Седмични хороскоп, (од 16. до 22.јуна)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 16. до 22.јуна)

Ован, (21.3 - 20.4)

Ушли сте у повољнији период, тако да ће вам се указати шанса да нешто и зарадите. Уз подршку са стране и мало труда, учинићете чудо. Планирате нове пословне почетке. Интуиција говори да ћете имати успјеха, а ви у њу вјерујете. Осјећате се исцрпљено, јер сте се префорсирали и нередовно се хранили. Више одмора и витамина.

Бик, (21.4 - 20.5)

Доносите одлуку која из коријена мијења начин живота. Требало је да прође доста времена да се то догоди, а сада рјешавате да невољама окренете леђа. Под условом да не пропустите повољну шансу, можете очекивати пословни успјех. У противном су могући губици и нервирања. У љубави Шкорпија може ових дана бити актуелна.

Близанци, (21.5 - 20.6)

Посједујете пуно снаге за борбу са проблемима; још кад томе додате нечију подршку... Задовољно трљате руке и бројите паре. Исплатило се оно у шта сте улагали. Мало Близанаца има финансијске проблеме. Ако претјерате са задовољствима, здравље је на удару. Љубоморне сцене представљају саставни дио љубавне игре. Партнер увијек нешто забрља.

Рак, (21.6 - 20.7)

Покушаћете да направите равнотежу између приватног живота и посла. То ће бити компликовано, јер обавезе вребају са свих страна. Читава седмица је у знаку тешког рада и жеље за доказивањем. Подједнако вам је стало да задовољите и сујету и џеп. Преосјетљивост и нервоза могу се појавити као посљедица премора и претрпљеног стреса.

Лав, (21.7 - 21.8)

Судбина вам је наклоњена. Постижете неочекивани успјех, што годи свакој, па и вашој сујети. Задовољни сте. Посао се одвија више него повољно. Конкретан доказ за то је новац који пристиже. Треба избјегавати улагања и окренути се сигурнијим стварима. Пуно лијепих и незаборавних тренутака проводите са Стријелцем.

Дјевица, (22.8 - 22.9)

Креирате судбину ослањајући се искључиво на властите снаге. Срећне околности вам иду наруку, па сте задовољни. Под условом да муњевито дјелујете, успјећете. Шанса пролази толиком брзином да је морате ухватити у лету. Чувајте се повреда и ожиљака. Могући су напади главобоље. Са партнером сте у чврстој и стабилној вези.

Вага, (23.9 - 22.10)

Промјене које вам се дешавају само су нормалан слијед околности. Можда су нагле, јер не дозвољавају да колебљивост Ваге дође до изражаја. Нисте баш радно оријентисани. Налазите се дуго у фази стагнације, што је почело да вас забрињава. Не клоните духом, већ засучите рукаве. Свађа може довести у питање везу.

Шкорпија, (23.10 - 22.11)

Одлучујете се за нов пут којим трасирате будућност. Желите да успијете не бирајући средства. Неочекивани догађаји дочекали су вас неспремног. Здравствени проблеми су за вама. Сада се опорављате и чините све да посљедице буду минималне. Око вас су све сами Бикови и Близанци. Пошто не знате за кога да се опредијелите, бирате обојицу.

Стријелац, (23.11 - 20.12)

Седмица је у знаку амбиције, упорности, али и меланхолије. Биће од свега по мало, а досаде најмање. Сопственим залагањем остварићете запањујући успјех. Нуди вам се унапређење у свим друштвеним дјелатностима, политици и науци. Новчани добитак. Могући су проблеми са жучном кесом, костима, кожом или зубима.

Јарац, (21.12 - 19.1)

Ових дана се понашате у свом стилу. Допада вам се нешто што друге чини равнодушним. Учините нешто да изгладите односе са вољеном особом. Да ли сте примијетили колико сте се у посљедње вријеме удаљили? Ако наставите овим темпом, биће невоље. Само прави пријатељи и добра атмосфера могу бити адекватан лијек. Па кад је тако, лијечите се!

Водолија, (20.1 - 18.2)

У фази сте експанзије на свим пољима. Једино страх од губитка може покварити добро расположење. Нервирају вас колеге, немар и аљкавост сарадника. Све вас нервира. Покушајте да издејствујете посао који се обавља у самоћи, јер ћете само тако наћи мир. На нов начин приступате љубави. Не оптерећујете се глупостима.

Рибе, (19.2 - 20.3)

Тренутно вам је најпотребнији провод. Тек кад будете активни учесник весеља, схватићете да треба више пажње да посветите дружењима и коктелима. Нуди вам се привлачно запослење, лијепо и уносно. Просто невјероватно да то постоји. За сада сте још у фази планирања и преговора. Ништа конкретно. Могући су проблеми у вези са исхраном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана