу и функционишите у оквиру партнерских односа. Током овог периода страхујете да се не понове неке грешке из прошлости. Сами би требало да се активирате како се то не би десило. Нећете трпјети провокације, али ипак бирајте тренутак и ријечи. За слободне Бикове нова љубав је на помолу. Ваша залагања за некога неће проћи непримијећено.

Близанци

Склони сте да преувеличавате неке тренутне пословне дилеме. Ипак, врло брзо вам стижу интересантне понуде о којима ћете размишљати, али није сада прави тренутак за крупне промјене. Вас ће тражити и понуде ће бити све боље, али ви као да не знате шта је добро за вас дугорочно гледајући. Тражите савјет блиског сарадника у кога имате повјерења. Трудите се да у свакодневицу унесете ведрине, а у времену које проводите поред особе до које вам је стало направите простора за заједничке подухвате.

Рак

Сарадници ће вас оптерећивати својим проблемима, а на вама је да направите приоритете. Биће доста конкурентског понашања у вашем окружењу, а ви би требало да изаберете страну. Финансије су вам добре и не би требало да бринете о мањим издацима који слиједе. Имате тенденцију да ситуације схватате много озбиљније него што оне стварно јесу. Покушајте да се опустите и прихватите подршку која вам се нуди. Интересантни емотивни сусрети су везани за сва јавна мјеста, а улазак у везу је могућ током викенда.

Лав

На пословном плану долази до промјена ваших текућих обавеза и потребно вам је мало времена да се прилагодите новонасталом темпу. У почетку можда нећете бити задовољни, али ће врло брзо доћи до "олакшања" и потврде вашег залагања. Очекујете крупне промјене којима се надате већ извјесно вријеме. Конструктивне идеје вас могу избацити у први план. У периоду сте када привлачите пажњу гдје год да се нађете. На вама је да направите свој избор када је љубав у питању.

Дјевица

Нећете трпјети ауторитете, тако да не би било лоше да их се и клоните колико је то могуће да не би сте били испровоцирани. Ипак, покушајте да ријешите проблем који вас оптерећује и због кога вас можда критикују. До вас ће долазити информације са разних страна, а на вама је да их каналишете. Ако сте у вези обратите пажњу на реакције партнера јер ће тражити вашу пажњу. Обрадујте га неким ситним знаком пажње. 

Вага

Имаћете доста посла, тако да нећете стићи да размишљате о неким евентуалним промјенама. Можда ћете имати неких пословних понуда, али оне неће бити реалне или искрене. Немојте улазити у сукоб са ауторитетима на послу, јер кроз расправу нећете успјети да ријешите проблем. Ако сте у вези, ово је период када можете освјежити свој однос са партнером. Бићете задовољнији односом, али и собом. Не савјетује вам се да се упуштате у неке тајне везе јер ћете се сувише опустити и ризиковати да будете откривени.

Шкорпија

Желите да направите доста промјена, а имате осјећај да стално наилазите на нека ограничења. Сарадници од којих на неки начин зависите не показују добру вољу према вашим идејама. Почетком недјеље имате повољних шанси да нешто промијените и преокренете нечије мишљење када сте ви у питању. Имате потребу да скренете пажњу на себе јер вам фали њежности. Ако сте слободни, пријаће вам да промијените окружење.

Стријелац

Током овог периода вам се савјетује да успорите и завршите послове које сте почели. Вријеме је да сведете рачуне, а у другој половини недјеље да конкретизујете неке планове за наредни период. Помоћ или подршку у послу можете очекивати од особа рођених у земљаним знацима. Преузмите иницијативу у емотивним односима пошто сте тренутним односом незадовољни већ извесно вријеме. Избјегавајте тајне везе јер вам овај период доноси више нервозе и не толику жељу да се прилагођавате некоме кога не познајете.

Јарац

У овом периоду вам се могу отворити неке нове могућности које нисте наслућивали. Немате разлога да много ризикујете, тако да добро одмјерите шта је то што тренутно имате. Вријеме је да покренете неки давно смишљен план. Ако вам новонастале околности управо то наглашавају, будите храбри и покрените се. Имате потребу да продубите један однос, каквог год да сте статуса. Особе из окружења ће се прилагођавати вашем расположењу.

Водолија

Водите рачуна на који начин комуницирате са сарадницима јер су вам могућа извјесна "минирања". Знате одакле би могле да дођу саботаже. Кроз нервозу нећете ријешити сукоб, будите прибрани. Озбиљно схватите неке пројекте или пословне понуде које се дешавају током четвртка или петка. Промјене које прижељкујете су близу. Током викенда водите рачуна у комуникацији са партнером. Трудите се да будете јасни у ономе што желите.

Рибе

Савјетује вам се да се опустите и одморите. Избјегавајте да рјешавате туђе проблеме. У овој седмици ће се сарадници трудити да вас максимално искористе, а на вама је да направите границу. Новине су на помолу, а ово вријеме би требало да искористите да схватите шта у ствари желите. Ако сте слободни, излазак са вама пријатним друштвом ће вас опустити и привлачићете погледе супротног пола. Заузети ће имати жељу да фасцинирају партнера. Уз мало труда, поћи ће вам то за руком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана