Седмични хороскоп (од 11. до 17. јануара 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 11. до 17. јануара 2014.)

Ован, 21.03 - 20.04

Ушли сте у повољнији период када ће се указати шанса да нешто зарадите. Уз подршку са стране и мало труда, чинићете чуда. Пут до успјеха је трновит. Пошто мислите да сте постигли само дјелимичне резултате, нервирате се. Стрпљења мало, вријеме ће показати енормне резултате. Ствари гледајте из оба угла, у више боја.

Бик, 21.04 - 20.05

Посједујете пуно снаге да се борите са проблемима. Још кад томе додате нечију подршку и љубав... Период славља за вас тек почиње. Уколико претјерате са задовољствима, здравље ће бити на удару. Склоност ка холестеролу и осталим "глупостима" можете ставити под контролу. Односе са људима морате градити на повјерењу.

Близанци, 21.05 - 20.06

Умјетнички и боемски сте оријентисани. Тешко вам је да се покренете, али кад то учините нико вас не може зауставити. Пред судбинским сте промјенама. Послије периода грешака, нешто сте научили. Награда је хармоничан емотивни живот. Слободне Близанце Стријелац гађа директно у срце. Или можда Риба?

Рак, 21.06 - 20.07

Пуни сте планова, способни да их у зависности од ситуације мијењате. Postали сте флексибилнији него иначе. Ваљда сте се мало опаметили? Посао је под строгом контролом. Мада финансијске резултате можете очекивати тек на прољеће, то вас неће омести. Истрајни сте кад нешто наумите. Уколико акценат ставите на љубав, разочарење не гине.

Лав, 21.07 - 21.08

Имате јаку вољу и жељу да остварите циљеве, не обазирући се на препреке. Амбиција у комбинацији са познавањем људске природе вас води према успјеху. Ни здравље није сјајно. Поново се активира слаба тачка организма. Овог пута захтијева коректан третман уколико желите да избјегнете неугодности.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Наступио је талас незадовољства. Почињете да филозофирате, онда кад није за то вријеме. Шта се то дешава? Заљубљеност се, као ни велики кашаљ, не може сакрити. Над вашу љубав су се надвили ситни облачићи. Пошто сте склони да паничите, забринути сте. Можда вас не воли? Неизвјесност је слатка.

Вага, 23.09 - 22.10

Дружите се, радите ствари које волите, једном ријечју, добро се осећате. Због чега онда имате појачан апетит? Склоност ка вишку килограма је изражена. У изгледу су нови послови. Пошто они не обећавају онолику зараду, колику ви очекујете, благо сте узнемирени. Новца никад доста. Ухватите се у одлучну борбу са килограмима.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Запљуснуо вас је талас инспирације. Уколико од ње имате конкретне користи, биће фантастично. У противном само губите вријеме. Ових дана се јавља могућност пословне промјене. Они који су добро радили ће назадовати и обрнуто. Коло среће се окреће. Кратак застој у каријери је нормална појава.

Стријелац, 23.11 - 20.12

У топ форми сте, комуникативнији и истрајнији него икад. Имате гомилу разлога да будете срећни. Још кад би их били свјесни? Функционишете по правилу стихијски. Нов посао окупира сву вашу пажњу, емоције и инвестиције. Много од њега очекујете. Спустите се на земљу, и пресаберите, да не бисте били разочарани.

Јарац, 21.12 - 19.01

Није вам ни до чега. Имате осјећај да вам је срећа окренула леђа. Пошто се ради о чисто субјективном доживљају, ускоро ћете увидјети грешку. Са Стријелцем или Биком су се укрстиле звијезде. Оне чине чуда. Седмица пред вама биће незаборавна. Да ли планирате проширење породице? Крајње је вријеме.

Водолија, 20.01 - 18.02

Пошто сте огрезли у материјалним стварима и пороцима, бар то изведите на културан начин. Поведите мало више рачуна да не оптеретите здравље. Пуно одличних идеја вам пада на памет. Покушаћете да их спроведете у дјело. Уколико вам то не пође за руком, нећете одустати. Нисте неко ко лако одустаје.

Рибе, 19.02 - 20.03

Није вам ни до чега. Још увијек сједите скрштених руку у очекивању да рјешење падне с неба. Пошто се то неће догодити, остаје вам да смислите нешто паметније. Прехлада, смањен имунитет, болести непознатог поријекла. Можда ћете бити срећник кога ће све ово мимоићи? У противном, предузмите нешто конкретно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана