Седмични хороскоп, (од 11. до 17. августа)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 11. до 17. августа)

Ован, 21.03 - 20.04

У одличној сте форми. Планете вас штите шаљући вам обиље позитивне енергије и догађаја. Водите рачуна о томе да се не улијените и не пропустите шансу. На посао не можете да се пожалите. Имате га преко главе, и то у вријеме кад није сезона. Биће и парица и нових пројеката. Болови у ногама су посљедица физичких активности и неадекватне обуће. Размислите мало о овом проблему. Никад боље. Са партнером правите далекосежне планове, размишљате о принови и новим лијепим стварима у вези са заједничким животом. Опасност се јавља у виду сујете и немотивисаности за рад, али, на сву срећу, пролазног је карактера.

Бик, 21.04 - 20.05

Идућих дана можете донијети непромишљене одлуке, ићи главом кроз зид. Најгоре од свега је то што и околина сноси посљедице ваше непромишљености. Сарадници тешко могу да прате ваш темпо. Амбициозни сте, растрчали сте се на више страна. Избјегавајте конфликтну ситуацију са колегама. Склоност ка прехладама и вирусним инфекцијама је евидентна. Уколико предузмете мјере заштите, користећи витамине, проблем ће бити минималан. Понекад сте у односима са вољеном особом театрални, нагли, али и страсни. Стојите иза ријечи и осјећања. Будите према себи искрени. Размислите о томе шта хоћете? Ситуација је јасна, па ћете се, уколико не функционишете сходно њој, нервирати.

Близанци, 21.05 - 20.06

Помало сте уморни и од провода и од рада. Ове седмице ћете мало предахнути и на тренутак се ослободити тензије у којој сте били. Креативност је појачана, па успјеха имате у свим областима у вези са умјетношћу. Пишите, бавите се филозофским темама. Проблеми са сном су посљедица изнурености и склоности ка маштању. Поред кревета ставите омиљену књигу. Лакше ћете пребродити кризу. Према партнеру сте дволични, све у близаначком стилу. Показујете му само дјелић осјећања. На тај начин покушавате да сачувате слободу. Уколико имате тешкоћа, оне су резултат емотивне нестабилности. Нисте у стању да разумијете ни сопствене потребе, а камоли да помогнете другима.

Рак, 21.06 - 20.07

На ивици сте значајних промјена. Није вам лако, јер сте по природи неко ко не воли да мијења начин живота. Многе околности указују на то. Пословна ситуација није на узорном нивоу. Новца никад довољно, па у очајању размишљате о додатним изворима прихода. Биће их. Депресивнији сте него иначе, тако да је могућ проблем са спавањем. Активирањем подсвијести можете се надати оздрављењу. Нагриза вас љубомора, и то због несигурности. Према партнеру сте попустљиви, што га нервира. Мора и он да се потруди ако му је стало до везе. Идућих дана је пожељно прилагођавати се реалности, избјегавати маштања, лажи и преваре. Поведите рачуна о скривеним непријатељима.

Лав, 21.07 - 21.08

Осјетљиви сте на утицаје околине, па се дистанцирајте од свега што дјелује оптерећујуће. Очекује вас успјех у пословима у вези са јавношћу, међуљудским односима, дипломатијом. Колебљиви сте у вези са доношењем једне одлуке. Проблеми са крвним притиском везани су за слаб рад бубрега. Вишак течности у организму манифестује се на необичан начин. Површно се односите према онима које волите. Излазите из шаблона када је партнер у питању. Преиспитујете осјећања. Нечим сте оптерећени. Мање причајте сами са собом. Спас тражите у дружењу са позитивним особама.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Као и увијек, и ових дана ћете бити у ситуацији да повлачите исправне потезе и доносите закључке који су дјелотворни. Бавите се пословима везаним за уговоре, учење и све што има везе са јавношћу. Успјех је очигледан. Могући су бубрежни проблеми, било да је инфекција или нешто озбиљније у питању. То се може секундарно манифестовати на кожи. Са партнером се полако али сигурно усаглашавате. Рашчишћавања иду споро, али доносе резултате. Не будите према њему ригорозни. Пошто сте у прилици да се прилагођавате новим околностима, не оклијевајте. Прихватите понуду за селидбу.

Вага, 23.09 - 22.10

Промјене су природан слијед околности. Можда су сувише нагле, па вам тешко падају, али шта да се ради? Нисте радно расположени. Имате трему пред наступајућим радним обавезама. Одговарају вам послови који су везани за уметност и комуникацију. Здравствена ситуација није задовољавајућа. Депресија вас плаши, али на погрешан начин. Умјесто што страхујете, посјетите лекара. Многи припадници знака су пред раскидом везе или пред емотивним рашчишћавањима. Нека преиспитају сумњу у партнера? Можда је љубомора оправдана? Иако су сљедећи дани тешки, морате их схватити као срећу у несрећи. Они помажу да створите услове за нешто боље и квалитетније.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Пред вама су драстичне промјене. Морате бити смирени, како непромишљеним поступцима не бисте изазвали фаталне посљедице које касније не можете исправити. Размишљате о промјени посла. Са сарадницима сте на различитим позицијама, па су сукоби нормална ствар. Материјална ситуација се поправља. Психички проблеми су посљедица исцрпљености и негативних збивања које интензивно преживљавате. Покушајте да се смирите. Љубомора, трачеви и сплетке чине ваш емотивни живот нестабилним, али и узбудљивим. Ова седмица ће бити стресна ако од партнера нешто тајите. Само сталоженошћу можете избјећи малтретирања околине, емотивне сукобе, али и сукобе са законом. Опрезно!

Стријелац, 23.11 - 20.12

Одличан период за припаднике овог ватреног знака. Све што су наумили са лакоћом могу и остварити. Захваљујући мудрим потезима, остварујете чуда. Успјех је неминован, првенствено онај који се тиче финансијске ситуације. Не страхујте унапријед. Пошто сте сами себи непријатељ, у конфликту између принципа, одлазите у болест. Она је посљедица стреса.

Љубав: Мирни сте као бубица. Иако партнер не задовољава ваше критеријуме, проводите идиличне тренутке у његовом загрљају. Да ли умијете да будете мирни и да не изазивате проблеме? Више се одмарајте и шетајте у природи.

Јарац, 21.12 - 19.01

Пред вама је изузетно активан и комуникативан период. Све се одвија по плану. Неке лоше ствари сте апсолвирали, па вас се више не дотичу. Послове покушавате да приведете крају. Почињете више ствари у исто вријеме, а ниједну не завршавате. Здравствена ситуација је добра. На моменте депресија може да вам поквари расположење, али је, на сву срећу, пролазног карактера. О правој љубави маштате. Стидљиво испољавате осећања. Утјеху налазите у љубавним филмовима и романима. Пређите са теорије на праксу. Телефонски позив вам отвара очи и утиче на то да реалније сагледате своје мјесто у друштву. Какав год био, бар је упозорење.

Водолија, 20.01 - 18.02

Сањате отворених очију. Машта је до те мјере изражена да можете лако застранити. Кад би се упола од тога остварило, било би идеално. Покушавате да свој дио обавеза пребаците на сараднике. Нисте у форми, бар што се рада тиче. Један од разлога је емотивна преокупираност. Стомачни проблеми су резултат претјеривања са јелом. Слаткише избаците из употребе ако желите да сачувате здравље. Уживљавате се у проблеме који се тичу партнера. Све његове страхове интензивно преживљавате. Романтично сте расположени. Контролишите бурне емотивне реакције и испољавајте их на правом мјесту и у право вријеме.

Рибе, 19.02 - 20.03

Пошто немате храбрости да се отворено упустите у неке догађаје, сањарите. Сумњичави сте, збуњени. Размишљате на погрешан начин. Инспирација вас одлично служи. Не дозволите да тромост побиједи. Искористите интуицију како бисте помогли онима којима је ваша помоћ неопходна. Здравствена ситуација није лоша. Далеко боље подносите врућину од других знакова. Уживате у природи. Пошто маштате о идеалној особи, која се још није родила, мораћете да причекате. Рибе које су у сталној вези очекује пуно романтике и њежних ријечи. Пожељно је наћи средину између маште и стварности. Што практичнији и реалнији будете, лакше ћете се носити са проблемима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана