Седмични хороскоп (од 09. августа до 16. августа 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 09. августа до 16. августа 2013.)

Ован 21.03 - 20.04.

На помолу су нове пословне обавезе и дилеме које захтијевају да се додатно ангажујете. Будите пажљивији у комуникацији са пословним партнерима. Нема разлога да олако поклањате своје емотивно повјерење, добро размислите о различитим аспектима или о особи коју сте недавно упознали. Имате утисак да вољена особа нешто скрива.

Бик 21.04 - 20.05.

Дјелујете забринуто због нових догађаја на пословној сцени који могу да вас успоре у спровођењу планова. Али, уз додатну упорност показаће се да имате ефикасна рјешења. Ви сте довољно искрени и одлучни у својим намјерама, а партнер треба да вас подржи у различитим приликама. Своје "мале слабости" покажите само пред блиском особом.

Близанци 21.05 - 20.06.  

Умијете брзо да се прилагодите новим правилима и заинтересовани сте за савремене идеје. Потребно је да јасно дефинишите своје пословне циљеве и да разјасните евентуалне неспоразуме у односу са сарадницима. Пажљиво анализирајте свој однос са вољеном особом, постоје ствари које се не могу лако одгонетнути.

Рак 21.06 - 20.07.

Нема разлога да се задржавате на оствареним циљевима и да се уљуљкујете тренутним резултатима. Ако се превише опустите и препустите да ствари саме иду својим током, неко други може да заузме ваш положај. Осјећате нови импулс емоција, радости и задовољства у близини вољене особе. Својом појавом привлачите велику пажњу.

Лав 21.07 - 21.08.

На ваше стваралачко расположење позитивно утичу бројни сусрети које имате у кругу сарадника или интересантне пословне понуде. Додатно вас замарају неке рутинске ситуације. Не пристајете на компромисне варијанте и не можете да се задовољите тренутним стањем у свом љубавном животу. Дјелујете врло заносно.

Дјевица 22.08 - 22.09.

Могуће је да сте исхитрено направили неку погрешну пословно-финансијску процјену, тако да вас очекују различити коментари и компликације. Важно је да покренете иницијативу и коригујете своје пропусте. Смета вам партнерова самовоља и то што има припремљен и скоро савршен одговор на свако ваше питање.

Вага 23.09 - 22.10.

У складу са својим блиц процјенама најчешће имате велике амбиције. Важно је да покренете иницијативу и да удружите своје интересе са особом која се налази на неком "високом нивоу". Обично имате добру љубавну стратегију, тако да не одустајете лако од својих идеја без обзира на нечију реакцију или на "оштру ноту".

Шкорпија 23.10 - 22.11.

Јасно вам је да понекад различити догађаји на пословној сцени измичу контроли и то не треба посебно да вас забрињава. Важно је да мудро сачувате своје пословне интересе. У љубавном односу, лагано почиње да вам смета партнерово понашање. Не волите да вам неко одређује правила понашања.

Стријелац 23.11 - 20.12.

Захваљујући доброј процјени имате јасне циљеве и упорно браните своје пословне интересе, а очекују вас различити коментари у кругу сарадника. Нема потребе да чините пословне компромисе. Због бројних обавеза, свјесно пропуштате неке значајне догађаје у љубавном или породичном животу.

Јарац 21.12 - 19.01.

Често имате добру процјену и умијете тачно да предвидите нечију реакцију у пословним преговорима. Важно је да сачувате свој пословни углед. Понекад постављате сувише строге критеријуме пред вољену особу, али ваш подстицај може и да дјелује благотворно. Учините све што је потребно да остварите љубавни склад.

Водолија 20.01 - 18.02.

Интересантне идеје које имате потврђују вашу оригиналност у размишљању и потврђују вашу спремност да прихватите заједничке циљеве. Потребно је да ускладите различита интересовања. На срећу, околина вас подржава. Јасно се примјећује да сте расположени за нову романсу, не кријете своја емотивна очекивања или намјере.

Рибе 19.02 - 20.03.

Стало вам је да остварите своје приоритете и да будете добро информисани о различитим пословним приликама. Корисне информације могу да вас поштеде од непотребног. Сачувајте добар сараднички однос на различитим странама. Показаће се да партнер има позитиван утицај на вашу одлуку или понашање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана