Седмични хороскоп (од 1. до 7. фебруара 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 1. до 7. фебруара 2014.)

Ован, 21.3 - 20.4.

Пожељно је одмјеравати ријечи и ћутати. Пошто је комуникација једнострана, не покушавајте да некога у нешто убиједите. Само ћете се нервирати. Нови посао много обећава, па сте с разлогом оптимиста. Повољне околности ће га убрзати, тако да се морате понашати сходно приликама - зрело и одмјерено.

Бик, 21.4 - 20.5.

Од вас се идућих дана очекују тактичност, упорност и одмјереност. Не идите главом кроз зид, већ се сјетите да постоје лакши начини да ријешите проблем. Пошто тренутно имате вишак енергије, трошите је немилице. Самим тим она се обнавља, а ви сте задовољни. Опустите се и уживајте под позитивним планетарним утицајима.

Близанци, 21.5 - 20.6.

Захваљујући креативним идејама и снази, у комбинацији са младалачким шармом, чините чуда. Склоност ка чулним ужицима је наглашена. Препуштате им се. Пошто сте у плус фази, тако и функционишете. На пређашње грешке партнера не обраћате пажњу, јер имате паметнија посла. Нешто смјерате.

Рак, 21.6 - 20.7.

Задовољни сте јер вам је напокон пошло за руком да остварите пројекат који због виших околности касни. Можда имате и других разлога за добро расположење? Немојте уносити превише емоција у посао којим се бавите. Ни у чему не треба претјеривати, јер ћете се разочарати.

Лав, 21.7 - 21.8.

Претходних дана сте се до те мјере префорсирали да не можете да се наспавате. Планирате нове акције. које захтијевају додатну снагу у којој, нажалост, оскудијевате. Нисте свјесни посљедица које хиперактивност може имати на ваше здравље. Посветите више пажње себи. Уколико се одмарате и окренете љубави и умјетности, пребродићете кризу.

Дјевица, 22.8 - 22.9.

У фази сте доношења значајне одлуке, оптимизма и почетка новог животног циклуса. За све ствари имате оправдање. Рационални сте по обичају, па не гријешите. Веза у којој сте има све елементе да се претвори у чисту патологију. Уколико наставите да будете сумњичави и конфузни, тешко вама! Идеално се слажете само са Рибама.

Вага, 23.9 - 22.10.

Успјешна седмица, нема шта! Узбуђења ће бити на претек, па вам бар неће бити досадно. Исход је повољнији него што мислите. Само наставите овим темпом. Успјешно учење, полагање испита и све активности које подразумијевају добру концентрацију. Сталожено завршавате један по један започети посао.

Шкорпија, 23.10 - 22.11.

Кроз искушења и патњу постижете личну снагу. Још кад томе додате свој шкорпијски инат... У фази сте прављења далекосежних планова. Под условом да умјесто разума уносите емоције, имаћете проблема. Комуникација са сарадницима је отежана, једнострана. Пожељно је максимално стрпљење у послу.

Стријелац, 23.11 - 20.12.

Непоправљиви сте романтичар, сентиментални и преосјетљиви. Нисте у довољној мјери самостални. Сувише се на неког ослањате, па без њега тешко функционишете. Могући су проблеми психосоматског типа под условом да не задовољите свој наглашен либидо. Не мудрујте с партнером, већ крените у директан напад.

Јарац, 21.12 - 19.1.

Лоше се осјећате. За то имате гомилу разлога, мада, кад боље размислите, и немате. Под условом да из другог угла посматрате проблеме, моћи ћете да се са њима и носите. Нека збивања вас могу избацити из колосијека. Преосјетљиви сте, немате снаге да погледате истини у очи. Не претјерујте са чулним задовољствима и храном.

Водолија, 20.1 - 18.2.

Завршавате започету битку. Пошто сте неке ствари привели крају, оптимизам није неоснован. Пуно догађаја са позитивним исходом. Љубав је дефинитивно уз вас. Она доноси обиље ужитака, што вам одговара. Бикови и Ваге су наредне седмице жртве. Само умјереним начином живота можете добро функционисати.

Рибе, 19.2 - 20.3.

Напокон сте усагласили физичке и менталне активности. Додуше, ове друге још предњаче, али ћете успјети да их каналишете. Можете се надати успјеху. За сада је пожељно да се учите стрпљењу и коректно обављате задатке. Превише емоција шкоди. Долазите до душевног мира, али га лако можете изгубити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана