Седмични хороскоп (од 11. до 17 маја 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 11. до 17 маја 2013.)

Ован, 21.03 - 20.04

У оптимистичкој сте фази. Искрено вјерујете да ће се оно у шта сте дуго улагали исплатити. Хоће, али почетком љета. Углавном добро. Кад сте срећни и задовољни, здрави сте. По ко зна који пут се увјеравате у то да све ваше болести иду из главе. Лав и Стријелац вас до те мјере фасцинирају да не знате за кога да се опредијелите. Идеална варијанта су оба.

Бик, 21.04 - 20.05

Сљедећих дана ћете уживати у конкретним стварима и чулним задовољствима. Прави је тренутак да се баците на провод и надокнадите пропуштено. Многи припадници знака изгубили су главу, па помишљају на брак. Са партнером ћете бити на скупу на коме вас очекује изненађење. Будите економичнији и мање развратни.

Близанци, 21.05 - 20.06

Преосјетљиви сте и размажени. Ето како се може протумачити ваше тренутно стање. Нисте задовољни послом, па размишљате о додатном раду. Пара нема на видику, али их не очекујте, пошто се од њих ионако тешко растајете. Могући су проблеми са бубрезима или ментална конфузија. И једно и друго захтијева озбиљнији третман.

Рак, 21.06 - 20.07

Свјесни сте да морате да мијењате стари начин живота, јер то захтијевају околности. Пошто се стварају прилике за напредовање имаћете среће у несрећи. Могући су проблеми уринарног тракта у виду инфекције. Ништа озбиљно, али морате бити упорни ако желите да санирате стање.

Лав, 21.07 - 21.08

Размишљате о путовању или о користи која вас очекује, а која је везана за иностранство. Још увијек се не зна на чему сте. Већ дуже вријеме сте са Јарцем на истим таласним дужинама. Иако из те везе нико неће профитирати, биће кратко, али слатко задовољство. Лудо и незаборавно! Нека вам не одвлаче пажњу идеје од којих немате користи.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Одлука коју донесете ових дана ће бити од изузетне важности и у многоме утицати на даљи развој догађаја. Искористите своју аналитичност и повуците прави потез. Многе ствари ћете ријешити као од шале. Звијезде су вам наклоњене, а и ви умијете да их шармирате. Разум у комбинацији са радом чини чуда. Могући су психосоматски проблеми.

Вага, 23.09 - 22.10

Сљедећих дана окончавате ствари које захтијевају много труда. Пошто се не плашите одговорности и рада, све ће се дешавати по плану. Здравствена ситуација се поправља и полако се стишавате. Морате да промијените приступ проблемима, избјегавајте нервирање због глупости. Мирење са партнером вас чини задовољним.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Предност дајете уживању у свим овоземаљским стварима. Умјетнички сте оријентисани са наглашеном боемском цртом. Тешко вам је да почнете да радите, али кад ви нешто одлучите, нема те силе која вас може зауставити. Тврдоглави сте, али и успјешни. Све болести везане су за претјеривања. Ако се будете више одмарали, неће бити проблема.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Маштате о путовању у топле крајеве и егзотичне предјеле. Само да је више пара то бисте спровели у дјело колико сутра.  Са партнером шапућете на јастуку. Лијепо је бити вољен као што сте ви. Лав вас напросто обожава, а Дјевица разумије. Будите опрезни кад су активности у питању.

Јарац, 21.12 - 19.01

Склони сте сновима на јави и затварању у свој фиктивни свијет. Без конкретне акције немате шансе да успијете у овој суровој стварности. На послу сте пасивни, осјетљиви, склони томе да своје проблеме пребаците на друге. У том контексту измишљате ситне лажи. Све психосоматске болести су посљедица нереализованих маштања.

Водолија, 20.01 - 18.02

Стрпљиво пружате помоћ пријатељу у невољи. Права сте Водолија, несебични и одговорни у озбиљним ситуацијама. Са партнером умјесто што се свађате, покушајте да се мазите. У тешкој сте дилеми, јер је он по вашем мишљењу расипан. Чувајте се скандала и трачева. Покушајте да се дистанцирате од особа које вас енергетски исцрпљују.

Рибе, 19.02 - 20.03

Напокон сте схватили како се ваља понашати сљедећих дана. Постали сте самоувјерени, енергични и сигурни у самог себе. Слијепа заљубљеност у Лава никако да вас убиједи да је он погрешна особа. Од њега зависите сексуално. Снагом страсти опчињавате га, али на кратко. Учите се стрпљењу, полако, али сигурно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана