Седмични хороскоп, (од 19. до 25. јануара 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 19. до 25. јануара 2013.)

Ован, 21.03 - 20.04

Сљедеће седмице функционишете у стилу "преко трња до звијезда". Да бисте остварили жељени циљ, морате, наиме, својски да се потрудите, тј. да марљиво радите, али ће зато и успјех бити слађи. На послу је евидентан успјех, с тим што морате да се борите против особа које не дозвољавају да ваша креативност дође до изражаја.

Бик, 21.04 - 20.05

У фази сте завршавања неких битних пројеката. Било је застоја на све стране, али сте их ви успјешно пребродили, па сад спремно очекујете пријатније догађаје. Многи Бикови су у фантастичној вези са Јарцем. Идеална комбинација. Не зна се ко кога ту подржава? Важно је да одлично функционишете у тандему.

Близанци, 21.05 - 20.06

Ових дана ћете показати своје филантропске особине и чинити све сама добра дјела. Схватате колико сте били саможиви. Рјешавате да се промијените. Опорављате се од болести. Још увијек сте напети, али не бисте били Близанац да нисте. Имате унутрашњи конфликт, због нечега сте забринути.

Рак, 21.06 - 20.07

Кључна ријеч идуће седмице је благостање. Чувајте се досаде, јер сте остварили своје идеје, па вас може убити монотонија. Ракови су у вјечитој потрази за особом својих снова. Уколико буду бирали, највјероватније ће остати сами. Прихватите позив шармантне Дјевице. Ништа вас не кошта!

Лав, 21.07 - 21.08

Захваљујући личној снази и мудрости, владате ситуацијом. Пошто сте се са патњом саживјели, правите планове за будуће активности. Морате детаљно разрадити план будућих активности, јер сте на самом почетку новог животног циклуса. Ако не иде онако како сте замислили, не очајавајте.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Одлучни сте у настојањима да превазиђете проблеме који вам стоје на путу. Има их више, али то једној Дјевици ни најмање не смета. Са ватреним знацима попут Овна, Лава и Стријелца постајете комплетни. Иако, астролошки гледано, нисте идеална комбинација, у пракси је другачије.

Вагам, 23.09 - 22.10

Ситуација се из коријена мијења. Доскора сте били прилично потиштени, али сада не можете да препознате сами себе. Сјајно сте расположени и пуни оптимизма. Иако сте прилично задовољни тренутним послом, размишљате и о новом извору прихода. Новца никад довољно.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Промјена која се дешава само је природни слијед околности. Имаћете среће у несрећи, а да тога не будете ни свјесни. Све указује на отварање перспективе за бољу будућност. Са партнером рашчишћавате неспоразуме, али и отварате могућности за нове везе. Владате ситуацијом.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Преосјетљиви сте - с разлогом или без њега. Пошто околина на вас преноси расположење, уколико желите да се добро осјећате, бирајте са ким се дружите. Здравствени проблеми су широког спектра, почев од болова у ногама до проблема са жлијездама и срцем.

Јарац, 21.12 - 19.01

У бољем сте стању него обично. Запљуснуо вас је талас оптимизма, па имате осјећај као да вам је камен пао са срца. Добро се осјећате, добро сте расположени. Сијате у свим сегментима живота, па и у овом. Да ли је у питању Бик или Лав? Можда  оба знака око вас.

Водолија, 20.01 - 18.02

Околности налажу много такта и смисла за дипломатију, које очигледно немате, али тај недостатак компензујете упорношћу. Бићете актер славља и пријатних догађаја. Феноменално функционишете са Овновима, Вагама и Биковима. Од осталих знакова - што даље. Биће свега!

Рибе, 19.02 - 20.03

Сљедећих дана уживате у свим животним радостима. Склоност ка хедонистичком понашању сада је појачана. Па, уживајте, кад можете! Осјећате потребу да боравите у природи и здравије живите. Увиђате грешку коју сте чинили у односу на своје тијело. Злостављали сте га цигаретама и слаткишима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана