Седмични хороскоп (od 18. do 24. februara)

Глас Српске
Седмични хороскоп (od 18. do 24. februara)

Ован

Исправно просуђујете и доносите идеалну одлуку у правом тренутку. Ситуација захтијева прилагођавање, па се понашате сходно томе. Немате куд. Са лакоћом потписујете уговоре. Емотивна веза у којој сте чисто је кармичке природе, било да сте задовољни избором или не. Ваге се највише уклапају у ваша правила игре.

Бик  

Преплављени плимом осјећања, живите негдје између сна и јаве. Бикове очекује мноштво лијепих ствари, а све зависи од узраста и интересовања. Не будите преосјетљиви. На емотивном плану пуно неизвјесности и зебње везаних за овај битан сегмент живота чини вас преосјетљивим. Гајите тајне наде везане за један сусрет.

Близанци  

Ситуација захтијева да се под хитно промијените, ако желите да избјегнете неугодности. Будите мудри, уочите сопствене грешке да бисте боље функционисали. Не баш сјајни односи са партнером утичу на то да размишљате о свом степену одговорности. Кад бисте још успјели да будете објективнији, било би сјајно.

Рак  

Стрпљиво подносите жртве, јер видите клице будућег благостања. У фази сте успостављања моћи и статуса. Не будите похлепни кад је новац у питању. До те мјере сте направили око себе зид да нико не може ни да вам се приближи. Можда ће Јарцу поћи за руком да дође до вашег срца.

Лав  

Кроз кризну ситуацију сазријевате, постајете стабилни. У фази сте духовног раста, који није баш лагодан, али по правилу доноси добре резултате. Очекује вас успјешна радна седмица. Емотивно задовољство и пуно разумијевања пружа вам један Ован. Пожар страсти тренутно је на помолу. За сваки случај, будите опрезни. Учите се стрпљењу и не одустајте.

Дјевица     

Бацате се на мукотрпан рад, све зарад остваривања личних амбиција и материјалне сигурности. Свјесни сопствених потреба, грабите ка циљу. Избјегавајте незаконита средства због могућих посљедица. Уколико будете на извјесно вријеме раздвојени од партнера, обузеће вас љубомора и несигурност. Проблем је искључиво у вама.

Вага

Започињете нов животни циклус. Зрачите унутрашњим складом и хармонијом. У очекивању љепше будућности, гомила неповезаних мисли мота вам се по глави. Постарајте се да сљедећих дана завршите све започете послове. У комбинацији са Водолијом надајте се све самим изненађењима. Коначан исход је добар секс.

Шкорпија

Наоружајте се стрпљењем, јер је пред вама седмица у којој ће вам оно бити и те како потребно. Превише обавеза чини вас растрзаним, тако да не видите излаз. У љубави идеална комбинација је Лав. Под условом да му не досади ваше закерање, све шансе за идилу су ту. Он од вас захтијева безрезервну подршку. Пружате му је.

Стријелац

Промјенљиво расположење, ризици и тежња за препуштањем животним ужицима само су посљедице неочекиваног таласа оптимизма. Успијевате да реализујете све замисли. Са партнером сте у коректним односима. Пријатељски се понашате у напетој ситуацији. Пуно њежности и страсти је на помолу. Планирате заједничко путовање.

Јарац

Функционишете на бази раније стечених искустава. Под условом да се сјетите киксева из прошлости и не дозволите да се они понове, бићете у најмању руку мудри. Рак нуди рјешење пословног проблема. Прија вам породично-брачни живот. Нажалост, већина припадника знака само ће маштати о идили. Ситуација није тако ружичаста.

Водолија   

Изложени сте јаким планетарним утицајима, па су могуће непријатности у виду несанице и апатичног расположења. Вага нуди идеално рјешење. Питајте је о чему се ради? Емотивна нестабилност је посљедица страха од тога да не буде угрожено оно до чега вам је највише стало - слобода. Слагање са Вагама и Раковима је одлично.

Рибе

Недостаје вам сигурност, па отуда опште конфузно стање. Проблем је субјективне природе и реакција на планетарне утицаје. Нисте задовољни развојем догађаја. Не увиђате сопствени дио одговорности, већ сву кривицу сваљујете на партнера. Ако нешто не предузмете, растанак је неизбјежан. У умјетности је спас.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана