Седмични хороскоп, (од 13 до 19. октобра)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 13 до 19. октобра)

Ован, (21.3 - 20.4)

Уколико не изађете на крај са толиком количином енергије, биће невоље. Пошто се колебате између вишег принципа и жеље да до нечега дођете по сваку цијену, лако се можете разбољети. Потреба да нађете идеалног партнера - за сада се не може реализовати. Неће ни убудуће, уколико не промијените неке ставове. За почетак, будите галантнији.

Бик, (21.4 - 20.5)

На мноштво догађаја слабо можете да утичете. Они су широког спектра, али доносе и велику срећу. Болови у ногама само су посљедица ношења неадекватне обуће, равних стопала или проширених вена. Превише сте се отворили према партнеру. Мора увијек да постоји мало мистерије и неизвјесности ако желите да га вежете за себе. Није пожељно да он зна баш све.

Близанци, (21.5 - 20.6)

Маса обавеза захтијева рашчишћавање. Тек сада можете савладати препреке. Апатија и несаница захтијевају озбиљнији третман. Преосјетљиви сте и саможиви, мада тога нисте свјесни. Због чега повремено бјежите у самоћу и избјегавате отворен разговор? Чега се плашите? Колебљивост је посљедица емотивне нестабилности.

Рак, (21.6 - 20.7)

Интуиција вам умногоме помаже да добро функционишете. Мудрост је такође у игри, па вас мало ко може насамарити. Послове обављате са себи својственом лакоћом. Постоје ризици везани за здравље. Ради се о болестима хроничне природе. Уколико не будете остварили везу о којој маштате, послужићете се замјеном теза. Водолија вас шармира.

Лав, (21.7 - 21.8)

Ових дана се не савјетује тимски рад, јер гуши ваш его, који пошто-пото мора да се храни резултатима. Болови у предјелу доњег дијела кичме само су рефлексног типа. Везу можете спасти само дипломатичношћу и тактичношћу. Уколико по сваку цијену будете истјеривали правду, шанса да останете заједно са партнером заиста је минимална. Па - бирајте!

Дјевица, (22.8 - 22.9)

Схватили сте да посао, који вас је досад чинио нервозним, није главна ствар у животу. Уколико више времена будете проводили у природи и физичким активностима, а мање за пуном трпезом - бићете здрави. Са партнером сте у феноменалним односима. Стријелац је особа која највише одговара вашој промјенљивој природи.

Вага, (23.9 - 22.10)

Нешто што сте себи задали - ових дана ћете спровести и у дјело. Ништа вас не може омести. Склоности ка вирусним обољењима тренутно су појачане, па предузмите превентивне мјере. Склоност ка авантурама постоји, а и планете вас у томе подржавају. Избјегавајте флертове на радном мјесту, јер гласине брзо круже. Неће вас спасти ништа.

Шкорпија, (23.10 - 22.11)

Добитак и признање представљају нормалан редослијед збивања на плану посла. Импулсивне реакције доводе до нервозе и повреда. Будите опрезни. Са партнером морате да се помирите, те настојите да везу учврстите компромисима. Не може увијек да буде онако како сте ви то замислили. У ситуацији у којој се налазите треба бити тактичан и примијенити дипломатију.

Стријелац, (23.11 - 20.12)

Машта је до те мјере интензивна, да захтијева благо атерирање. Стално измишљате нове послове, јер се указује шанса за профит. Претјерана активност смета. Брак, проширење породице, хармонични односи са партнером - чине да постајете свјесни значаја домаћег огњишта. Мало сте закаснили, али шта да се ради! Извадите из подрума бицикл или вјежбајте.

Јарац, (21.12 - 19.1)

Веома узбудљиви тренуци тренутно су пред вама. Посао је у другом плану. Преосјетљивост је једна од ваших мана. Она вам до те мјере може искомпликовати живот да се и чак и разболите. Љубав - е, ту сте у елементу. Или сте у новој вези, или интензивно "радите на продужењу врсте", или и једно и друго. Љубавне авантуре су на помолу.

Водолија, (20.1 - 18.2)

Будући да сте досљедни у неким поступцима, не дозволите себи неочекиване реакције. Главобоља вам може задавати сметње, а посљедица је промјенљивог атмосферског притиска. Овнови су идеална комбинација сљедеће седмице. Не зна се колико ће та веза трајати, али вам неће сметати да уживате у страстима и њиховом заштитничком понашању.

Рибе, (19.2 - 20.3)

Улазите у сасвим нов период, који захтијева превазилажење разних ограничења. Много жустрине са којом се опходите према околини негативно утиче на здравље. Са партнером покушавате да нађете заједнички језик, али то тешко иде. Веза је у кризи, па ћете - само уколико будете спремни да попустите и опростите - остати заједно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана