Седмични хороскоп, (од 16. до 23. новембра)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 16. до 23. новембра)

Ован, 21.03 - 20.04

Започињете нов животни период, надамо се бољи и успјешнији. Пошто се нечему надате, будите стрпљиви још неколико дана. Бар ћете знати на чему сте. Осим нервозе, здравље је добро. Нова веза је на помолу. Ријеч је о особи као створеној за вас.

Бик, 21.04 - 20.05

Немате времена да размишљате о споредним стварима. Окренути сте правим стварима, мало уморни, па стога отворено говорите другима све што мислите. Вребају хроничне болести. Без мале апотеке  не идите никуда. У односима са партнером сте себични, мада тога нисте свјесни.

Близанци, 21.05 - 20.06

Да ли сте размишљали о томе да треба да функционишете спонтано и из мозга избаците све што вас оптерећује? На први поглед, то је тешко извести, али ћете успјети. Нервни систем је на удару. Никако да се скрасите. Маштате о новој љубави, умјесто да будете задовољни оним што имате.

Рак, 21.06 - 20.07

Улазите у ново животно доба, и то тако што успјешно савладавате тешкоће. Једна одлука из корјена мијења ваш приступ проблему. Здравствена ситуација се поправља, јер контролишете овај сегмент живота. Још увијек није моменат за праву везу. Страх од промјена већи је него што изгледа.

Лав, 21.07 - 21.08

Нека вас не изненади ситуација у којој ћете бити неодлучни. Потражите савјет стручњака за ону област у којој имате проблема. Само ћете тако превазићи кризу. Временске промјене утичу на слабу тачку вашег организма. Бикови су ових дана фатални. Могу вам понудити нешто ново и узбудљиво.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Дјевице, које иначе доносе хладнокрвне одлуке, у конкретном случају се понашају сагласно снажном емотивном диктату. Иако вам планете шаљу опомињуће вибрације, не обазирете се. Настојте да се према укућанима односите хладнокрвније. Не нервирајте се. Напокон имате осјећај да је особа поред вас права.

Вага, 23.09 - 22.10

Да вам је лако - није, али сте напокон смогли снаге да се прилагодите извјесним животним приликама. Размислите у чему гријешите кад је здравље у питању. Са партнером су могући сукоби усљед лоше комуникације. Обоје слично реагујете, али то упорно и тврдоглаво одбијате да признате.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Дигли сте руке од материјалних ствари, али ове седмице, управо кад се најмање надате, рјешавате и тај проблем. Уколико се изузму проблеми са органима за варење, посебно са танким цријевом, све остало је у реду. Будите мање аналитични у вези, јер се партнер уз вас осјећа као да је код психијатра.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Активни сте и прије свега комуникативни. Причате искључиво о другима, док своју приватност љубоморно чувате. Правилном исхраном регулишете овај и те како важан сегмент живота. Тренутно је нервни систем под контролом. На емотивном плану, добијате управо онолико колико вам је потребно.

Јарац, 21.12 - 19.01

Ушли сте у миран период. Управо је куцнуо час да се енергетски опоравите. У томе вам планете својски помажу. Када сте спокојни и здравље вас добро служи. Са лијепим данима, оно се поправља. Могуће су реуматске тегобе, али у границама нормале. Шанса да упознате занимљиву особу већа је него икада.

Водолија, 20.01 - 18.02

Осјетљиви сте на приговоре са стране. Дијелите савјете, мада одбијате да примите критику на сопствени рачун. Имајте на уму да је изолација најбоље рјешење. Слаба тачка организма су бубрези. На љубав гледате тако што од партнера очекујете конкретну подршку.

Рибе, 19.02 - 20.03

Дистанцирате се од свега што вас може пореметити и свију који вас на извјестан начин повређују. Ако наставите тако, ускоро ћете остати усамљени. Нека вас не изненаде здравствене тегобе у вези са уринарним трактом. Уколико уопште имате некога поред себе, нисте задовољни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана