Седмични хороскоп, (од 17. до 23. марта)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 17. до 23. марта)

+

Ован, 21.3 - 20.4

Иако је потребно вријеме за акцију, ви сте спремни. Пошто подршку тражите од људи који нису спремни да вам је дају, по обичају се нервирате. Све иде у рок службе, па и размирице са сарадницима. Морате да жртвујете вријеме уколико желите да имате успјешнији емотивни живот. За дивно чудо, није вам тешко јер имате и због кога.

Бик, 21.4 - 20.5

Захваљујући мудрим потезима започињете нов животни циклус, стављајући тачку на све киксеве из претходног периода. Доносите изузетно важну одлуку. Кад је успјех у питању, нема вам премца. Нова веза је на помолу. Схватате да је особа из ваше околине одједном задобила вашу наклоност, али јој немојте безрезервно вјеровати.

Близанци, 21.5 - 20.6

Водите рачуна о ријечима, јер због њих можете доћи у неугодну ситуацију. Стара изрека каже: “Ћутање је злато”. Па кад је тако, ако не можете да ћутите, бар избројите у себи до десет. Нестрпљиви сте, па повлачите погрешне потезе у вези са вољеном особом. Ситуација захтијева мудрост и толеранцију, првенствено са ваше стране.

Рак, 21.6 - 20.7

Плаши вас сазнање да се налазите пред значајним промјенама. Страх од промјена и неизвјесности је нормална људска појава. Инспирацију налазите у креативном раду. Успјех је спор, али достижан. Можете очекивати пуно лијепих тренутака кад је љубав у питању. Многе Ракове очекује измирење или обнављање старе везе. Страст је обострана.

Лав, 21.7 - 21.8

Не сијате у гламуру као обично. Излуђује вас малаксалост и тромост организма. Aли, шта да се ради? Коло среће се окреће. Одлажете емотивна рашчишћавања, јер као да волите да се мучите. Тврдоглавим понашањем само продубљујете јаз. Можда би требало отворено поразговарати? Будите толерантнији и умиљатији.

Дјевица, 22.8 - 22.9

Преосјетљиви сте и тужни. Зашто? Можда предосјећате расплет догађаја који вам не иде у прилог. Посебно се плашите да не изгубите љубав. Претјерујете. Из страха да не изгубите вољено биће, још га чвршће држите у загрљају. Пријају вам конкретни докази љубави, а не празне ријечи. Aко до њих не дођете милом, онда ћете силом.

Вага, 23.9 - 22.10

Потребан вам је предах, да бисте се одморили, опоравили и енергетски ојачали. Одлазак у природу је права ствар. Уколико околности дозвољавају краћи одмор, не оклијевајте. Уколико не желите проблеме, од вас се захтијева оно чега би требало да имате у изобиљу, а то је тактичност. Само тако ћете изгладити извјесне брачне неспоразуме.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Најзад нађосте оно што вам је било неопходно - душевни мир. У очекивању да вам други у томе помогну, схватили сте да морате сами да ријешите своје проблеме. Не будите тврдоглави. Уживате у чулним задовољствима. Уколико партнер умјесто миловања почне да придикује, нећете се либити излета са стране. Брак је на помолу.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Завршавате започете послове и стављате тачку. Околина ће вас обрадовати подршком, признањем и јавном наградом за труд. У ситуацији сте када не треба ништа одлагати! Површни љубавни сусрети по правилу доводе до још површнијих сексуалних контаката. Чему то води? Морате се запитати гдје гријешите и покушати да спасете везу коју имате.

Јарац, 21.12 - 19.1

У фази сте експанзије на свим пољима. Једино страх од губитка може покварити добро расположење. Нервирају вас колеге, немар и аљкавост сарадника. Све вас нервира. На нов начин приступате љубави. Не оптерећујете се глупостима, јер сте хармонични, првенствено сами са собом. Околности су вам наклоњене. Искористите их.

Водолија, 20.1 - 18.2

Ових дана се понашате у свом стилу. Допада вам се нешто што друге чини равнодушним. Ексцентрично понашање и жеља за слободном акцијом су у реду. Учините нешто да изгладите односе са вољеном особом. Да ли сте примијетили колико сте се у посљедње вријеме удаљили? Aко наставите овим темпом, могло би да буде проблема.

Рибе, 19.2 - 20.3

Од наступајућих догађаја превише очекујете. Досљедни сте самом себи, па машти дајете на вољу. Уколико се будете лоше провели, не очајавајте. Покушајте да учините нешто да бисте барем донекле промијенили себе набоље. Пошто је ваш емотивни живот доживио кулминацију, и то пријатну, ништа не мијењајте. Само се опустите и уживајте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана