Седмични хороскоп (од 12. јула до 19. јула 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 12. јула до 19. јула 2013.)

Ован 21.03 - 20.04

У оптимистичној сте фази. Искрено вјерујете да ће се оно у шта сте дуго улагали вишеструко исплатити. И хоће, не брините. Многи Овнови ће имати јавне наступе у којима ће њихов јединствен таленат доћи до изражаја. Успјешни пословни подухвати. Када сте срећни и задовољни - здрави сте. По ко зна који пут се увјеравате у то да све ваше болести иду из главе.

Бик 21.04 - 20.05.

Сљедећих дана ћете уживати у конкретним стварима и чулним задовољствима. Прави је тренутак да се баците на провод и надокнадите пропуштено. Многи припадници знака су изгубили главу и помишљају на брак. Са партнером ћете бити на скупу на коме вас очекује изненађење. Будите економичнији и мање развратни.

Близанци 21.05 - 20.06.

Преосјетљиви сте и размажени. Ето како се може протумачити ваше тренутно стање. Нисте задовољни послом, па размишљате о додатном раду. Пара тренутно нема на видику, али их можете очекивати; од њих се, међутим, тешко растајете. Могући су проблеми са бубрезима или ментална конфузија. И једно и друго захтијева озбиљнији третман.

Рак 21.06 - 20.07.

Свјесни сте да морате да мијењате стари начин живота, јер то захтијевају околности. Пошто се стварају прилике за напредовање, имаћете среће. Са Шкорпијом може и не мора доћи до озбиљније везе. Страсти су наглашене, па се можете надати вези праћеној бурним сексом. Стрпљиво прихватите све ствари, и добре и лоше, мада је агресија изражена.

Лав 21.07 - 21.08.

Размишљате о путовању или о користи која вас очекује, а која је везана за иностранство. Још увијек се не зна на чему сте.

Промјена стања и то набоље. Таман сте дигли руке од једног подухвата, кад схватате да ће он бити успјешан. Закасњели финансијски добитак. Стомачни проблеми везани за жучну кесу. Ако сте спортиста, могући су болови у кољену.

Дјевица 22.08 - 22.09.

Одлука коју донесете ових дана биће од изузетне важности и у многоме ће утицати на даљи развој догађаја. Искористите своју аналитичност и повуците прави потез. Све се окомило на вас. Спољашње околности нарушавају везу са особом до које вам је стало. Родитељи се мијешају. Одолите упливима са стране.

Вага 23.09 - 22.10.

Сљедећих дана окончавате ствари које захтијевају пуно труда. Пошто се не плашите одговорности и рада, све ће се дешавати по плану. Потребно је много дипломатичности, упорности и одмјерености, што вам није страно. Зовете се Вага јер стално нешто одмјеравате. Колебљивост је у вашој природи.

Шкорпија 23.10 - 22.11.

Предност дајете уживању у свим овоземаљским стварима. Умјетнички сте оријентисани са наглашеном боемском цртом. Све болести везане су за претјеривања. Ако се будете више одмарали и правилније хранили, неће бити проблема. На живот гледате као на гозбу, а на партнера као на добар залогај.

Стријелац 23.11 - 20.12.

Маштате о путовању у топле крајеве и егзотичне предјеле. Само да је више пара, то бисте спровели у дјело већ сутра. Опорављате се од болести. Стање се у сваком погледу поправља. Дишете пуним плућима, срећни, задовољни и здрави. Са партнером шапућете на јастуку. Лијепо је бити вољен као што сте ви.

Јарац 21.12 - 19.01.

Склони сте снивањима на јави и затварању у свој фиктивни свијет. Без конкретне акције немате шансе да успијете у овој суровој стварности. На послу сте пасивни, осјетљиви, склони да своје проблеме пребаците на друге. У том контексту измишљате ситне лажи. Све психосоматске болести су посљедице нереализованих маштања.

Водолија 20.01 - 18.02.

Стрпљиво пружате помоћ пријатељу у невољи. Права сте Водолија, несебични и одговорни у озбиљним ситуацијама. Са партнером, умјесто што се свађате, покушајте да се мазите. У тешкој сте дилеми, јер је он, по вашем мишљењу, расипник. Чувајте се скандала и трачева. Покушајте да се дистанцирате од особа које вас енергетски исцрпљују.

 Рибе 19.02 - 20.03.

Напокон сте схватили како се ваља понашати идућих дана. Постали сте самоувјерени, енергични и сигурни у самог себе. Браво! Слијепа заљубљеност у Лава никако да вас убиједи у то да је он погрешна особа. Од њега зависите само сексуално. Опчињавате га снагом страсти, али на кратко.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана