Седмични хороскоп, (од 15. до 21. децембра )

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 15. до 21. децембра )

Ован

 На помолу су нове пословне обавезе и дилеме које захтијевају да се додатно ангажујете. Будите пажљивији у комуникацији са пословним партнерима, јер погрешно протумачене информације или неразумијевање правила у пословању могу да проузрокују разне компликације. Затражите на вријеме нечији савјет приликом финансијских процјена.

Бик

Дјелујете забринуто због нових догађаја на пословној сцени који могу да вас успоре у спровођењу планова. Али, уз додатну упорност показаће се да имате ефикасна рјешења. Успјех има релативно значење, важно је да своје идеје пласирате на правом мјесту или пред особом која има довољно слуха за практична рјешења.

Близанци

Умијете брзо да се прилагодите на нова правила и заинтересовани сте за савремене идеје, што представља добар услов за даље професионално напредовање. Ипак, ваша отвореност у размишљању понекад умије да дјелује слободоумно на околину. Потребно је да јасно дефинишете своје пословне циљеве и да разјасните неспоразуме.

Рак

Нема разлога да се задржавате на оствареним циљевима и да се уљуљкујете тренутним резултатима. Осјећате нови импулс емоција, радости и задовољства у близини вољене особе. Својом појавом или стилом изражавања, привлачите велику пажњу и дјелујете шармантно на свијет око себе.

Лав

На ваше стваралачко расположење позитивно утичу бројни сусрети које имате у кругу сарадника или интересантне пословне понуде. Дјелујете веома заносно у трагању за новим изазовима, а потребан Вам је неки вид освјежења у изражавању емоција. Док се партнер задовољно осмјехује, ваша темпераментна природа не мирује.

Дјевица

Могуће је да сте исхитрено направили неку погрешну пословно-финансијску процјену, тако да вас очекују различити коментари и компликације у односу са сарадницима. Околности се брзо мијењају, размислите на који начин треба да сачувате своје пословне интересе. Важно је да покренете иницијативу и да коригујете своје пропусте.

Вага   

У складу са својим блиц процјенама, најчешће имате велике амбиције, али налазите се у промјенљивој психофизичкој фази тако да су и ваши резултати подложни различитим оцјенама. Важно је да покренете иницијативу и да удружите своје интересе са особом која се налази на неком "високом нивоу".

Шкорпија   

Јасно вам је да понекад различити догађаји на пословној сцени измичу контроли и то не треба посебно да вас забрињава. Не волите да вам неко одређује правила понашања или да вам наметљиво диктира свој темпо. Имате утисак да се удаљавате од вољене особе и од заједничких планова. Провјерите своје сумње прије него што ствари оду предалеко.

Стријелац

Захваљујући доброј процјени, имате јасне циљеве и упорно браните своје пословне интересе, очекују вас различити коментари у кругу сарадника. Због бројних обавеза свјесно пропуштате неке значајне догађаје у љубавном или породичном животу. Примјећујете да се нешто необично дешава са вашим партнером.

Јарац

Често имате добру процјену и умијете тачно да предвидите нечију реакцију у пословним преговорима. Важно је да сачувате свој пословни углед или да оправдате нечије повјерење. Јасно вам је да савременији приступ заједничким темама или интересима доноси дугорочнији успјех. Увијек постоји добро рјешење под условом да правилно повезујете корисне информације.

Водолија

Интересантне идеје које имате потврђују вашу оригиналност у размишљању и потврђују вашу спремност да прихватите заједничке циљеве у договору са сарадницима. Важно је да имате добар предосјећај у процјени нових догађаја или особе која обиљежава ваш љубавни живот. Често прижељкујете да остварите све оно што вам се налази у срцу и души.

Рибе    

Стало вам је да остварите своје приоритете и да будете добро информисани о различитим пословним приликама. У односу са вољеном особом вјешто умијете да смислите сјајан изговор, посебно када желите да избјегнете неке осјетљиве теме или ситуације које Вам се не допадају. Међутим, показаће се да партнер има позитиван утицај на Вашу одлуку или понашање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана