Седмични хороскоп (од 14. до 20. септембра 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 14. до 20. септембра 2013.)

Ован, 21.3 - 20.4.

Постигли сте душевни мир. Не дозволите да га било ко наруши. Назире се извјесна промјена. О чему год да се ради, бар ћете знати на чему сте. Конфликтна ситуација захтијева хладнокрвност. За дивно чудо, успијевате да останете хладнокрвни. Владате ситуацијом, иако прикривате бојазан да нећете профитирати.

Бик, 21.4 - 20.5.

Крајње је вријеме да поведете више рачуна о томе коме се повјеравате. Наредни догађаји захтијевају дискрецију и брзе рефлексе. Слаба тачка Бикова су жлијезде и хормони. На њих не можете пуно да утичете, али на исхрану можете. Бар ћете ублажити проблем. Комуникација са партнером је једнострана.

Близанци, 21.5 - 20.6.

Морате постати чврсти и "опаметити се", па ће бити све у реду. У противном - све по старом. Никако да нађете праву особу, нити да се усагласите са сталним партнером. Није ни чудо кад сте пуни горчине због киксева из прошлости. Окрените се духовним стварима. Уколико будете нашли мир, лакше ћете функционисати.

Рак, 21.6 - 20.7.

У фази сте преиспитивања одлука и особа којима поклањате повјерење. Уколико се на извјесно вријеме осамите и удаљите од главног проблема, моћи ћете да га реално сагледате. Посао захтијева усавршавање, како бисте могли да напредујете у каријери. Звијезде су наклоњене Раковима који се баве интелектуалним радом више него осталима.

Лав, 21.7 - 21.8.

Будући да је лавовска сујета изражена, уживате у сјају и луксузу. Обасипају вас комплиментима са свих страна. Један од разлога је и то што сте слијепи за стварну ситуацију. У релативно сте добром периоду. Сујета је задовољена, па уживате у особи коју обожавате - самом себи. Докле ће то потрајати?

Дјевица, 22.8 - 22.9.

Од вас се очекује ослањање на сопствене снаге. Само истрајном акцијом постићи ћете запажене резултате. Уколико послове оставите недовршене, биће проблема. Лавови су вам слаба тачка. Са њима доживљавате успоне и падове. Жилавији сте него што партнер може да претпостави.

Вага, 23.9 - 22.10.

Налазите се пред значајним промјенама. Будите реални. Не очекујте превише, како се не бисте разочарали. Због чега се оптерећујете трачевима? Бављење детаљима на уштрб суштине негативно се одражава на посао. Пошто избјегавате савјете који вам нису по вољи, и овај ћете превидјети.

Шкорпија, 23.10 - 22.11.

Због чега сте равнодушни? У фази сте константног преиспитивања и размишљања о томе шта да учините како бисте побољшали ситуацију која је почела да измиче контроли. Болови у ногама, проблеми са венама и депресивно стање - реална су здравствена слика ових дана. За почетак, носите удобну обућу и не пребацујте на себе кривицу.

Стријелац, 23.11 - 20.12.

Коју год одлуку да донесете, једно кајање вам не гине. Осјећања понекад могу бити погубна, па имајте у виду ту чињеницу када се максимално емотивно трошите. Бурни емотивни изливи чине односе динамичним. Не прикривате осјећања. Партнера бомбардујете страшћу. Веза је стабилнија него икада.

Јарац, 21.12 - 19.1.

Крајње је вријеме да се окренете духовности. Ако сву пажњу усредсредите на материјална добра, бићете склони деструкцији. У изгледу је материјални добитак. Сам по себи, посао је досадан, јер се ништа интересантно у њему не дешава. Шта хоћете, бар је новчаник пун.

Водолија, 20.1 - 18.2.

Пошто уживате у сваком тренутку вјероватно нећете имати времена да читате ове редове. Уколико прогнозе нису у праву, значи да негдје гријешите. Срце, хормони, али не због нервирања, него због претјеривања у задовољствима. Пожељно је наћи златну средину у свему, па и у пороцима.

Рибе, 19.2 - 20.3. 

Ситуација захтијева прилагођавање новим приликама. Пошто паметно просуђујете, то ће вам поћи за руком. Ваге вас тренутно иритирају, па их избјегавајте. Партнера стављате на право мјесто. Нисте задовољни развојем догађаја, али бар тачно знате шта од њега можете да очекујете. Нема дилеме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана