Седмични хороскоп (од 16. августа до 23. августа 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 16. августа до 23. августа 2013.)

Ован 21.03 - 20.04.

Очекујете позитивне реакције и одговоре у сусрету са сарадницима за које вас везују заједнички пословно-финансијски интереси. Дјелујете несигурно и често се налазите у фази емотивног превирања. Промијените свој приступ у понашању, преузмите иницијативу или осмислите неко необично изненађење за вољену особу.

Бик 21.04 - 20.05.

Налазите се у фази креативног успона и подстакнути сте на нова пословна рјешења. У сусрету са сарадницима имате јасне визије. У љубавном животу осјећате лагану стагнацију, стога тражите излаз или рјешење на неким другим странама. Понекад дјелујете сувише захтјевно и неумољиво. Партнер нема довољно воље да одговори на све ваше захтјеве.

Близанци 21.05 – 20.06.

Дјелујете сналажљиво и врло сугестивно на своју околину, ипак то не представља довољан услов или гаранцију за пословни успјех. Потребно је да се договорите о заједничком рјешењу и да боље заштитите своје пословне интересе. Налазите се у фази љубавног узлета. Усмјерите своју пажњу према ведрим темама.

Рак 21.06 – 20.07.

Осјећате лагану стагнацију у стваралачком изражавању и потребу да се психички растеретите од нагомиланих обавеза. Важно је да ангажујете поуздане сараднике. У љубавном животу прија вам нечије присуство, али желите да оставите довољно простора и за нека паралелна интересовања. Покажите више дискреције.

Лав 21.07 – 21.08.

Помало субјективно тумачите нове догађаје на пословној сцени и нехотично умањујете нечије способности. Склони сте честим промјенама емотивног расположења. Пажња и разумијевање које добијате у кругу своје породице дјелују врло подстицајно. Ако сте слободни, ново познанство обећава узбудљиве емотивне контакте и задовољство.

Дјевица 22.08 – 22.09.

Стало вам је да остварите своје пословне циљеве на различитим странама, међутим постоје додатне компликације или сарадници који успоравају ваше планове. Ако сумњате у нечије намјере, будите мудри и осмислите “тест ситуацију”. Нема разлога да упорно намећете своју вољу или да неправедно кажњавате вољену особу.

Вага 23.09 – 22.10.

Стало вам је до тога да проширите своје сазнајне видике и да се даље професионално усавршавате у разним правцима. На срећу, ваши пословни манири и дипломатска нота дјелују подстицајно на околину. Налазите се у фази новог емотивног узлета, неко вас је заинтригирао својом појавом и дјелује провокативно за ваш укус.

Шкорпија 23.10 – 22.11.

Осјећате лагани умор или недостатак воље да се суочите са неким пословно-финансијским проблемима. На срећу, очекују вас позитивне промјене, изненадни добитак или добри услови за проширену сарадњу. Дјелујете задовољно у нечијем друштву, умијете да створите чаробну и љубавну атмосферу. Важно је да правилно вреднујете нечија осјећања.

Стријелац 23.11 – 20.12.

Захваљујући доброј процјени и ефикасној пословној стратегији коју примјењујете очекују вас позитивни резултати. У сусрету са сарадницима јасно представљате своје намјере. Понекад не разумијете партнерове манире и загонетно понашање или нове одлуке које спроводи. Покушавате да остварите заједничке планове.

Јарац 21.12 – 19.01.

Налазите се у сјајној психофизичкој форми, тако да дјелујете врло самоувјерено и захтјевно у сусрету са сарадницима. Вјешто примјењујете различите пословне стратегије у зависности од актуелне теме и циљева које желите да остварите. Ако сте слободни, постоји особа која вас подстиче на добро расположење.

Водолија 20.01 – 18.02.

Дјелујете одлучно и упорно браните своје ставове, али постоје нови догађаји који додатно отежавају ваш пословни или друштвени положај. Потрудите се да потисните своју професионалну сујету. Осјећате велики емотивни занос и инспирацију, али вам недостаје добра прилика да изразите своје намјере.

Рибе 19.02 – 20.03.

Ангажовани сте на различитим странама и дјелујете претенциозно у сусрету са сарадницима. Потребно је да правилно усмјерите своју стваралачку енергију. Често мијењате своје емотивно расположење и лагано губите интересовање за једну особу. Незадовољни сте када нови догађаји не иду у жељеном правцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана