Седмични хороскоп (од 18. до 24. маја 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 18. до 24. маја 2013.)

Ован, 21.03 - 20.04

Ситуација од вас захтијева стрпљење. То је за Овнове тешко, али морате тренирати. Ушли сте у период финансијских издатака. Новац вам клизи из руку, али га и зарађујете, па не брините. Чувајте се провокација и импулсивности. Немојте љутити особу од које зависи остварење ваших пословних амбиција.

Бик, 21.04 - 20.05

Налазите се у периоду који од вас захтијева прилагођавање околностима. Размишљате о селидби. Неки Бикови отплаћују кармичке дугове. Прекомјерно уношење хране лоше се одражава на здравље, тј. проузрокује болести, као што су дијабетес и холестерол. Чувајте се бурних реакција и вријеђања, јер на тај начин одбијате партнера.

Близанци, 21.05 - 20.06.

Ако будете били напети, мораћете да се контролишете. Пошто нисте способни да управљате собом, склони сте свађама и ексцесима. Са партнером сте склопили примирје, па очекујте мирнији период. Уколико сте слободни, нова љубав чека вас у августу. Покушајте да до рјешења проблема дођете разговором или потражите савјет утицајне особе.

Рак, 21.06 - 20.07

Сањарите на јави. Тешко вам је да се помирите са стварношћу, која ни издалека не испуњава ваша очекивања. Шта да се ради? Ако желите да постигнете пословни успјех, жртве су неминовне. У почетку није лако, али стрпите се, па ни успјех неће изостати. Здравствене проблеме ћете савладати уколико се на вријеме посветите њиховом санирању. Убија вас монотонија.

Лав, 21.07 - 21.08

Иако сте окружени масом, индивидуалиста сте. Многи ће од вас потражити савјет. А коме ви да се пожалите? Кад су посреди извјесна питања, колебљиви сте. Пошто не умијете на прави начин да трошите енергију, могући су здравствени проблеми. Нервна напетост реакција је на пољуљано самопоуздање.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Импулсивни сте и реагујете у афекту. Због чега сте толико напрасити и љубоморни? Можда околности и нису тако лоше. Ништа љепше него када се рационална Дјевица заљуби. Препустите се партнеру и уживајте. Пред вама су дуги топли дани. Настојте да на адекватан начин ријешите једну дилему. Пошто разум тренутно не помаже, реагујте срцем.

Вага, 23.09 - 22.10

Послије дугих заврзлама ушли сте у мирнији период. Осјећате да сте духовно и интелектуално стабилни. Све акције су уравнотежене. Добијате унапређење које, међутим, касни већ дуже вријеме. Ако се узме у обзир да лијепе ствари стижу у право вријеме, слављенички сте расположени. Били сте забринути, могло би се рећи хипохондрични.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Ушли сте у срећан период. Добро сте расположени, мада немате конкретних разлога за то. Од извјесне ситуације много очекујете, па се можете разочарати. Живите у свијету маште. Стварност не обећава ништа спектакуларно, али никако да се помирите са том чињеницом. Од новог познанства превише очекујете.

Стрелац, 23.11 - 20.12

Осјећате се болесно. Све што се око вас дешава доживљавате емотивно. Могућ је сусрет са институцијама затвореног типа. Лијепо је кренуло, али од пара ништа. Много напора улажете у подухват чији је исход крајње неизвјестан. Ако се јаве стомачни проблеми, обратите се љекару. Исхрану сведите на разумну мјеру.

Јарац, 21.12 - 19.01

За дивно чудо, није вам лоше. Сви око вас се нервирају, а ви - мртви хладни. Питате се шта им је. Успјели сте да схватите дубљи смисао живота. Налазите се у дилеми. Због нечега страхујете. Морате бити опрезни и избјегавати вербалне дуеле који ничему не воде. Несебично помажете околини, која је, међутим, почела да вас искориштава.

Водолија, 20.01 - 18.02

Јавља се жеља да се наметнете у ономе чему нисте вични. Морате бити објективнији према себи, уколико желите да из тренутне ситуације извучете максимум. У све што радите уносите цијелог себе. Емотивнији сте него што то околности на послу захтијевају. Неко од сарадника кочи вас у акцијама. Морате да се уразумите и постанете умјерени.

Рибе, 19.02 - 20.03

Романтично сте расположени. Пошто слободно вријеме проводите у друштву, лијепо се осјећате. Схватили сте да је оно чега се ужасавате - самоћа. Нисте задовољни послом којим се бавите, посебно ако се он своди на рутину. Размишљате о томе да га промијените или да у њега унесете иновације. Плашите се љекара, јер страхујете да сте озбиљно болесни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана