Седмични хороскоп (од 10. до 16. јануара 2015.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 10. до 16. јануара 2015.)

.

Ован, 21.03 - 20.04.

Ушли сте у повољнији период, када ће се указати шанса да нешто зарадите. Уз подршку са стране и мало труда, чинићете чуда. Пут до успјеха је трновит. Пошто мислите да сте постигли само дјелимичне резултате, нервирате се. Стрпљења мало, вријеме ће показати енормне резултате. Савјет: Ствари гледајте из оба угла, у више боја.

Бик, 21.04 - 20.05

Посједујете пуно снаге да се борите са проблемима. Још кад томе додате нечију подршку и љубав... Период славља за вас тек почиње. Уколико претјерате са задовољствима, здравље ће бити на удару. Склоност ка холестеролу и осталим "глупостима" можете ставити под контролу. Односе са људима морате градити на повјерењу.

Близанци, 21.05 - 20.06

Умјетнички и боемски сте оријентисани. Тешко вам је да се покренете, али кад то учините нико вас не може зауставити. Пред судбинским сте промјенама. Послије периода грешака, нешто сте научили. Награда је хармоничан емотивни живот. Слободне Близанце Стријелац гађа директно у срце. Или можда Риба?

Рак, 21.06 - 20.07

Пуни сте планова, способни да их у зависности од ситуације мијењате. Постали сте флексибилнији него иначе. Ваљда сте се мало опаметили? Посао је под строгом контролом. Мада финансијске резултате можете очекивати тек на прољеће, то вас неће омести. Истрајни сте кад нешто наумите. Ове седмице је посао успјешнија област живота, па се савјетује да се на њу фокусирате.

Лав, 21.07 - 21.08

Посједујете јаку вољу и жељу да остварите циљеве, не обазирући се на препреке. Амбиција у комбинацији са познавањем људске природе вас води ка успјеху. Ни здравље није сјајно. Поново се активира слаба тачка организма. Овог пута захтијева коректан третман уколико желите да избјегнете неугодности.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Наступио је талас незадовољства. Почињете да филозофирате, онда кад није за то вријеме. Шта се то дешава? Заљубљеност се, као ни велики кашаљ, не може сакрити. Над вашу љубав су се надвили ситни облачићи. Пошто сте склони да паничите, забринути сте. Можда вас не воли? Неизвјесност је слатка.

Вага, 23.09 - 22.10

Дружите се, радите ствари које волите, једном ријечју, добро се осјећате. Због чега онда имате појачан апетит? Склоност ка вишку килаже је изражена. У изгледу су нови послови. Пошто они не обећавају онолику зараду, колику ви очекујете, благо сте узнемирени. Пара никад доста. Савјет: Ухватите се у одлучну борбу са килограмима.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Запљуснуо вас је талас инспирације. Уколико од ње имате конкретне користи, биће фантастично. У противном само губите вријеме. Стомачне тегобе говоре да се морате одговорније односити према здрављу. Можда ће се јавити и проблеми са зубима или костима? Кратак застој у каријери је нормална појава.

Стријелац, 23.11 - 20.12

У топ форми сте, комуникативнији и истрајнији него икад. Имате гомилу разлога да будете срећни. Још кад бисте их били свјесни? Функционишете по правилу стихијски. Промјена ситуације, на боље. Сјајне тренутке проводите са једним Јарцем. Ни слутили нисте колико је маштовит. Ко би то рекао? Савјет: Покушајте да будете дискретнији.

Јарац, 21.12 - 19.01

Није вам ни до чега. Имате осјећај да вам је срећа окренула леђа. Пошто се ради о чисто субјективном доживљају, ускоро ћете увидјети грешку. Пословна ситуација обећава. Биће пара. Пошто сте у критичној ситуацији по том питању, почните да планирате. На првом мјесту је враћање дугова. Савјет: Женске припаднице знака се морају чувати нежељене трудноће.

Водолија, 20.01 - 18.02

Пошто сте огрезли у материјалним стварима и пороцима, бар то изведите на културан начин. Поведите мало више рачуна да не оптеретите здравље. Пуно интелигентних идеја вам пада на памет. Покушаћете да их спроведете у дјело. Уколико вам то не пође за руком, нећете одустати. Нисте неко ко лако одустаје.

Рибе, 19.02 - 20.03

Није вам ни до чега. Још сједите скрштених руку у очекивању да рјешење падне с неба. Пошто се то неће догодити, остаје вам да смислите нешто паметније. Подршка сарадника, под условом да се са њима нисте посвађали. Реагујете превише емотивно. Да нисте побркали лончиће кад су посао и љубав у питању?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана