Седмични хороскоп (од 14. до 20. марта 2015.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 14. до 20. марта 2015.)

Ован, 21.03 - 20.04

Иако је потребно вријеме за акцију, ви сте спремни. Пошто подршку тражите од људи који нису спремни да вам је дају, по обичају се нервирате. Припремите се на извјесне пословне проблеме. Све иде у рок службе, па и размирице са сарадницима. То вас максимално оптерећује. Морате бити стрпљивији и мудрији, да не бисте насјели на провокације са стране.

Бик, 21.04 - 20.05

Захваљујући мудрим потезима започињете нов животни циклус, стављајући тачку на све киксеве из претходног периода. Доносите изузетно важну одлуку. Уколико имате проблема са стомаком, размислите шта сте све конзумирали претходних дана? Вјероватно се ради о неконтролисаној и неквалитетној исхрани.

Близанци, 21.05 - 20.06

Водите рачуна о ријечима, јер због њих можете доћи у неугодну ситуацију. Стара изрека каже: "Ћутање је злато". Па кад је тако, ако не можете да ћутите, бар избројите у себи до десет. Нестрпљиви сте, па повлачите погрешне потезе у вези са вољеном особом. Ситуација захтијева мудрост и толеранцију, првенствено са ваше стране.

Рак, 21.06 - 20.07

Плаши вас сазнање да се налазите пред значајним промјенама. Страх од промјена и неизвјесности је нормална људска појава. Инспирацију налазите у креативном раду. Завршавате започете послове. Задовољни сте учињеним, а и новца ће бити, што је подједнако важно. Због посла ћете морати негдје да отпутујете. Волите путовања, па ћете спојити корисно са лијепим.

Лав, 21.07 - 21.08

Не сијате у гламуру као обично. Излуђује вас малаксалост и тромост организма. Али, шта да се ради? Коло среће се окреће.

Здравље: Могући су здравствени проблеми у вези са органима за варење. Слаткиши су ваш велики непријатељ наредне седмице. Зато, што даље од њих! И прехлада вреба. Савјет: Радите ствари које вам иду од руке.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Преосјетљиви сте и тужни. Зашто? Можда предосјећате расплет догађаја који вам не иде у прилог. Посебно се плашите да не изгубите љубав, јер се емоције полако стишавају. Претјерујете. Из страха да не изгубите вољено биће, још га чвршће држите у загрљају. Пријају вам конкретни докази љубави, а не празне ријечи. Ако до њих не дођете милом, онда ћете силом.

Вага, 23.09 - 22.10

Потребан вам је предах, да бисте се одморили, опоравили и енергетски ојачали. Одлазак у природу је права ствар. Уколико околности дозвољавају краћи одмор, не оклијевајте. Ако не учествујете у конкретном пословном пројекту, размишљања о томе су више него реална. Напокон сте нашли начин да остварите сигуран извор прихода. Лутања су се исплатила.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Најзад нађосте оно што вам је било неопходно - душевни мир. У очекивању да вам други у томе помогну, схватили сте да морате сами да ријешити своје проблеме. Блаже стомачне тегобе наговјештавају да се ради о проблемима са жучном кесом или панкреасом. Помаже само дијетална исхрана. Не будите тврдоглави, јер тиме ништа не постижете.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Завршавате започете послове и стављате тачку. Околина ће вас обрадовати подршком, признањем и јавном наградом за труд. У ситуацији сте када не треба ништа одлагати! Површни љубавни сусрети по правилу доводе до још површнијих сексуалних контаката. Чему то води? Морате се запитати гдје гријешите и покушати да спасите везу коју имате.

Јарац, 21.12 - 19.01

У фази сте експанзије на свим пољима. Једино страх од губитка може покварити добро расположење. Нервирају вас колеге, немар и аљкавост сарадника. Све вас нервира. Покушајте да издејствујете посао који се обавља у самоћи, јер ћете само тако наћи мир. Иако сте свјесни да је окружење далеко од идеалног, дистанцирате се.

Водолија, 20.01 - 18.02

Ових дана се понашате у свом стилу. Допада вам се нешто што друге чини равнодушним. Ексцентрично понашање и жеља за слободном акцијом су у реду. Неконвенционални сте и оригинални. Могући су страхови, разочарења и депресивно понашање. То прикривате осмијехом, стварајући илузију да сте свемоћни. Тако и треба.

Рибе, 19.02 - 20.03

Од наступајућих догађаја превише очекујете. Досљедни сте самом себи, па машти дајете на вољу. Уколико се будете лоше провели, не очајавајте. Пошто је ваш емотивни живот доживио кулминацију, и то пријатну, ништа не мијењајте. Само се опустите и уживајте. Савјет: Ако вам пријатељи кажу да сте компликовани и тврдоглави, размислите да ли у томе има истине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана