Седмични хороскоп (од 15. до 21. фебруара 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 15. до 21. фебруара 2014.)

Ован, 21.03 - 20.04

 Опорављате се од напорног рада, али опоравак иде веома споро. Ви бисте, међутим, жељели да се он догоди одмах. Радост дијелите са блиским особама. Нуде вам се нове пословне могућности, везане за иностранство. На срећу, финансијска ситуација се поправља. Никакав стимуланс са стране засад вам заиста није потребан.

Бик, 21.04 - 20.05

Рационално сте испитали све варијанте, али не можете да нађете право рјешење. Проблеми се нагомилавају невјероватном брзином. Ова недјеља изискује стрпљење. Чувајте се прехлада. Наредних дана су слабе тачке дисајни путеви и гласне жице. Појачајте дозу опреза. Удаљите се од особа које вам не пријају.

Близанци,. 21.05 - 20.06 

Осјећате потребу за унутрашњим миром. Извјесна ситуација чини да размишљате о својој супериорности. Пошто је на другима да то процијене, потражите савјет. Партнеру налазите стотину мана. Слободни припадници знака упознају на јавном мјесту шармантну Вагу. Прихватите њен позив на вечеру. Бављење хобијем помаже очувању психичке форме.

Рак, 21.06 - 20.07.

Нешто морате да промијените ако желите да из ситуације изађете спокојни и задовољни. Тешко уочавате сопствене грешке. Околности указују на то да их имате на претек. Ко их нема? Исцрпљени сте, па је наредна недјеља повољна за прикупљање снаге за нове радне задатке. Извјесни послови вас блокирају и оптерећују.

Лав, 21.07 - 21.08

Размишљате о селидби или адаптацији животног простора. Уколико постоје шансе да то одложите до прољећа, стрпите се. Тада ће све бити далеко једноставније. Умор је посљедица напорног рада који вас је енергетски истрошио, али и сигнал да пословне активности треба свести на разумну мјеру. Успјешно завршавате све што сте наумили.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Размишљате о слављима. Да ли сте централни учесник или присуствујете, свеједно је. Углавном, прија вам празнична атмосфера. Са партнером сте у сјајним односима. Веза је пуна романтичних тренутака и ситне пажње. И поред свега, фантазија чини чуда. Спустите се на земљу. У комуникацији користите непогрешив унутрашњи глас - интуицију.

Вага, 23.09 - 22.10

Налазите се у фази промјена. Још увијек нисте прешли са ријечи на дјело. Држите у руци дигитрон и планирате издатке. Оправдано се надате финансијском напретку. На послу вјешто манипулишете. Са минимумом напора остварујете максималне резултате. Шта више хоћете? Околности вам иду на руку.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Наредних дана наступа предах. Осјећате олакшање, јер сте гомилу проблема који су вас оптерећивали оставили по страни. У релативно сте добром стању. Уколико сте хиперактивни, болови у ногама упозоравају да треба успорити темпо. Ништа алармантно! Водите више рачуна о томе шта пред другима причате о себи.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Пред вама су нови почеци. Одлука да ставите тачку на оно што вас оптерећује постаје дефинитивна. Немате нерава ни времена да се оптерећујете туђим бригама. Романтичан сусрет и започињање страсне везе. Неки Стријелци откривају у сталном партнеру нове потенцијале емотивно-еротског типа. Све је у знаку страсти.

Јарац, 21.12 - 19.01

Запљуснуо вас је талас нових почетака. Настојте да промјене прихватите као нормалан слијед догађаја. Толерантније се односите према њима. Опсједнути сте послом и побољшањем финансијске ситуације. Очекујте пуно изненађења кад је овај сегмент у питању. Имате моћну подршку планета. Животна ситуација управо треба нечему да вас научи.

Водолија, 20.01 - 18.02

Долазите до рјешења која вам раније нису падала на памет. Још ако будете истрајни да их реализујете? У противном, киксеви се настављају. Чувајте се уплетености у интриге. Разне приче колају око вашег имена. Дајете непромишљене изјаве. Немате времена да расипате снагу на ситуације које се намећу.

Рибе, 19.02 - 20.03

Запљуснуо вас је талас оптимизма. Свјесни сте погодности, али и чињенице да их не треба све прихватити, већ се окренути најквалитетнијим. Са партнером доживљавате сјајне тренутке. Добра комуникација условљава одлично сексуално функционисање. Еротика потиче из главе. Стари систем вриједности је превазиђен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана