Седмични хороскоп: Ко ће добро да заради, а ко ће имати луду авантуру на мору

ГС
Седмични хороскоп: Ко ће добро да заради, а ко ће имати луду авантуру на мору

Прочитајте недјељни хороскоп од 15. до 21. јула 2024. године и сазнајте шта вам звијезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље!

Ован

Посао – Осјећате снажан порив за доказивањем и напредовањем. Нећете бити задовољни постојећим па ћете све своје снаге усмјерити у побољшање пословног положаја. Највише ће напредовати умјетници и креативци.

Љубав – Лијеп Венерин утицај навјешћује Овновима романтичне љубавне разговоре, слање, примање љубавних порука и писање писама. Овнови у везама могли би се одлучити на заједнички живот, а некима ће та одлука бити пожурена јер је принова на путу.

Здравље – Неријешени обитељски проблеми квариће вам расположење, нали здравље вам неће бити проблематично. Напротив, бићете пуни енергије и прилично издржљиви. Ако сте на мору, искористите благодати пливања и умјереног сунчања.

Најбољи дан: 18. јул

Најлошији дан: 20. јул

Бик

Посао – Концентрација је Биковима у паду па вам се могу поткрасти погрешке. Средите папире, записујте у роковник важне податке и не ослањајте се на туђа обећања. Марс је у вашем знаку па сте нестрпљиви и брзоплети. Станите на „лопту“.

Љубав – Имате ли проблема, покушајте развити друкчији приступ у осјећајним односима. Обуздајте наглост јер се таквим понашањем удаљавате од партнера. Причекајте да вољена особа открије што је мучи. Притом је мирно послушајте и не упадајте у ријеч.

Здравље – Иако ће владавина Рака придонијети бољем расположењу и већој виталности, Марс у вашем знаку упозорава да не претјерујете с напорима. Припазите на главу, особито синусе, очи и грло. Пазите да се не посијечете на нешто оштро.

Најбољи дан: 20. јул

Најлошији дан: 15. јул

Близанци

Посао – Нагли преокрети у послу имаће смисла повежете ли се с правим људима. Вјерујте у свој пословни инстинкт јер вас добро служи. Својим шармом и проницљивошћу Близанци ће рушити запреке и ићи равно ка циљу.

Љубав – Рашчистићете љубавне дилеме. Прије тог тренутка доћи ће до велике свађе, али након тога све ће бити јасно. Слиједи помирење и нови почеци, а заједничко љетовање с вољеном особом само ће вам потврдити да се за љубав увијек вриједи борити.

Здравље – Могли бисте имати налете нерасположења, а највише ће вас живцирати понашање неког од старијих укућана. Припазите на дисајне путрве и пазите да се не прехладите. Одијевајте се у складу с временским приликама.

Најбољи дан: 15. јул

Најлошији дан: 15. јул

Рак

Посао – Даћете максимум и трудити да се изборите за што бољи пословни углед, што ће вам и успијевати. Бићете незамјенљиви у контакту с јавношћу и другим људима, али припазите да не будете индискретни.

Љубав – Почињу бољи љубавни дани па ће Ракови успјешније рјешавати старе проблеме. Неке двојбе ће нестати, осјећаћете се боље у властитој кожи и бити сигурнији у своје одлуке. Некима ће се почети свиђати особа коју виђају у свом друштву. Нова веза је на помолу!

Здравље – Сунце у вашем знаку придонијеће оптимизму и друштвености. Али, нису искључени тренуци када бисте најрадије били сами и изолирани од других, а све је то посљедица нагомиланог умора.

Најбољи дан: 15. јул

Најлошији дан: 20. јул

Лав

Посао – Захваљујући Меркуру у вашем знаку, пробитачни сте, амбициозни и сналажљиви. Одједном ће сви требати ваше услуге и ваше знање па се немојте изговарати умором, него идите у корак са дешавањима.

Љубав – Податна Венера у Лаву чини вас топлим и љубазним па ћете се пожртвовано предати потребама најближих. Партнера ћете обасипати пажњом па ће у вашој близини брже заборавити на терет свакидневицее. Самци ће се заљубити у врло шармантну особу.

Здравље – Добро сте расположени, али превише се исцрпљујете. Настојите сваком бити на услузи па премало времена посвећујете себи. Припазите се разних незгода, од сунчевих опекотима до разних падова и повреда.

Најбољи дан: 18. јул

Најлошији дан: 16. јул

Дјевица

Посао – Постајете свадљиви и агресивни, а управо такво понашање морате избјегавати и строго контролиаати. Бићете затрпани папирима, иживцирани звоњавом телефона и временом којег ће бити премало.

Љубав – Неповољан Меркуров утицај доноси Дјевицама пословне проблеме, али створену нервозу и умор сами ћете преносити у љубавне односе. Покушајте разговором с партнером допријети до сржи осјећајних проблема, јер ће ћутање само погоршати ситуацију.

Здравље – Бићете видно боље расположени, што ће вас постицати на честе изласке и забаве до јутарњих сати. Здравље ће вам бити добро, а за ваш унутрашњи мир биће најбитнија срећа у интимном животу. Љубав вас покреће.

Најбољи дан: 17. јул

Најлошији дан: 19. јул

Вага

Посао – Много ћете се кретати, комуницирати или телефонирати, а надређени ће вас затрпавати обавезама. Добро ћете зарађивати али и трошити. Истицаћете се радном учинковитошћу, бити брзи и сналажљиви.

Љубав – Складни планетарни утицаји истаћи ће заводничко умијеће Ваге. Старе везе пламте новим жаром, а у новим односима доминира страст и физичка привлачност. Симпатија ће вас развеселити лијепим поклоном, а можда падне и договор за заједничко љетовање.

Здравље – Планете из знака Лава чине вас енергичнима и релативно добра здравља. Путовања су вам одлично аспектирана, зато је сјајно вријеме за љетовање јер ће вам свака промјена годити. Уживајте у купању и сунчању.

Најбољи дан: 15. јул

Најлошији дан: 20. јул

Шкорпија

Посао – Уживаћете у стварима које ћете сами креирати и тако доказати да сте способни развити неке нове вјештине које ће унаприједити ваше пословне способности. Сјајно вам се развијају и послови с иностранством.

Љубав – Избјегавате контакт с партнером и стварате одстојање. Овакво стање, иако неће трајати дуго, ипак вас исцрпљује и може неповољно дјеловати на вашу везу или брак. Мораћете се потрудити да бисте остварили склад с вољеним, уклонили сумње и оптужбе.

Здравље – Припазите на прехрану и побрините се да уносите довољно храњивих твари у свој организам. То ће бити битно јер су Шкорпије уопштено у периоду смањеног имунитета, па ће бити изложенији разним упалним процесима и инфекцијама.

Најбољи дан: 15. јул

Најлошији дан: 16. јул

Стријелац

Посао – Можда ће ваш посао захтијевати да често мијењате мјесто боравка или обилазите разне компаније, контактирате с бројним људима или неком нешто нудите или уговарате. Одличне пословне везе Стријелци ће имати с иностранством.

Љубав – Љубавни живот је под заштитом Венере у знаку Лава, иако је могуће да ћете због пословног стреса бити нетрпељиви према партнеру. Самци, лако ћете доћи до љубавних подвига. Надметаћете се и отворено освајати нечије срце. Друга ће страна бити одушевљена с вама.

Здравље – Осјећај напетости и тјескобе, биће примјетни у свему што радите. Морате се научити опуштати, како таква стања не би прешла у стрес. Но штити вас наклоњени Венера и Меркур па су тегобе пролазне.

Најбољи дан: 19. јул

Најлошији дан: 16. јул

Јарац

Посао – Неки Јарци се одлучују за зајам, рјешавање насљедства, осигурања и сл. Добро прочитајте уговор који потписујете. Будите присутни на пословним састанцима, наметните се и изборите за своје циљеве.

Љубав – Није вријеме за љубавне прекиде јер бисте могли пожалити због непромишљених поступака. Ваша сумњичавост и незадовољство квариће везу или брак. Али, уживаћете у Марсовом повољном утицају па у љубави ипак креће набоље, а ни романтике неће недостајати.

Здравље – Муче ли вас неке тегобе водићете рачуна о себи, одлазити стоматологу или обавити љекарске претраге. Али, већина ваших проблема биће психосоматске природе. Покушајте пронаћи учинковит начин за опуштање.

Најбољи дан: 20. јул

Најлошији дан: 17. јул

Водолија

Посао – Побољшајте однос с колегама, посебно ако из блиске прошлости вучете неке неразјашњење ситуације и неугодне свађе. Извините се и признајте почињене погрешке. Бићете преоптерећени пословима!

Љубав – Добра комуникација с партнером подстаће Водолије на озбиљно планирање заједничке будућности. Много тога ћете опростити једно другом. Дубље разумијевање између вас и њега учиниће однос чврстим и складним. Самцима је могућа авантура на мору.

Здравље – Могућ је недостатак енергије, склоност инфекцијама и упалама. Водите рачуна о себи, немојте претјерано много радити и не занемарујете важност одмарања. И сат времена поподневног дријемања, много ће вам значити.

Најбољи дан: 15.јул

Најлошији дан: 17. јул

Рибе

Посао – Успјех вас очекује у пословима повезаним с транспортом, путовањима, комуникацијом са иностранством, трговином, али и фармацијом, књиговодством или писањем. Тимски рад донијеће изврсне резултате.

Љубав – Све су опције отворене, иако већина Риба своју енергију највише троши на послове и зарађивања. Због честих пословних путовања и познанстава, на тим бисте релацијама могли остварити занимљив сусрет. Самци ће се заљубити у неког страственог, а неки међу вама, пак, у особу на радном мјесту.

Здравље – Налети позитивне енергије искористите за бављење физичким активностима. У одличном сте периоду које ће дати добре резултате свима који су на дијети или на неки други начин скидају вишак килограма. Прољепшаћете се, пише 24.sata.hr.

Најбољи дан: 15. јул

Најлошији дан: 18. јул

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана