Седмични хороскоп (од 13. до 19. септембра 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 13. до 19. септембра 2014)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Постигли сте душевни мир. Не дозволите да га било ко наруши. Назире се извјесна промјена. О чему год да се ради, бар ћете знати на чему сте. Конфликтна ситуација захтијева хладнокрвност. За дивно чудо, успијевате да останете хладнокрвни. Владате ситуацијом, иако прикривате бојазан да нећете профитирати. Савјет: Чувајте се повреда усљед брзоплетости.

Бик, 21.04 - 20.05

Крајње је вријеме да поведете више рачуна о томе коме се повјеравате. Наредни догађаји захтијевају дискрецију и брзе рефлексе. Слаба тачка Бикова су жлијезде и хормони. На њих слабо можете да утичете, али на исхрану можете. Бар ћете ублажити проблем. Не пребацујте кривицу на друге када је у питању однос са партнером.

Близанци, 21.05 - 20.06

Морате постати чврсти и опаметити се, па ће бити све у реду. У противном - све по старом. Никако да нађете праву особу, нити да се усагласите са сталним партнером. Није ни чудо кад сте пуни горчине због киксева из прошлости. Савјет: Окрените се духовним стварима. Уколико будете нашли мир, лакше ћете функционисати.

Рак, 21.06 - 20.07

У фази сте преиспитивања одлука и особа којима поклањате повјерење. Уколико се на извјесно вријеме осамите и удаљите од главног проблема, моћи ћете да га реално сагледате. Посао захтијева усавршавање, да бисте могли да напредујете у каријери. Звијезде су наклоњене Раковима који се баве интелектуалним радом више него осталима.

Лав, 21.07 - 21.08

Будући да је лавовска сујета изражена, уживате у сјају и луксузу. Обасипају вас комплиментима са свих страна. Један од разлога је и то што сте слијепи за стварну ситуацију. У релативно сте добром периоду. Сујета је задовољена, па уживате у особи коју обожавате - самом себи. Савјет: Избјегавајте доказивања у погрешно вријеме и на погрешном мјесту.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Од вас се очекује ослањање на властите снаге. Само истрајном акцијом постићи ћете запажене резултате. Уколико послове оставите недовршене, биће проблема. Лавови су вам слаба тачка. Са њима доживљавате успоне и падове. Жилавији сте него што партнер може да претпостави. Мада вам се чини да је ситуација тешка, то је само први утисак.

Вага, 23.09 - 22.10

Налазите се пред значајним промјенама. Будите реални. Не очекујте превише, да се не бисте разочарали. Због чега се оптерећујете трачевима? Бављење детаљима на уштрб суштине негативно се одражава на посао. Пошто избјегавате савјете који вам нису по вољи, и овај ћете превидјети. Пожељно је схватити суштину, да се не би понављале грешке.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Због чега сте равнодушни? У фази сте константног преиспитивања и размишљања о томе шта да учините како бисте побољшали ситуацију која је почела да измиче контроли. Веза је у кризи. Преиспитујете грешке. Осјећате безизлазност и просто не знате шта да учините. Пожељан је директан разговор - па шта буде.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Коју год одлуку да донесете, једно кајање вам не гине. Осјећања понекад могу бити погубна, па имајте у виду ту чињеницу када се максимално емотивно трошите. Окружени сте особама које не уливају повјерење. Не само да не помажу већ вам и одмажу. Али вама је бар лако, јер посједујете обиље конструктивних идеја.

Јарац, 21.12 - 19.01

Крајње је вријеме да се окренете духовности. Ако сву пажњу усредсредите на материјална добра, бићете склони деструкцији. Стомачни проблеми могу учинити наредни период неугодним. Скупљање течности у организму чини вас лијеним и тромим. Користите диуретике. Савјет: Активирајте се. Ваша слаба страна је отпор према промјенама.

Водолија, 20.01 - 18.02

Пошто уживате у сваком тренутку, вјероватно нећете имати времена да читате ове редове. Уколико прогнозе нису у праву, значи да негдје гријешите. Идеализујете партнера, још увијек не увиђајући његове грешке. Кад их спознате, биће касно. Али, шта да се ради? Летите на крилима среће. Савјет: Позитивно дјелујете на околину, пружајући несебичну помоћ свакоме.

Рибе, 19.02 - 20.03

Ситуација захтијева прилагођавање новим приликама. Пошто паметно просуђујете, то ће вам поћи за руком. Ваге вас тренутно иритирају, па их избјегавајте. Одличан период за потписивање уговора, склапање послова, учење и образовање. Избјегавајте улажење у судске спорове, јер могу бити дуготрајни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана