Седмични хороскоп: Коме стиже већа плата, а коме занимљиво познанство

najzena.alo.rs
Седмични хороскоп: Коме стиже већа плата, а коме занимљиво познанство

Прочитајте недјељни хороскоп од 29. јула до 4. августа 2024. године и сазнајте да ли су вам звијезде наклоњене.

ОВАН

Недељни хороскоп каже да ћете после дуго времена наћи слободу и задовољство у животу, а то ће вам донијети драгоцјене тренутке среће. Шта год да се дешава око вас, унутрашња хармонија вас неће напустити до краја недјеље. Ово је период великих промјена у пословању, а то се прије свега односи на финансијску сферу. Ако сте на високој позицији, успоставићете ред у тиму. Клоните се трачева који могу да наруше ваш углед. Здравље је добро.

БИК

Финансијски положај ове недјеље је стабилан, добићете подршку партнера или кредит по повољним условима. Можете да рачунате и на помоћ најмилијих. Очекују се потешкоће са пословним сарадницима. Битна радна питања биће тешко рјешива због несугласица, али само ви можете да пронађете право рјешење за настали конфликт. Контролишите ситуацију, не одустајте. Крајем недјеље очекује вас занимљиво познанство које ће пољуљати ваше емоције. Могућа главобоља.

БЛИЗАНЦИ

Ове недјеље је могуће поновно покретање тима, као и промјена организације, важни састанци и преглед пословних циљева. Постаћете незаобилазан елемент у раду компаније, посебно у периоду када већина колега буде на годишњем одмору у исто вријеме. Не пропустите прилику да покажете колико можете. Ако сте у вези или браку, хороскоп вам поручује да не будете непромишљени. Тензија је могућа због појачаних свађа, а постоји и шанса да сазнате непријатне информације о партнеру. Више спавајте.

РАК

Недјељни хороскоп каже да многе контрадикторне ситуације настају приликом рјешавања пословних питања, па су могући лични сукоби, расправе о различитим мишљењима и интересима. Биће мање несугласица ако преузмете иницијативу и нађете компромисно рјешење. Уколико нисте заузети, требало би да одустанете од склапања нових познанстава. Сада није најбоље вријеме за нове везе. Ако сте у стабилном односу, могуће је да ћете осјетити жељу да учврстите везу преузимањем нових обавеза. Добро се осјећате.

ЛАВ

Ваш недјељни хороскоп вас савјетује да усмјерите своју енергију у конструктивном правцу. Сада вам је лакше да постигнете популарност. Током овог периода можете да пронађете одговоре на питања која дуго имате у глави и ријешите сопствене унутрашње конфликте. У овом тренутку ваша конкуренција се повећава, а околности се развијају на најбољи начин да покажете лидерске квалитете. Крајем недјеље очекујте бољу зараду. Викенд је резервисан за романтику, чека вас низ лијепих изненађења. Провјерите крвну слику.

ДЕВИЦА

Аспекти дају додатну енергију и отварају нове перспективе. Ипак, ако се током овог периода понашате импулсивно, прво реагујете и размишљате касније, резултат може да буде прилично непријатан. Не оптерећујте се свиме, дозволите себи да се мало опустите. На крају крајева, ефикасност вашег труда у великој мјери зависи од правилног одмора! Партнер може да вам призна да жели виши корак у односу. Уживаћете у изливу емоција! Чувајте се преједања.

ВАГА

Недјељни хороскоп од 29. јула до 4. августа 2024. године каже да је ово идеалан период да исправите грешке из прошлости и створите своју будућност онако како желите. Недавне невоље нестају без трага. Ово је право вријеме да поступите ван правила. Током овог периода, заједнички пројекти дају позитивне резултате. Комуникација са другима отвара нове могућности. Уколико тражите нови посао или желите унапређење, сада је вријеме да направите први корак. Крајем недјеље слиједе нова познанства, пуно флерта и дешавања на љубавном пољу. Добро се осјећате.

ШКОРПИЈА

Ово је период појачаних сукоба у породици и личним односима, што може да вас доведе до неповратних посљедица. Будите опрезни у комуникацији и са партнером или особом која вам се допада. Током ових дана биће тешкоћа, а све због недостатка припреме, планирања и организације, било са ваше стране или са стране оних око вас. Чак и ако сте пажљиви, постоји велики ризик да будете ухваћени неспремни. Одличан период за увођење здравих навика, пријала би вам физичка активност.

СТРИЈЕЛАЦ

Ове недјеље обратите пажњу на потребну документацију и све детаље који се тичу плана путовања. Могуће су препреке, нарочито ако путујете својим аутомобилом. На љубавном пољу ствари стоје много боље. Свако флертовање има огромне шансе за успех! Околности су повољне за комуникацију са породицом, а нарочито са родитељима и дјецом. Бићете прилично задовољни, а посебно крајем недјеље када можете да очекујте сјајне вијести о послу. Поведите рачуна о исхрани.

ЈАРАЦ

Односи с јавношћу су од посебног значаја. Могућ је и краткорочни финансијски успјех, а очекујте већу зараду или заслужени бонус. Ако планирате нешто да започнете, урадите то сада, што прије то боље. Ствари ће се развијати полако, али самоуверено и предвидљиво. Добар је тренутак за стабилизацију односа у тиму, са партнерима и надређенима. Недјеља је повољна за инвестиције, иновације и развој пројеката. У љубави нема већи промјена. Чувајте се повреда.

ВОДОЛИЈА

Недјеља је повољна за преговоре, састанке и потписивање уговора. Добићете прилику да постигнете стварне резултате у стварима које се дуго нису развијале.

Околности захтијевају физичку акцију, путовање и могу да донесу прилику на коју сте дуго чекали. Љубавне неусгласице коначно добијају рјешење, увјерићете се да се труд исплатио. Ако нисте заузети, будите искрени према особи коју ћете упознати у току недјеље. Добро је вријеме за бављење спортом.

РИБЕ

Упркос вашој креативности у зарађивању новца, чувате се ризика у финансијским стварима. Ово вријеме је повољно за уношење измјена у било који процес, нарочито ако се бавите приватним бизнисом. Многи брачни парови имаће спорове око подизања дјеце, организовања свакодневице и потешкоће око пресељења. Могуће су несугласице са родитељима или старијим члановима породице. Провјерите крвну слику, пише najzena.alo.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана