Седмични хороскоп (од 14. до 20. фебруара 2015.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 14. до 20. фебруара 2015.)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Опорављате се од напорног рада, али опоравак иде веома споро. Ви бисте, међутим, жељели да се он догоди одмах. Радост дијелите са блиским особама. Нуде вам се нове пословне могућности, везане за иностранство. На срећу, финансијска ситуација се поправља. Уколико се често препуштате распусном животу и чашици, размислите о томе да покушате да одбаците ове пороке.

Бик, 21.04 - 20.05

Рационално сте испитали све варијанте, али не можете да нађете право рјешење. Проблеми се нагомилавају невјероватном брзином. Ова недјеља изискује стрпљење. Чувајте се прехлада. Наредних дана су слабе тачке дисајни путеви и гласне жице. Појачајте дозу опреза. Савјет: Удаљите се од особа које вам не пријају.

Близанци, 21.05 - 20.06

Осјећате потребу за унутрашњим миром. Извјесна ситуација чини да размишљате о својој супериорности. Пошто је на другима да то процијене, потражите савјет. Партнеру налазите стотину мана. Слободни припадници знака упознаће на јавном мјесту шармантну Вагу. Прихватите њен позив на вечеру. Бављење хобијем и дружење са позитивним људима помаже очувању психичке форме.

Рак, 21.06 - 20.07

Нешто морате да промијените ако желите да из ситуације изађете спокојни и задовољни. Тешко уочавате сопствене грешке. Околности указују на то да их имате на претек. Ко их нема? Исцрпљени сте, па је наредна седмица повољна за прикупљање снаге за нове радне задатке. Извјесни послови вас блокирају и оптерећују.

Лав, 21.07 - 21.08

Размишљате о селидби или адаптацији животног простора. Уколико постоје шансе да то одложите до прољећа, стрпите се. Тада ће све бити далеко једноставније. Пуно посла изискује стрпљење, које имате на претек. Пошто је потреба за тимским радом јака, резултати ће бити видљивији ако је испоштујете. Успјешно завршавате све што сте наумили.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Размишљате о слављима. Да ли сте централни учесник или присуствујете, свеједно је. Углавном, прија вам празнична атмосфера. Грешке могу бити посљедица неконтролисане исхране. Благо сте се запустили, па се савјетује корекција понашања. Не једите између оброка. Бављење хобијем може бити од користи, учиниће да боље функционишете.

Вага, 23.09 - 22.10

Налазите се у фази промјена. Још увијек нисте прешли са ријечи на дјело. Држите у руци дигитрон и планирате издатке. Оправдано се надате финансијском напретку. Са партнером сте у хармоничним односима. Резултат свега је сјајан секс. Прихватите његов позив да отпутујете на идилично мјесто. Размислите због чега лоше сарађујете са околином.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Наредних дана наступа предах. Осјећате олакшање, јер сте гомилу проблема који су вас оптерећивали оставили по страни. То што је пара увијек мало, за Шкорпије је нормално стање. Ухватила их је потрошачка грозница. Смањите прохтјеве. Савјет: Водите више рачуна о томе шта пред другима причате о себи.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Пред вама су нови почеци. Одлука да ставите тачку на оно што вас оптерећује постаје дефинитивна. Немате нерава ни времена да се оптерећујете туђим бригама. Стресови су евидентни. Они су главна покретачка снага и аспект раста. Све што је лоше, има и добру страну. Ускоро побољшање. Вјешто скривате своје тајне, а не чувате туђе. Јарац, 21.12 - 19.01

Запљуснуо вас је талас нових почетака. Настојте да промјене прихватите као нормалан слијед догађаја. Толерантније се односите према њима. Многи припадници знака планирају кардиналне промјене. Партнер својом лежерношћу почиње да их нервира. Они би нешто далеко суптилније и њежније. Животна ситуација управо треба нечему да вас научи.

Водолија, 20.01 - 18.02

Долазите до рјешења која вам раније нису падала на памет. Још ако будете истрајни да их реализујете? У противном, киксеви се настављају. Чувајте се уплетености у интриге. Разне приче колају око вашег имена. Дајете непромишљене изјаве, па вам је крив ђаво ако због њих сносите посљедице. Све проблеме сами рјешавате.

Рибе, 19.02 - 20.03

Запљуснуо вас је талас оптимизма. Свјесни сте погодности, али и чињенице да их не треба све прихватити, већ се окренути најквалитетнијим. Са партнером доживљавате сјајне тренутке. Добра комуникација условљава одлично сексуално функционисање. Еротика потиче из главе. Стари систем вриједности је превазиђен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана