Седмични хороскоп, (од 12. до 18. јануара 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 12. до 18. јануара 2013.)

Ован, 21.03 - 20.04.

Бићете у ситуацији да нешто прослављате. Читава недјеља пролази у знаку радосне новости која наговјештава позитиван исход важног догађаја. На себе преузимате одговорност, крећете у акцију. Радите сходно својој природи, жустро и одлучно. Окупирани сте политичким проблемима.

Бик, 21.04 - 20.05.

Пред вама је напорна радна седмица, али засад без видљивих помака. Пошто волите опипљиве доказе за оно чиме се бавите, бићете помало незадовољни. Пошто сте пред себе поставили мноштво обавеза на које тешко можете да одговорите, то се одражава и на ваше физичко здравље.

Близанци, 21.05 - 20.06.

Доносите одлуку која утиче на даљи правац животних токова. Унутрашња хармонија је нешто што даје посебан шарм. Сачувајте је. Свађа са партнером је нормална ствар, јер је веза већ одавно постала монотона. Тјешите се, јер овог пута нисте ви криви. Партнер измиче контроли.

Рак, 21.06 - 20.07.

Романтични догађаји могу да наруше свакодневну монотонију. Препуштате се жељама. Бићете у ситуацији да емотивно реагујете. Нова веза неочекивано улази у ваш живот. Многи Ракови су управо ових дана у фази велике заљубљености. Пуно емоција и њежности.

Лав, 21.07 - 21.08.

Нешто морате да жртвујете. Бићете у ситуацији да вам једно кајање не гине. Па кад је већ тако, онда се не вриједи узалуд нервирати. Налазите се у фази опоравка. Свој живот боље анализирајте. Размислите о сљедећим потезима, како бисте били здравији и срећнији.

Дјевица, 22.08 - 22.09.

Морате да кренете у одлучну акцију. Одговорни сте за своју судбину, али и за судбину многих. Зато поступајте опрезно! Посао је кренуо низбрдо, што вас додатно брине. Неке грешке сте починили а да нисте ни били свјесни, па сада морате да испаштате. У љубави наступа затишје.

Вага, 23.09 - 22.10 .

Тешко функционишете у тоталном пословном хаосу којим сте окружени. Пошто са напором одговарате на постављене захтјеве, могући су здравствени проблеми. Ове недјеље свијетла тачка вашег живота је љубав. Очекује вас много лијепих тренутака са вољеном особом.

Шкорпија, 23.10 - 22.11,

Улазите у нов, далеко повољнији животни период. Ова седмица биће у знаку пријатних догађаја и почетака. Будите опрезни кад је конзумирање пића или цигарета у питању, пошто можете имати проблема. Више времена проводите на свјежем ваздуху, јер су вам плућа угрожена.

Стрелац, 23.11 - 20.12.

Функционишете мудро и великодушно. Бићете у ситуацији да се бавите филозофским проблемима и да повлачите мудре потезе. Ове недјеље вас очекује много посла, али ћете га, пошто је енергија појачана, успјешно обавити. Финансијска ситуација се поправља.

Јарац, 21.12 - 19.01.

Упловили сте у мирније воде. Ствари се одвијају рутински, што и није тако лоше. Проблем може наступити ако ово стање дуже потраје. Биће вам досадно. Према партнеру осјећате физичку привлачност. Стога слиједи богат сексуални живот, под условом да покушате да се изборите са стидљивошћу.

Водолија, 20.01 - 18.02.

Иако немате разлога за депресивно стање, осјећате се безвољно. Недостаје вам стимуланс са стране, како бисте се покренули из мртвила у ком сте се свјесно или несвјесно нашли. Стомачне тегобе посљедица су неконтролисане исхране. Морате бити умјеренији кад су јело и пиће у питању.

Рибе, 19.02 - 20.03.

Емоције су доведене до усијања. Многим припадницима овог хиперсензибилног знака дешаваће се ствари због којих неће моћи да остану равнодушни. Уживате у топлој породичној атмосфери. Настојите да избјегнете изласке, а да више времена проведете у кући са вољеном особом и гостима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана