Седмични хороскоп (од 15. до 21. новембра 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 15. до 21. новембра 2014)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Започињете нов животни период, надамо се бољи и успјешнији. Пошто се нечему надате, будите стрпљиви још неколико дана. Бар ћете знати на чему сте. Планирате нове почетке. Интуиција говори да ћете имати успјеха, а ви у њу вјерујете. Не трошите вријеме на глупости. Не журите и не секирајте се уколико све не буде баш онако како сте замислили.

Бик. 21.04 - 20.05

Немате времена да размишљате о споредним стварима. Окренути сте правим стварима, мало уморни, па стога отворено говорите другима све што мислите. Вребају хроничне болести. Без мале апотеке - не идите никуда. Уколико буде неугодности, не паничите. Примијените класичну терапију.

Близанци, 21.05 - 20.06

Да ли сте размишљали о томе да треба да функционишете спонтано и из мозга избаците све што вас оптерећује? На први поглед, то је тешко извести, али ћете успјети. Никако да се скрасите. Маштате о новој љубави. Умјесто да будете задовољни оним што имате и учините везу квалитетнијом, ви се свађате.

Рак, 21.06 - 20.07

Улазите у ново животно доба, и то тако што успјешно савладавате тешкоће. Једна одлука из коријена мијења ваш приступ проблему. Плашите се промјена. Обим посла је мањи, а самим тим и зарада. Не страхујте унапријед због тога што ствари измичу контроли. Никад се не зна зашто је то добро? Ускоро слиједе догађаји за које се морате припремити.

Лав, 21.07 - 21.08

Нека вас не изненади ситуација у којој ћете бити неодлучни. Потражите савјет стручњака за ону област у којој имате проблема. Само ћете тако превазићи кризу. Временске промјене утичу на слабу тачку вашег организма, тј. на срце и крвни притисак. Не нервирајте се због сваке ситнице и предузмите мјере заштите.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Дјевице, које иначе доносе хладнокрвне одлуке, у конкретном случају се понашају сагласно снажном емотивном диктату. Напокон имате осјећај да је особа поред вас права; додуше, понекад и она направи грешку, али нико није идеалан. Стријелац, Риба или Близанац су пун погодак. Под условом да се контролишете и будете неутрални, испливаћете из проблема.

Вага, 23.09 - 22.10

Да вам је лако - није, али сте напокон смогли снаге да се прилагодите извјесним животним приликама. Све је у знаку установа затвореног типа. Без обзира на то да ли радите или учите, будите концентрисани. Мала непажња може бити фатална. Не будите искључиви, пошто због тога можете сносити посљедице.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Дигли сте руке од материјалних ствари, али ове седмице, управо кад се најмање надате, рјешавате и тај проблем. Уколико се изузму проблеми са органима за варење, посебно са танким цријевом, све остало је у реду. Савјет: Чувајте се крађе и бјесомучног трошења новца. То се посебно односи на женске припаднике знака.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Активни сте и прије свега комуникативни. Причате искључиво о другима, док своју приватност љубоморно чувате. На емотивном плану, добијате управо онолико колико вам је потребно. Задовољни сте, лијепо се осјећате. Партнер вас напросто обожава. Наредних дана мање брините о другима, а више о себи.

Јарац, 21.12 - 19.01

Ушли сте у миран период. Управо је куцнуо час да се енергетски опоравите. У томе вам планете својски помажу. Многи припадници знака налазе се пред великим пословним промјенама. На сву срећу, ријешили сте да се не бринете унапријед. Нико није умро од глади, па нећете ни ви. Препустите се позитивним утицајима и уживајте.

Водолија, 20.01 - 18.02

Осјетљиви сте на приговоре са стране. Дијелите савјете, мада одбијате да примите критику на сопствени рачун. Имајте на уму да је изолација најбоље рјешење. Слаба тачка организма су бубрези. Кад боље размислите, све је повезано, и притисак и срце и расположење. Не дозволите да лијеност осујети неке ваше планове.

Рибе, 19.02 - 20.03

Дистанцирате се од свега што вас може пореметити и све који вас на извјестан начин повређују. Ако наставите тако, ускоро ћете остати усамљени. Уколико уопште имате некога поред себе, нисте задовољни. Размишљате о томе како да квалитет те везе промијените. Већина Риба ужива у самоћи. Савјет: Када је о практичним питањима ријеч, будите толерантнији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана