Седмични хороскоп (од 18. до 24. августа)

Г.С.
Седмични хороскоп (од 18. до 24. августа)

Ован, 21.3 - 20.4

Све је тако споро, а то вас излуђује. Немате разлога за панику. Добар период се наставља. Послови се усавршавају. Лоше гласине утичу на то да до фаталног сусрета не дође. Стрпите се мало, па ће се ствари одвијати са лакоћом. Само вас стрпљење може спасти. Будите достојанствени.

Бик, 21.4 - 20.5

Преузимате на себе ризик, чиме помажете многима. Бикове очекује спонтана љубавна авантура са Лавом. Пошто кад нешто одлучите до тога и дођете, спремите се за пуно страсти и пријатна узбуђења. Будите свјесни сопствених слабости прије него што почнете да критикујете друге. Најлакше је дијелити савјете. Урадите нешто конкретније.

Близанци, 21.5 - 20.6.

У фази сте припрема за путовање. Оно што вам ових дана изузетно прија јесте отворен простор, али и комуникација, па су сва дешавања у том стилу. На емотивном плану вас очекују пријатна изненађења. Стријелци су у игри. Они вас гађају директно у срце. Морате себи задавати мање обавеза ако желите да будете здравији. Овако више не иде.

Рак, 21.6 - 20.7

Све у стилу пријатних узбуђења и догодовштина. Нећете бити сами, иако ћете то пожељети. Славља, дружења, обавезе. Дивно! Период изузетне среће. Сусрет о ком сте дуго могли само да маштате - напокон је постао стварност. Привлаче вас сродне душе. Умјереношћу успијевате да одржите стање и изглед у одговарајућој форми.

Лав, 21.7 - 21.8

Постоји опасност од тога да упаднете у замку сопствених заблуда. Морате бити крајње опрезни да до тога не би дошло.

Неко са стране мијеша вам се у везу, настојећи да је поквари. Сами морате градити односе са вољеном особом. Дјевица је у игри. Пошто све партнерске односе нарушавају спољашњи услови, морате бити опрезни.

Дјевица, 22.8 - 22.9

Сљедећих дана се од вас очекује да користите личну снагу и мудрост да бисте сачували главу. Ситуација је конфликтна, па је добро разрађен план може ублажити. Опрез је мајка мудрости. Предузмите све мјере заштите. Веза у којој се тренутно налазите кармичке је природе. Одржавате је својски.

Вага, 23.9 - 22.10

Напокон мирна седмица. Прикупљате снагу за нове изазове планирајући важне потезе. Упловили сте у мирне воде. Веза која је била у кризи сада се нормализује. Мало вас подржавају и планете. Нема проблема. Пожељно је појачати духовну компоненту. Ваља наћи златну средину између материјалних и духовних вриједности, ако желите да будете задовољни.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

У одличном сте периоду. Звијезде су вам наклоњене, па не дозволите да их ваша "незгодна нарав" усмјери у негативном правцу. Најбитнија ствар везана за посао односи се на зараду. Очекујте повећање плате и заосталих потраживања. Партнер испуњава све ваше жеље. Не дозволите да глупим запиткивањима и љубомором покварите односе.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Околина вас доживљава као директну особу, баш зато што не умијете да ласкате. Тешко разумије вашу оригиналност. Одличан пословни период. Ни на новчану ситуацију не можете да се пожалите. Планирате да проширите изворе прихода и увећате обим посла. Слаба тачка припадника овог знака јесу органи за варење. Они проузрокују масу нуспојава.

Јарац, 21.12 - 19.1

Напокон сте нашли равнотежу између материјалних вриједности и духовног благостања. Очекују вас пријатна изненађења у кругу драгих пријатеља. Не можете да прикријете задовољство у вези са послом. Пошто су могући додатни извори прихода, задовољно трљате руке. Проблеми са танким цријевом и вишком течности у организму указују на то да нешто није како треба.

Водолија, 20.1 - 18.2

У фази сте потраге за духовним вриједностима и дубљим смислом живота. Схватили сте неке ствари. Покушавате да се задржите на трајнијим вриједностима. Посао којим се бавите захтијева истрајност. Пошто ту особину имате, нико не сумња у то да ћете је одрадити како треба. Коригујте исхрану.

Рибе, 19.2 - 20.3

Иако околина покушава да осујети неке ваше планове, ви јој то не дозвољавате. Уживајте у партнеровој наклоности док можете. Одличан период за послове. Рибе су креативне, сналажљиве и имају пара, можда не баш колико им треба. Нова пословна понуда крајем седмице. У доброј сте кондицији, о чему свједочи физички изглед.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана