Седмични хороскоп (од 12. до 18. јула 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 12. до 18. јула 2014)

Ован

Налазите се пред новим пословним дилемама и заговарате тимски рад. Околина очекује ефикасна рјешења и добро осмишљену акцију. Већина сарадника жели да се идентификује са заједничким успјехом и радо се одазива на ваш позив. У љубавном животу, важно је да очувате праве вриједности и да искрено угодите свом партнеру. Потрудите се да будете довољно разумни и умјерени када се рјешавају заједнички проблеми. Али, покажите и више осјећајности у неким деликатним ситуацијама.

Бик

Нови догађаји на пословној сцени уносе додатну тензију у ваше окружење, али ви не желите да учествујете у јавним расправама. Мудро спроводите своје пословне планове и вјешто балансирате између сарадника који имају другачије пословне критеријуме или ставове. Ипак, превелики број обавеза и латентна психичка тензија дјелују исцрпљујуће на ваше здравствено стање. У односу са вољеном особом постоји нека "тајна веза" или емотивна спона, размјењујете искрена осјећања и сјајно се допуњавате у сваком погледу.

Близанци

Дјелујете резервисано пред одређеним сарадницима и одбијате нове изазове, стало вам је да организујете своју околину на ефикасније пословање. Неповољна пословна клима неће трајати дуго, важно је да се добро припремите за наредну фазу. Одложите потписивање неких спорних докумената или финансијске трансакције под сумњивим околностима. У љубавном животу нема потребе да се понашате сувише захтјевно или наметљиво према вољеној особи. Упорним наметањем својих ставова или строгих правила понашања, најчешће подстичете супротан ефекат.

Рак

Пословни планови које упорно покушавате да остварите, не доносе очекиване резултате и жељени ефекат. Тренутно пролазите кроз различите фазе стваралачких успона и падова, али то не треба да вас додатно осујети. Уколико желите да убиједите околину да посједујете практично знање и интелектуалне способности, будите довољно истрајни у својим циљевима. У приватном животу дјелујете сумњичаво и проналазите различите замјерке свом партнеру. Ипак, ваша интелигенција није свемоћна у рјешавању основних љубавних дилема. Љубав понекад превазилази "границе разума".

Лав

Стало вам је да побољшате свој однос са сарадницима, али често постоје одређени неспоразуми и прати вас несклад у процјени заједничких интереса. Потребна вам је дипломатска нота и умјереност, да бисте измирили различите супротности које постоје у пословним преговорима. У односу са вољеном особом провејава доза узајамне несигурности и неразумијевања. Ситуације које по вашем мишљењу изгледају компликовано, ваш партнер посматра другачијим очима и има различито виђење или оптимистичке прогнозе.

Дјевица

Изненадне промјене на пословној сцени, дјелују као додатни психолошки притисак и захтијевају да донесете нове или мудре одлуке. У вашем интересу је да сачувате важне пословне контакте. Стога, прихватите пословну понуду која обећава значајан добитак или перспективну рекламу. Потрудите се да будете ангажовани на различитим странама. Стало вам је да својој породици и вољеној особи приуштите више радости. Срећа проистиче из унутрашње потребе, да се лијепе мисли и топла осјећања подијеле и размјењују са блиском особом. Препустите се својим осјећањима и емотивној инспирацији.

Вага

Понекад је тешко препознати добитну комбинацију и поуздане сараднике у различитим ситуацијама на пословној сцени. Професионална неодлучност може да вам створи додатну неугодност на пољу комуникација или нови финансијски губитак. Важно је да реагујете у правом тренутку. У односу са вољеном особом, упорно заговарате ситуацију која одговара вашем основном расположењу или афинитетима. Међутим, партнер одговара резервисано и остаје при својим ставовима. Не можете добити све што очекујете.

Шкорпија

Стало вам је да околина правилно вреднује ваше знање или професионалне способности. Али, постоје различити фактори који утичу на изненадне промјене на пословној сцени или на завршне резултате. Потрудите се да правилно испуните све своје обавезе, без психолошког притиска и такмичарских аспирација. Најљепши догађаји вас очекују у љубавном животу или у сусрету са једном драгом особом. Увијек када се узбуркају ваше страсти и осјећања, то представља позитиван "сигнал" који води ка љубавној романси.

Стријелац

Очекује вас нови успјех или шира афирмација у пословним круговима. Важно је да бирате послове у којима можете у потпуности да потврдите своје практичне способности и креативне идеје. Нема разлога да се устручавате приликом јавног наступа или пред сарадницима који тестирају ваше способности. Добро процијените своје пословне могућности и услове који вам стоје на располагању. У љубавном дијалогу, мудро препустите свом партнеру одређену доминацију или утисак да води "главну ријеч".

Јарац

Налазите се под психолошким притиском, па добро процијените комплетну ситуацију на пословној сцени и различите могућности које вам стоје на располагању. Важно је да сачувате добре критеријуме у сусрету са сарадницима и приликом избора пословних циљева. Дугорочнији успјех подразумијева правилну процјену вриједности и поштовање заједничких одлука. У љубавном животу, сувише инсистирате на убједљивим доказима и често тражите строго или разумно објашњење за нечије понашање. Партнер неће показати довољно слуха за све ваше идеје или захтјеве.

Водолија

Нови догађаји на пословној сцени могу да поремете ваше планове, стога размислите о неком алтернативном рјешењу. Потребно је да се суочите са сарадницима који користе другачије методе, увијек постоји могућност за нови компромисни договор. Уколико осјећате емотивну несигурност, довољно је да привучете пажњу вољене особе на начин који одговара заједничком укусу и афинитетима. Свако има своју "слабу тачку", размислите на који начин треба да анимирате свог партнера.

Рибе

Налазите се у креативној фази и преокупирани сте различитим информацијама или пословним идејама. Својим енергичним понашањем код блиских сарадника подстичете различите реакције. У љубавном животу имате лош предосјећај, реагујете опрезно у ситуацијама које могу да вас компромитују. Ствари које по вама изгледају интересантно или допадљиво, не одговарају афинитетима које има вољена особа. Потребно је да се усагласите око заједничких тема и да боље ускладите своја разноврсна интересовања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана