Седмични хороскоп (од 10. до 16. маја 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 10. до 16. маја 2014.)

Ован, 21.03 - 20.04

По сваку цијену желите да остварите циљеве, не обазирући се на препреке. Поставља се питање докле ћете моћи да издржите да радите овим темпом? Да не претјерујете? Захваљујући појачаној дози амбиције, успјех је неминован. Морате избјегавати манипулативне радње јер ћете и без њих остварити циљеве.

Бик, 21.04 - 20.05

Шармирате околину на разне начине: све зависи од тога шта дата ситуација захтијева. Лукави сте у настојању да из проблема максимално профитирате. Проблеми са бубрезима, уринарним трактом и жлијездама могу, али и не морају, да се испоље. Све зависи од тога колико се одговорно односите према њима. У функционисање унесите више разума и практичности.

Близанци, 21.05 - 20.06

Пролазите кроз кризу из које ћете изаћи племенитији и квалитетнији. Пошто вам је све досадило, морате научити да савладате овај проблем. Емотивна рашчишћавања су постала непријатна. Дешава се оно што обично бива у сличним ситуацијама. Будите спремни. Отворите сва чула да бисте избјегли губитке и погрешне потезе.

Рак, 21.06 - 20.07

Ушли сте у мирнију фазу. Претходних дана нисте могли да се смирите, али су сада проблеми иза вас. Покушајте да се дистанцирате од средине. Захваљујући позитивним планетарним аспектима, надајте се бољитку, и то не само материјалном. У фази сте добијања похвала и унапређења. Савјете треба давати само уколико их неко од вас затражи.

Лав, 21.07 - 21.08

Промјене које су вас задесиле само су природни резултат околности. Можда су нагле, али сте морали о њима на вријеме да водите рачуна. Болести везане за инфекције и психичке проблеме захтијевају озбиљнији приступ. Морате се суочити са догађајима који нервни систем стављају на пробу. Не понашајте се аутодеструктивно.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Осјећаћете се више него добро, али то није разлог да будете тврдоглави и неуротични. Сачекајте повољан моменат да кренете у акцију. Са Стријелцима се одлично слажете. Уколико себи не можете да приуштите њихово друштво, ни Рибе, односно Близанци, нису за потцјењивање. Не кварите феноменалне тренутке цјепидлачењем.

Вага, 23.09 - 22.10

Уживате у свим врстама чулних задовољстава. А кад нисте уживали? Смисао за љепоту је изражен, тако да својом елеганцијом и шармом привлачите околину. Имате пуно посла. Пошто се крај мука на плану посла назире, то сазнање је мотив више да истрајете. Биће, што је најважније, и пара. Пријемчиви сте за све лијепе ствари, али сте склони и гојењу.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Откако сте дошли до значајног увида, ситуација се промијенила. Морате од нечега да одустанете, што вам, признаћете, тешко пада. Бурне емотивне реакције могу и не морају бити успјешне. Шта да се ради, кад у наредном периоду функционишете по принципу разума и осјећајности. Смирите се и настојте да сталожено испливате из проблема.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Појачана вам је енергија и жеља да истрајете. Нервираћете се уколико не будете видјели резултате труда сад и одмах. Све у стилу хоће-неће. Сарадници вам ласкају и покушавају да вас лијепим ријечима удаље од проблема. Немојте се упецати на то. Пошто ћете битан проблем ријешити тек средином љета, будите стрпљиви и сачекајте да видите и то чудо.

Јарац, 21.12 - 19.01

Све је у стилу један корак напријед, два назад. Већ вам се смучила спорост са којом се неке ствари рашчишћавају. Стрпљиво очекујте преокрет. Не баш сјајно здравље. Могућа је извјесна врста изолације. Можда је самоћа оно што вам је потребно. Уморни сте, па ћете се бар испавати и одморити. Иако сте земљани знак, можда вам пливање прија.

Водолија, 20.01 - 18.02        

Доживљавате духовни процват, па не дозволите да га глупости осујете. Пошто предност дајете универзалним вриједностима, останите досљедни ставовима. Очекује вас напредак у пословној хијерархији. Не дозволите да вас он успава, јер, уколико будете заспали, постоји шанса да се касно пробудите.

Рибе, 19.02 - 20.03

Емотивнији сте него иначе. Бићете у ситуацији да то своје стање покажете тамо гдје није пожељно. Понекад треба сачувати лично достојанство и интегритет. Нова љубав ће вас озбиљно избацити из равнотеже. Припадате типу људи који везу граде првенствено на осјећањима, а ових дана ћете их имати на претек.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана