Седмични хороскоп, (од 12. маја до 18. маја)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 12. маја до 18. маја)

Ован, (21.3 - 20.4)

По сваку цијену желите да остварите циљеве, не обазирући се на препреке. Поставља се питање докле ћете моћи да издржите да радите овим темпом? Да не претјерујете? Захваљујући појачаној дози амбиције, успјех је неминован. Само ако будете одморни, а прије свега испавани, моћи ћете адекватно да функционишете.

 

Бик, (21.4 - 20.5)

Шармирате околину на разне начине: све зависи од тога шта дата ситуација захтијева. Лукави сте у настојању да из проблема максимално профитирате. На послу се јавља проблем у виду површности и жеље за одуговлачењем. Да се нисте погубили у маси идеја? Савјетује се тотална реорганизација. Проблеми са бубрезима, уринарним трактом и жлијездама.

 

Близанци, (21.5 - 20.6)

Пролазите кроз кризу из које ћете изаћи племенитији и квалитетнији. Пошто вам је све досадило, морате научити да савладате овај проблем. Новац зарађујете на нелегалан или сумњив начин. Могући су и губици с тим у вези. Схватате да сте у нешто уложили више него што вриједи. Отворите сва чула како бисте избјегли губитке и погрешне потезе.

 

Рак, (21.6 - 20.7)

Ушли сте у мирнију фазу. Претходних дана нисте могли да се смирите, али су сада проблеми иза вас. Покушајте да се дистанцирате од средине. Захваљујући позитивним планетарним аспектима, надајте се бољитку, и то не само материјалном. Не удубљујте се у туђе проблеме, јер ни неке сопствене нисте у стању да ријешите.

 

Лав, (21.7 - 21.8)

Промјене које су вас задесиле само су природни резултат околности. Можда су нагле, али сте морали о њима на вријеме да водите рачуна. Имаћете пуно среће, а да нећете бити свјесни тога. Таман кад помислите да сте пред крахом, стићи ће рјешење. Са стагнацијом се тешко мирите. У вези нешто треба промијенити уколико желите да је сачувате.

 

Дјевица, (22.8 - 22.9)

Осјећаћете се више него добро, али то није разлог да будете тврдоглави и неуротични. Сачекајте повољан моменат да кренете у акцију. Спремни сте да се суочите са новим пословним изазовима. Проблем је у томе што почиње да вас издаје стрпљење. Мислите да сарадници одуговлаче и отежавају ствари. Са Стријелцима се одлично слажете.

 

Вага, 23.9 - 22.10

Уживате у свим врстама чулних задовољстава. Смисао за лепоту је изражен, тако да својом елеганцијом и шармом привлачите околину. Пошто се крај мука на плану посла назире, то сазнање је мотив више да истрајете. Биће, што је најважније, и пара. Изузетно повољан период за њежности. Ове седмице очекује вас пуно пријатних узбуђења.

 

Шкорпија, (23.10 - 22.11)

Откако сте дошли до значајног увида, ситуација се промијенила. Морате од нечега да одустанете, што вам тешко пада. Ако побркате лончиће, знајте да сте сами криви. Размислите о томе због чега уносите у посао емоције, а у љубав разум? Негдје гријешите. Стомак је слаба тачка, и то због неконтролисаног уношења хране и пића.

 

Стријелац, (23.11 - 20.12)

Појачана вам је енергија и жеља да истрајете. Нервираћете се уколико не будете видјели резултате труда сад и одмах. Све у стилу хоће-неће. Сарадници вам ласкају и покушавају да вас лијепим ријечима удаље од проблема. Немојте се упецати на то. Љубави, секса и осталих задовољстава биће на претек.

 

Јарац, (21.12 - 19.1)

Све је у стилу један корак напријед, два назад. Већ вам се смучила спорост са којом се неке ствари рашчишћавају. Стрпљиво очекујте преокрет. Успјех ће имати они припадници знака који раде у здравству и установама затвореног типа. Могућа је извјесна врста изолације. Можда је самоћа оно што вам је потребно. Уморни сте.

 

Водолија, (20.1 - 18.2)

Доживљавате духовни процват, па не дозволите да га глупости осујете. Пошто предност дајете универзалним вриједностима, останите досљедни ставовима. Очекује вас напредак у пословној хијерархији. Не дозволите да вас он успава, јер, уколико будете заспали, постоји шанса да се касно пробудите. Мање приче, а више рада.

 

Рибе, (19.2 - 20.3)

Емотивнији сте него иначе. Бићете у ситуацији да то своје стање покажете тамо гдје није пожељно. Понекад треба сачувати лично достојанство и интегритет. Нови пословни почеци ће бити јако повољни. Не секирајте се ако стари посао буде у стагнацији, јер се управо рађају нове идеје, које могу да донесу велику зараду.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана