Седмични хороскоп: Некоме љубав на први поглед, а некоме унапређење

ГС
Седмични хороскоп: Некоме љубав на први поглед, а некоме унапређење

Ове недјеље очекујте промјене које ће вас подстаћи да преиспитате своје циљеве и приоритете, али и да искористите прилике које вам Универзум пружа. Отворите срце и ум, јер звијезде вам шаљу снажне поруке које могу промијенити ток ваше будућности.

Ован

Посао: Успјех можете очекивати у медијским пословима, спољној трговини и умјетничким занимањима. Ако се бавите неким хобијем, свакако га претворите у бизнис. Финансијски резултати могли би бити изненађујући.

Љубав: Ако патите због несрећне љубави, након 30.8. извући ћете закључке, болна сјећања затворити у фиоку прошлости и концентрисати се на стварност. Натјерајте се на изласке, јер ће вам дружење с пријатељима и познанства отворити врата заборављеног свијета забаве.

Здравље: Добар Марсов утицај из знака Близанаца обезбедиће вас енергијом и добрим расположењем. На путу сте оздрављења. Старији припадници знака осјећаће се боље па ће вас мање гњавити ваше уобичајене бољке.

Најбољи дан: 31. август

Најлошији дан: 29. август

Бик

Посао: У центру пажње биће кадровска прерасподјела послова, путовања и односи с колегама и надређенима. Неки од вас биће чешће на терену, преселити се у друге радне просторије или добити нове колеге.

Љубав: Планетарна кретања обећавају мирну, али не и досадну недјељу. Од вас зависи хоћете ли живјети повучено, посвећени само послу и пријатељима или ћете се „бацити“ у вртлог динамичног друштвеног живота, упловити у нову везу или барем игру завођења.

Здравље: Бићете пуни енергије, радознали и жељни друштва и познанства. Међутим, психички умор биће чест пратилац свих ваших обавеза па ћете се брзо умарати. Слаба концентрација сметаће вам у пословним активностима.

Најбољи дан: 26. август

Најлошији дан: 31. август

Близанци

Посао: Меркур у Лаву повећаће могућност изненадних пословних и материјалних прилика. Могућа је сарадња која доноси већу финансијску добит или могућност напредовања на хијерархијској љествици.

 

Љубав: Они који су упловили у нову везу биће блискији с партнером, а нота разумијевања која ће се међу вама развијати учиниће ваш однос чврстим. Открићете да о многим стварима имате исто мишљење, што ће вам пружити осјећај олакшања и повезаност.

Здравље: Марс у вашем знаку изложиће вас многим стресним ситуацијама па ћете бити преосјетљиви и посвађаћете се за ситницу. Рођени у јуну биће изложени разним здравственим тегобама – пазите на грло, гласне жице, плућа и штитну жлијезду.

Најбољи дан: 27. август

Најлошији дан: 26. август

Рак

Посао: Могли бисте посао да поставите на нове основе, осавремените технологију или склопите познанство које ће промијенити ток ваше каријере. У складу с трудом и залагањем, очекује вас и већа зарада.

Љубав: Од 30. августа Венера у Ваги ствараће вам пролазне емотивне тешкоће. Ваше реакције ће бити бурне, без длаке на језику говорићете шта мислите и нећете се устручавати да учините оно што осјећате у том тренутку. Пазите се брачних свађа које ћете започињати без повода.

Здравље: Пијте више течности и здравије се храните како бисте отклонили пробавне тегобе. Биљни чајеви добро ће дјеловати на ваш желудац. Крајем недјеље бићете мање изложени стресу и умору па ћете се готово преко ноћи осјећати добро!

Најбољи дан: 29. август

Најлошији дан: 27. август

Лав

Посао: Ако жудите за промјеном или новим, боље плаћеним мјестом, распитајте се о могућностима – неке су опције сада остварљивије. Боравак Меркура у вашем знаку, позитивно ће се одразити на банковном рачуну.

Љубав: У љубави ће вам од 30. августа  нагло кренути. Оплеменићете свој еротски живот и лакше проналазити пут до срца вољене особе. Слободни, није искључено да се у овој недјељи заљубите на први поглед, обновите однос из прошлости или се препустите интригантном флерту.

Здравље: Са здрављем нећете имати већих тегоба. Осјећаћете се пуним енергије па ћете уживати у путовањима, а ако сте на мору у пливању и роњењу. Ако сте од нечег подуже боловали, у периоду сте кад је могућ брз опоравак.

Најбољи дан: 31. август

Најлошији дан: 26. август

Дјевица

Посао: Захваљујући владавини вашег знака, постаћете борбенији и амбициознији. Вриједно ћете радити, бити сналажљиви, а има и индикација да ћете боље зарађивати. Но припазите се брзоплетости и наглих одлука.

Љубав: Љубав ће код неких бити повезана са сарадњом. Ако дијелите заједничке интересе и дугорочне планове, нарочито оне на финансијском плану, уживаћете партнерову подршку. Нећете погријешити ако кренете заједничким снагама у остваривање пословних циљева.

Здравље: Сунце у вашем знаку биће заслужно за ваше одлично расположење. Уживаћете у активном друштвеном животу. Но повремено су могући напетост и анксиозност, што ће лоше дјеловати на вашу пробаву.

Најбољи дан: 26. август

Најлошији дан: 28. август

Вага

Посао: У одличном сте периоду, а нарочито ће рођени у октобру остваривати сјајне резултате. Истицаћете се идејним рјешењима која ће одушевљавати ваше шефове. Неки ће своју срећу потражити радећи у иностранству.

Љубав: Догађања ће бити неочекивана, али зато позитивна. Не покушавајте да доносите закључке или усмјеравате ток љубавних прича. Развој неких ситуација одвијаће се на начин да на њих нећете моћи директно да утичете. Препустите се збивањима и уживајте јер Венера је од 30.августа у вашем знаку!

Здравље: Добар Венерин утицај биће заслужан за ваш оптимизам и живот пун забаве. Занимаће вас алтернативна медицина, здрава исхрана и медитације. Ако имате још слободних дана годишњег, макар преко викенда отпутујте на море.

Најбољи дан: 27. август

Најлошији дан: 30. август

Шкорпија

Посао: Проблеми, застоји у преговорима, превирања и затегнути односи у радном окружењу квариће вам расположење. Суздржите се од сувишних изјава, коментара и критика, не препричавајте другима канцеларијске трачеве.

Љубав: Размишљаћете о грешкама и пропустима, присјећати се прошлости и страховати од будућности. Ако сте у дугој вези или браку осјетићете засићеност и рутину, а случајан сусрет би лако могао да вас уплете у мрежу прељуба и страсти. Будите на опрезу!

Здравље: Излазите из кризног периода па се враћају ваша снага и елан. Најосјетљивија тачка вашег здравља биће нерви – лако ћете се узнемирити, бити немирни и теже спавати па је могућа и несаница. Пријаће вам мед и чајеви.

Најбољи дан: 29. август

Најлошији дан: 26. август

Стријелац

Посао: Меркур у знаку Лава упућује на интензивнију сарадњу с иностранством и странцима, нарочито када је посреди професионално усавршавање, склапање нових уговора или неки трговински послови.

Љубав: Контакти с пријатељима, садржајнији друштвени живот или путовања помоћи ће вам да промијените неке ставове, приђете новој симпатији или разријешите емотивне дилеме. Немојте се оптерећивати пропустима из прошлости, него гледајте ведрије на будућност.

Здравље: Нисте баш у сјајном раздобљу па можете да осјетите да се брже умарате и губите енергију. Припазите на исхрану, нарочито ако имате вишак килограма. Дијета са што мање угљених хидрата брзо би дала добре резултате.

Најбољи дан: 31. август

Најлошији дан: 28. август

Јарац

Посао: Да бисте били успјешнији, обуздајте тврдоглавост и понекад признајте да нисте у праву. Дипломатијом и тактизирањем лакше ћете се пробијати кроз лавиринт пословних збивања и ситуација.

Љубав: Бићете одлучни да донесете значајне љубавне одлуке, било да је ријеч о стабилизовању већ постојећег односа, уласку у нову везу или склапању брака. Ипак, припазите на нешто неповољнији период од 30.8, када бисте могли да донесете неке погрешне емотивне одлуке.

Здравље: Владавина Девице ваш је одличан астролошки период у ком осећате да имате много енергије, па сте у данима када ће вас здравствене тегобе заобилазити у широком луку. Најбоље ће вас опуштати туристичка путовања.

Најбољи дан: 26. август

Најлошији дан: 29. август

Водолија

Посао: Приватни предузетници мораће да уложе много труда и умијешности како би наплатили услуге или се покренули с мртве тачке. Умјетници ће стагнирати у стваралачком раду и патити од мањка инспирације.

Љубав: Блистаћете шармом који неће бити наметљив, али ће свако моћи да га препозна. Сусрет почетком недјеље доноси могућност да се пробуде осјећања. Није искључена веза с особом из другог града или сусрет са знанцем који ће бити више него узбуђујући.

Здравље: Чувајте се физичког напрезања. Не носите тешке предмете, а ако сте спортиста, пазите се повреда. Повремено ћете осјећати унутрашњу напетост коју ћете испољавати. Можда сте у посљедње вријеме превише под стресом.

Најбољи дан: 28. август

Најлошији дан: 31. август

Рибе

Посао: Пословне обавезе захтијеваће више опреза и појачану концентрацију. Бићете растресени, заборавни и брзоплети, па ће вам требати више времена и труда за испуњавање свакодневних послова и задатака.

Љубав: Ако већ немате воље за разговор с партнером, надокнадите мањак комуникације тјелесним додирима како би партнер био сигуран у ваша осјећања према њему. Самци, немојте бити тајанствени ако вам се неко свиђа. Радије наступите храбро и изазовно.

Здравље: Ако иначе имате проблема са желуцем или болујете од гастритиса, могли бисте да осјетите јачање или повратак непријатних симптома. Ојачајте имунитет медним приправцима и трудите се да се што више одмарате и спавате, пише 24sata.hr.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана