Седмични хороскоп: Близанце очекује пословна понуда, Рибама емотивне релације у другом плану

Г.С.
Седмични хороскоп: Близанце очекује пословна понуда, Рибама емотивне релације у другом плану

Којим знацима Зодијака наредних седам дана подршка планета да остваре све што желе? Чега би требало да се чувате, а шта ће вас пријатно изненадити?

Астролог Олга Савић  тумачи кретање планета за период од 6. до 12. новембра 2023. године

 

ОВАН

Храна

Водите рачуна о уносу соли у организам, смањите на најмању могућу мјеру и избјегавајте коришћење јаких зачина. Пикантни, нарочито љути укуси ће вас привлачити, али вам могу иритирати желудац.

Љубав

Страсна недјеља, бурна недјеља. Уколико сте слободни – недјеља за љубавне „акције". Е сад, то што ћете ви кренути „у напад" ка особи која вас интересује не значи аутоматски да ћете је и освојити – али свакако ћете оставити утисак и учинити да вас неко примјети. А можда ту особу и заинтригирате. Што се тиче оних који су се већ „усрећили" и имају партнера – па, потрудите се да га имате и на даље. Неће то бити баш лак задатак за вас јер сте тотално наелектрисани, видите проблеме и гдје их има и гдје их нема, и само шиштите – али гледајте да расположења тог типа усмјерите на неку другу страну, а не у однос са партнером.

Посао

Прва половина недјеље је доста солидна – функционисаћете коректно са сарадницима, договори ће се поштовати, папиролошка питања завршавати без веће проблематике – а може да се деси и да се ваш текући рачун обрадује новим приливом новца. Други дио седмице већ није тако сладак – застоји, компликације, журба, а и вама ће фалити организованости (али и самоконтроле). План или договор од којег много очекујете може ући у фазу стагнације или ћете пак добити информације да је оно што желите стављено на чекање.

Здравље

Главобоље, уринарне инфекције. Старији – промијенљив притисак, слабија циркулација.

БИК

Храна

Избјегавајте слаткише, пецива, индустријске месне прерађевине и превише зачина у исхрани. Потрудите се да не једете у касним вечерњим сатима.

Љубав

Емотивни живот вам је свакако узбудљив. Е сад – да ли у тој узбудљивости уживате....или вам се од ње диже коса на глави и зуби шкргућу – то је већ индивидуално. А можда има и ред једног, ред другог – што је негдје и најреалније тренутно код вас. Оно што је сигурно јесте да мира нема – па ако сте ви тип особе која баш жуди за миром, опуштеношћу, неким финим и лаганим функционисањем – онда вам цјелокупан овај период свакако није по вољи. Слободни Бикови – или сте у фазону „нема никог по мојој вољи, само неки смарачи што ме опсједају" или пак у варијанти „желим да се забављам и уживам, не интересује ме да ли ће бити само авантура".

Посао

У већем дијелу седмице сте под налетом добре енергије – па вас нервоза на радном мјесту, журба и врло вјероватно грешке и кашњења (не ваша) и неће толико дотицати. Умијећете да се поставите на прави начин према свакој ситуацији или особи ових дана и да извучете најбоље. Бићете сконцентрисани, ефикасни и организовани као и до сада. Нека прилика за промјену вам се пружа у другом дијелу седмице – ово може бити договор са новим сарадником (или послодавцем), а може се везивати и за финансијски сектор.

Здравље

Сем нервозе, скроз сте ок.

БЛИЗАНЦИ

Храна

Можете имати проблема са желуцем и варењем. Оно што бих вам препоручила јесте да дан не започнете кафом, већ доручком и да вам он буде и најобилнији и најхранљивији оброк током дана.

Љубав

Није савршено, али је ипак боље него у протеклом периоду. Обоје имате па имате притиске и проблеме које не можете ријешити у тренутку, већ ће за њих бити потребно вријеме. Али зато сада имате и више воље и жеље да нађете заједнички језик или заједничке активности које вам пријају и опуштају вас. Одличан би тренутак био да излазите више или да отпутујете, па макар и на пар дана. Ако не можете раније – за викенд гурните све обавезе у страну и посветите се једно другом. Слободни Близанци – прелазак Венере у знак Ваге вам одговара – и за уживање у друштвеном животу и проводу, али и за флертовање и љубавне прилике.

Посао

Бићете склони да журите али ћете схватити да вам то само доноси напетост и нервозу, а не убрзава ситуације које су вам од важности. Постоје неке ситуације које не можете решити сада, већ морате пустити да се све „посложи" и да дође прави тренутак. Но, исто тако ће бити и оних планова, пројеката, договора – који ће послије дужег застоја кренути ка закључцима и разрешењу. У другом дијелу седмице је некима од вас могућа и пословна понуда која дјелује доста добро, док неке може сачекати и унапређење.

Здравље

Осјетљивост постоји и на даље, поправљајте имунитет. Старији – проблеми са костима, зглобовима.

РАК

Храна

У овом периоду је нешто теже одржавати витку линију, поготово што сте се прилично олењили, а неизмјерно вам пријају слаткиши свих врста. Ако хоћете да отпочнете са дијетом, сачекајте наредну седмицу.

Љубав

За слободне Ракове ово је један интензиван и активан период. Дружите се, излазите, у покрету сте – и у овој недјељи можете на блиц бити привучени особом која дјелује врло маштовито, страсно, интригантно. Кочнице у вама постоје (јер, ово може бити особа која је заузета или која вам „нуди" само необавезан однос), али постоје и јаке страсти које је сада тешко контролисати. Заузети Ракови – потребно је да разговарате, заједнички превазиђете неке ситуације, али и да отклоните покушаје мијешања других особа у ваш однос (најприје од стране пријатеља) да бисте могли несметано да уживате у емоцијама и страстима.

Посао

Терет обавеза је доста велики и повремено може дјеловати психички исцрпљујуће по вас. Прва половина седмице вам је активнија него иначе, али сте ви под добром енергијом и иако неке ситуације могу дјеловати у првом тренутку као неизводљиве или сувише тешке – завршићете их и ријешити. Други део недјеље доноси важне, али компликоване договоре и пројекте у којима ћете морати да покажете велику одговорност и посвећеност. Уколико радите са иностранством или државним установама – обим посла се повећава.

Здравље

Респираторне инфекције код млађих, а старији Ракови – активирање хроничних тегоба.

ЛАВ

Храна

Лакша храна, мањи а чешћи оброци – то је оно што ће вам у овој недјељи највише одговарати и чинити да се осјећате добро и растерећеног желуца. Највише вам се препоручују све врсте рибе, ријечне или морске.

Љубав

Тензије ће бити присутне и у овој седмици – због породице, посла, саобраћаја, кварова, новца, љубоморе – наћи ће се разлог око којег се можете на кратко покачити са партнером. Но, почеће да се истовремено појављује и више простора да се ужива, опусти, одскита, да се проведе лијепо и квалитетно вријеме са драгим вам бићем. Неке нервозе не можете отклонити, али се немојте ни „качити" за њих – умјесто тога – пронађите више разлога за радост, јер је то сада и могуће. Слободни Лавови – можда и нисте у неком фазону за изласке и дешавања, мало сте се учловили и често у мислима отпловите у прошлост. Ипак, не пропуштајте шансу за лијепе догађаје који вам се нуде – уживајте у дружењима, забавите се.

Посао

Ваши пословни односи и комуникација са сарадницима ће током ове седмице бити прилично добри. Да, биће потребно издефинисати још нека питања да би ствари текле несметано – јер, постоје неке неусаглашености између сарадника и вас и оне ће доћи на дневни ред у другом дијелу седмице. Разговарајте, али онако како ви умијете – одмјерено и са стилом, тактом – али „отворених карата". Иако сте по неким питањима јако нестрпљиви, умијећете да сачекате својих пет минута. Финансијски је ово више него солидна недјеља.

Здравље

Одмарајте се и опуштајте – то вам је баш потребно.

ДЈЕВИЦА

Храна

У овим вас данима очекује промијенљив апетит. Имаћете тенденцију да прескачете оброке и можете направити проблем са варењем. Покушајте да се држите ритма од минимум три оброка током дана.

Љубав

Код оних који живе заједно – други дио недјеље, као и дани викенда – могу донети ситуације у којима ни партнер ни ви нећете показати разумијевање и нека питања и теме ће бити тешко ријешити. Потребна вам је промјена, излажење из устаљене рутине, да мало оживите однос. Они који су у везама – страсти су тренутно доста јаке између вас двоје, а оне повремено могу произвести и по коју варницу љубоморе. Слободне Дјевице – са неким кога сте упознали у претходном периоду имате све интензивнију комуникацију. Постоје јаке могућности да до краја ове недјељае остварите и прави, љубавни контакт.

Посао

Неки договори или пословни планови ће кренути у више него добром правцу, али ће сам закључак и реализација можда морати да сачекају наредну седмицу. Генерално – доста се добро сналазите у свим пословним ситуацијама, имате јасан и аналитичан увид и свијесни сте какви ваши потези треба да буду и како се поставити у наредном периоду. Не расипајте вријеме и енергију на више обавеза или пројеката одједном – фокусирајте се на приоритете, јер вам је тако загарантован успјех. Улазите у финансијски стабилнији период.

Здравље

Респираторне инфекције.

 

ВАГА

Храна

Ваша „слатка" владарка Венера у транзиту кроз ваше поље личности доноси појачан апетит и жељу за слаткишима, јаком и калоричном храном, ужицима за непце. Окрените се више воћу, поврћу, месу.

Љубав

Од средине седмице Венера улази у ваш знак и послије дужег времена почећете да се осјећате заиста добро, вратиће вам се ваш урођени оптимизам, лепршавост, добра енергија. Неко ће се „дићи" због повољних ситуација у пословно – финансијској сфери, неко зато што се спрема за дугоочекивани пут или важан догађај, неко зато што је чуо баш баш лијепе вијести или је пријатно изненађен од стране вољене особе. У сваком случају – ваша добра енергија додатно ће покренути партнера и вас и учинити да вам ова недјеља прође у одличној атмосфери. И слободне Ваге су у „успону" – можда зато што се појавио неко по њиховој мјери или зато што се комуникација са особом која им се допада коначно покренула на прави начин.

Посао

Пред вама је доста добра пословна недјеља. Постоји шанса да зарадите више или да макар на једноставнији начин ријешите неку финансијску обавезу која вас је оптерећивала. Добијате повољне вијести које се могу везивати за договор, пројекат или пословно путовање. Обим обавеза ће порасти, али ћете углавном успијевати да идете у корак са њима – само је пред крај радне недјеље могућ нешто захтијевнији задатак за чије ће вам ријешавање бити потребно више времена и труда. Са колегама шарен однос, повремено напето.

Здравље

Добар период да се више физички активирате. Могућа прехлада у другом дијелу недјељае.

ШКОРПИЈА

Храна

Ако сте имали намјеру да се угојите – ово је одличан период за тако нешто. Уколико немате жељу да набаците килограме – мораћете да водите рачуна шта једете, јер ће се све "лијепити" за вас.

Љубав

Све оно што сте евентуално до сада прећуткивали – рећи ћете. Исто као и партнер. И ово и јесте добар тренутак за тако нешто – да кажете шта имате, али и чујете другу страну. Неке ситуације и питања је потребно ријешити – и уопште није важно да ли су то ситнице или крупне ставке – шта год да евентуално смета или успорава ток вашег односа, сада се може ријешити. Слободне Шкорпије – освајате особу за коју сте заинтересовани – сваким контактом, сусретом, поруком, разговором. Ово је период за покретање врло интензивних и страсних љубавних прича – оних које вам доносе опијеност и буде вас у потпуности.

Посао

Само да није тих повремених тензија и ужурбаности, Шкорпије би заиста могле да кажу да су у повољном пословном периоду. Енергију и жељу да се докажете имате, а ова би вас седмица могла обрадовати и повећаним приливима (које ћете ви врло успјешно само прослеђивати даље). Сам почетак недјеље може да вам донесе неку већу пословну повољност или доста јак договор (око којег се хоћете помучити, али ћете га закључити). Други дио седмице вам доноси захтијевније обавезе и риешавање компликоване папирологије.

Здравље

Прехладе, проблеми са варењем.

СТРЕЛАЦ

Храна

Неопходно је више свјежег поврћа у исхрани. Такође, ритам оброка код вас је поремећен, једни прескачу оброке, други пак једу сваки час – нити прво нити друго није добро и може вам донијети проблем са варењем

Љубав

Вољена особа и ви као да не успијевате да се на прави начин „пронађете" већ неко дуже вријеме уназад. Различити су разлози за тако нешто – неслагање по неким питањима, љубомора (са разлогом или без) или пак гурање под тепих ситуација које бисте требали као пар да ријешавате. Уместо што сте обоје оптерећени и нервозни – можда би било боље да отворено поразговарате о свему. Неће тај разговор у почетној фази бити лаган, али ће се кренути ка ријешавању. Слободни Стријелчеви – потенцијал за тајне и необавезне авантуре. Улазак Венере у знак Ваге отвара вам период веће друштвености и уживања са пријатељима.

Посао

Напорне припреме око неке пословне обавезе или пословног пројекта – постоји ужурбаност и нервоза, као и простор за евентуалне грешке, па будите фокусиранији на оно што радите. Средином недјеље очекује вас значајан догађај на послу – то може бити нека награда за ваш рад, повољне информације или најава напредовања. Неки од вас су у великим размишљањима – шта промијенити, да ли остати ту гдје сте или отићи – сада дефинитивно није период да правите велике искораке или доносите значајне одлуке.

Здравље

Умор, нешто лошији имунитет.

ЈАРАЦ

Храна

И ви можете имати мањих проблема са варењем, па ће вам највише пријати лагани, једноставни оброци које ћете узимати редовно. Због имунитета, конзумирајте више лимуна, поморанџи, кивија, меда.

Љубав

Евентуална застајкивања у односу ће се лако ријешавати, докле год ви будете спремни да изнесете све терете – и оне који се везују за друге животне сфере, али и оне које се везују за партнера и однос са њим. Да то сада можете – можете. У данима викенда би било добро да вољена особа и ви или имате заједничке активности са пријатељима или да евентуално отпутујете и мало се „макнете" од свега – вама лично је потребно да се ресетујете и одморите и тијело и мозак. Слободни Јарчеви – пријатељи вам доносе добру енергију и покрећу вас. Преко излазака, али и кроз пословни сегмент – слиједе вам занимљиве прилике.

Посао

Директно кретање Сатурна који влада вашим знаком у пољу акције, покрета, дешавања, договора, али и начина размишљања – указује да сте ушли у фазу када ће доста тога око чега сте морали да будете стрпљиви, што је било на чекању или се нису створили услови да се активира – кренути напред. Доста тога је на вашој страни и циљеви јесу оствариви. Од средине недјеље слиједе вам важне информације, код неких је могуће и напредовање. Обим ваших обавеза иде ка значајном повећању, вријеме је да покажете колико сте одговорни.

Здравље

Осетљивији сте него што то делује на први поглед.

ВОДОЛИЈА

Храна

Проблем ће вам ове недјеље правити то што ћете сваки час имати неко друштвено дешавање, неке ручкове, вечере, славља – на којима ће бити баш она храна коју ви обожавате и можете повремено мало претјерати.

Љубав

Улазак Венере у знак Ваге и Меркура у знак Стријелца вам одговара – јер ће вам донијети више друштвености, више лијепих догађаја, дружења, уживања, путовања. И ово погодује и заузетима и слободнима. Код заузетих ће разбити тај неки осјећај ускраћености и нервозе који постоји с времена на вријеме, јер ће вам пријати да се опустите, скренете мисли и што би се рекло – ударите бригу на весеље. Далеко од тога да сте партнер и ви изашли из напорног периода – још ће ту бити петљанција, али је некако лакше када се с времена на вријеме измакне из тежине и ужива. Слободнима ће наравно донијети прилику да се више проводе – а можда и упознају по коју интересантну особу.

Посао

Гомила изазова у недјељи коју бисмо глат могли назвати рмбаторском. Неки су изазови већи, неки мањи, неки ће вам баш лијепо тестирати живце, а неке ћете прегазити као плитак поток. Паре ће долазити, паре ће одлазити – што би се рекло – тотално стандардна ситуација у финансијском сектору. Уколико радите са иностранством или сте везани за државу и јавне институције – ту ће бити више договора и пројеката, а самим тим – и новца. Однос са сарадницима ће бити тежак, а са надређенима – још тежи.

Здравље

Проблеми са варењем и лако прехладе и респираторне инфекције.

РИБЕ

Храна

Пошто уопште нисам сигурна да ћете успијети да избјегнете појачан апетит, онда могу да кажем само ово – у овој седмици се опустите, дајте себи на вољу и уживајте. А од слиједеће или од викенда – идемо на дијету.

Љубав

Сатурн у вашем знаку је кренуо директним ходом и ускоро ћете почети да схватате колико је протеклих пар мјесеци било значајно по вас – ставили сте себе и оно како се осјећате на прво мјесто, донијели важне одлуке када су ваша партнерства у питању и тих одлука ћете се држати и на даље. Ваше емотивне релације су током ове недјеље у неком другом плану – партнер баш и неће бити екстатичан због тога и може се у неком тренутку надурити – али ће то бити кратког даха. Слободне Рибе – и поред више него добрих могућности за нове емотивне приче и интересантне особе – немојте журити. Само уживајте у дешавањима.

Посао

Потешкоћа и изазова има па има и од тога тешко да ћете успијети да побјегнете. Могућа је и већа раштрканост када су обавезе у питању – тешко ћете их завршавати, баш из разлога што покушавате да радите све одједном. Могуће је да ћете неке послове у приватној режији морати да одбијете због мањка времена. Но, оно што је битно је да се ваши циљеви, намјере, планови – полако покрећу и иду ка остварењу. Не узимајте здраво за готово информације које добијате – више је него могуће да нису тачне.

Здравље

Нервоза је појачана, преноси telegraf.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана