Седмични хороскоп, (од 15. до 21. септембра)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 15. до 21. септембра)

Ован, 21.03 - 20.04

Конфликтна ситуација на послу захтијева хладнокрвност. За дивно чудо, успијевате да останете хладнокрвни. Владате ситуацијом, иако прикривате бојазан да нећете профитирати. Уколико имате главобољу, у питању су синуси. Иако се упорно намећете вољеном бићу доказујући му доминантност, партнер без свађе постиже оно што је наумио. Меки сте као памук.

Бик, 21.04 - 20.05

Пословни планови засад остају мртво слово на папиру. Не губите наду, јер ћете то што сте наумили реализовати са извјесним закашњењем. Слаба тачка Бикова су жлијезде и хормони. На њих слабо можете да утичете, али на исхрану можете. Комуникација са партнером је једнострана. Као да не чује то што му говорите. Чује он и то добро, али се прави луд, јер му тако одговара.

Близанци, 21.05 - 20.06

Амбициозни сте, тако да пословни успјех није доведен у питање. Ипак, не претјерујте. Депресија, меланхолија, јалови планови - чине да можете бити злуради и пакосни према околини. Љубав: Никако да нађете праву особу, нити да се усагласите са сталним партнером. Није ни чудо кад сте пуни горчине због киксева из прошлости. Окрените се духовним стварима.

Рак, 21.06 - 20.07

У фази сте преиспитивања одлука и особа којима поклањате повјерење. Уколико се на извјесно вријеме осамите и удаљите од главног проблема, моћи ћете да га реално сагледате. Дјевица је права особа за вас, па је немојте одбити. Ако ништа друго, она ће вам савјетима помоћи да ријешите проблем. Увијек кад ствари крену низбрдо, сјетите се ових својих тајних адута и укључите их у игру.

Лав, 21.07 - 21.08

Неодлучни сте у послу. Сарадницима несвјесно манипулишете. Сујета је задовољена, па уживате у особи коју обожавате - самом себи. Докле ће то да потраје? Партнер константно ставља ваше стрпљење на пробу. Таман кад помислите да ћете му окренути леђа, он се први повлачи. Пошто је такмичарски дух наглашен, покушајте да се бавите спортом или играма на срећу.

Девица, 22.08 - 22.09

Од вас се очекује ослањање на сопствене снаге. Само истрајном акцијом постићи ћете запажене резултате. Уколико послове оставите недовршене, биће проблема. Избјегавајте сукобе и особе које вам се мијешају у приватност. Лавови су вам слаба тачка. Са њима доживљавате успоне и падове. Жилавији сте него што партнер може да претпостави.

Вага, 23.09 - 22.10

Налазите се пред значајним промјенама. Будите реални. Не очекујте превише, да се не бисте разочарали. Због чега се оптерећујете трачевима? Бављење детаљима на уштрб суштине негативно се одражава на посао. Схватили сте да лукавошћу можете доћи до партнеровог срца и новчаника. Што га више мучите, то вас више воли. Веза је помало патолошка.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Иако се максимално залажете, имате осјећај да је све узалудно. Као да послови не обећавају повољан исход. Болови у ногама, проблеми са венама и депресивно стање - реална су здравствена слика ових дана. Љубавна веза је у кризи. Пожељан је директан разговор - па шта буде. Били сте и у тежим ситуацијама, па сте испливали. Пошто сте донекле неуротични, а мало више песимиста, имајте то у виду.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Коју год одлуку да донесете, једно кајање не вам гине. Окружени сте особама које не улијевају повјерење. Не само да не помажу већ вам и одмажу. Бурни емотивни изливи чине односе динамичним. Не прикривате осјећања. Партнера бомбардујете страшћу. Веза је стабилнија него икада. Ослоните се на особу која вам је истински пријатељ.

Јарац, 21.12 - 19.01

Крајње је вријеме да се окренете духовности. Ако сву пажњу усмјерите на материјална добра, бићете склони деструкцији. У изгледу је материјални добитак. Стомачни проблеми могу учинити сљедећи период неугодним. Са Дјевицом је веза до те мјере идилична да размишљате о томе колико ће дуго трајати. Можда превише анализирате осјећања на уштрб спонтаности? Активирајте се. Ваша слаба страна је отпор према промјенама.

Водолија, 20.01 - 18.02

Пошто уживате у сваком тренутку, вјероватно нећете имати времена да читате ове редове. Уколико прогнозе нису у праву, значи да негдје гријешите. Пара ће бити као блата, мада вам пролазе кроз прсте. Пожељно је наћи златну средину у свему, па и у пороцима. Идеализујете партнера, још увијек не увиђајући његове грешке. Кад их једном спознате, биће касно. Али, шта да се ради? Летите на крилима среће.

Рибе, 19.02 - 20.03

Ситуација захтијева прилагођавање новим приликама. Пошто паметно просуђујете, то ће вам поћи за руком. Ваге вас тренутно иритирају, па их избјегавајте. Одличан период за потписивање уговора, склапање послова, учење и образовање. Болови у предјелу доњег дијела леђа нису у вези са кичмом, већ су рефлексног типа. Партнера стављате на право мјесто.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана