Седмични хороскоп, (од 10. до 16. март)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 10. до 16. март)

Ован, 21.3 - 20.4.

Ушли сте у повољнији период, тако да ће вам се указати шанса да нешто и зарадите. Уз подршку са стране и мало труда, учинићете чудо. Нова веза је на помолу. Ријеч је о особи као створеној за вас. Надате се више него што треба. Уколико имате сталног партнера, очекују вас незаборавни тренуци. Смањите пословне обавезе.

 

Бик. 21.4 - 20.5

Доносите одлуку која из коријена мијења начин живота. Требало је да прође доста времена да се то догоди, а сада рјешавате да невољама окренете леђа. Страх од промјена постоји. Морате мало и ризиковати. Шкорпија може ових дана бити актуелна. Прелазите преко свих њених мана, посебно преко љубоморе и ситних лажи. Бацате јој се у загрљај.

 

Близанци, 21.5 - 20.6

Посједујете пуно снаге за борбу са проблемима; још кад томе додате нечију подршку... Период убирања ловорика за вас тек почиње. Задовољно трљате руке и бројите паре. Исплатило се оно у шта сте улагали. Односе са људима градите на повјерењу. Љубоморне сцене представљају саставни дио љубавне игре. Барем вам није досадно.

 

Рак, 21.6 - 20.7

Покушаћете да направите равнотежу између приватног живота и посла. То ће бити компликовано, јер обавезе вребају са свих страна. Читава седмица је у знаку тешког рада и жеље за доказивањем. Партнер очекује подршку и поштовање. Имате наклоност колеге, још ако је Близанац или Дјевица... Биће лудо и незаборавно.

 

Лав, 21.7 - 21.8

Судбина вам је наклоњена. Постижете неочекивани успјех, што годи свакој, па и вашој сујети. Задовољни сте. Посао се одвија више него повољно. Конкретан доказ за то је новац који пристиже. Пуно лијепих и незаборавних тренутака проводите са Стријелцем. У стању сте праве еуфорије. Просто да не повјерујете. Ситуацију држите под контролом.

 

Дјевица, 22.8 - 22.9

Креирате судбину ослањајући се искључиво на властите снаге. Срећне околности вам иду наруку, па сте задовољни. Под условом да муњевито дјелујете, успјећете. Шанса пролази толиком брзином да је морате ухватити у лету. Са партнером сте у чврстој и стабилној вези. Нико вас не може раздвојити. Пуно страсти нуди вам ватрени Ован.

 

Вага, 23.9 - 22.10

Промјене које вам се дешавају само су нормалан слијед околности. Можда су нагле, јер не дозвољавају да колебљивост Ваге дође до изражаја. Нисте баш радно оријентисани. Налазите се дуго у фази стагнације. Свађа може довести у питање везу. Не играјте се партнеровим стрпљењем - није ни он од камена. Фаталан сусрет са Шкорпијом или Овном.

 

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Одлучујете се за нов пут којим трасирате будућност. Желите да успијете не бирајући средства. Неочекивани догађаји дочекали су вас неспремног. Имате подршку сарадника. На емотивном плану комуникативни период траје. Око вас су све сами Бикови и Близанци. Хоћете ли им одољети? Савјет: Водите рачуна о томе шта коме причате.

 

Стријелац, 23.11 - 20.12

Сљедећа седмица је у знаку амбиције, упорности, али и меланхолије. Биће од свега по мало, а досаде најмање. Властитим залагањем остварићете запањујући успјех. Нуди вам се унапређење. На љубавном плану не знате за кога да се одлучите: ватреног Лава или њежног Јарца. Прихватите их обојицу, јер је ваша енергија неисцрпна.

 

Јарац, 21.12 - 19.1

Ових дана се понашате у свом стилу. Допада вам се нешто што друге чини равнодушним. Ексцентрично понашање и жеља за слободном акцијом су ОК. Неконвенционални сте и оригинални. Маштате о нечем примамљивијем. Учините нешто да изгладите односе са вољеном особом. Да ли сте примијетили колико сте се у посљедње вријеме удаљили?

 

Водолија, 20.1 - 18.2

У фази сте експанзије на свим пољима. Једино страх од губитка може покварити добро расположење. Нервирају вас колеге, немар и аљкавост сарадника. Све вас нервира. На нов начин приступате љубави. Не оптерећујете се глупостима, јер сте хармонични, првенствено сами са собом. Околности су вам наклоњене. Искористите их.

 

Рибе, 19.2 - 20.3

Тренутно вам је најпотребнији провод. Тек кад будете активни учесник весеља, схватићете да треба више пажње да посветите дружењима и коктелима. У љубавном животу Рак је идеална комбинација. Шетња у природи, на мјесечини, или разговор у ресторану. Лијепо ћете се осјећати и повратити вјеру у своје психофизичке квалитете.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана