Сазнајте који је ваш најсрећнији мјесец у 2023. години према хороскопском знаку

ГС
Foto: Илустрација

Свакоме је с времена на вријеме потребно мало среће, а добра вијест је да астролози могу да кажу када ћете уживати у подршци звијезда.

Ован

На много начина, март ће бити ваш најсрећнији мјесец. Очекују вас сјајне ствари, посебно на пољу љубави и интимног живота. Можете се радовати новој вези, док ће заузети доживети буђење страсти у дугим везама. Финансијске прилике ће се побољшати за многе.

Бик

Април ће за вас бити мјесец љубави. Очекује вас много страсти и вреле романтике, а ако сте слободни, пред вама је познанство које ће вам пробудити лептириће у стомаку. Поред љубави, успјех ћете доживјети и у професионалном животу.

Близанци

Година ће почети добро. Планетарни утицаји у јануару биће вам повољни и донијеће вам тренутке изузетне среће. У овом хладном мјесецу побољшаће вам се финансије, као и романтична ситуација, а забаве и нових искустава неће вам недостајати.

Рак

Мај вам неће донијети ништа осим радости, љубави и среће. Са партнером и породицом створићете много лијепих успомена, а ако сте слободни, можда ћете упознати неког посебног. Контакти које успоставите могу вам помоћи у пословном напредовању.

Лав

Ако сте неуморно радили и нисте се плашили изазова, труд ће вам се исплатити у јуну. Током овог мјесеца остварићете велике ствари не само на пољу посла и финансија, веć́ и у љубави. Доживјећете страст о којој сте до сада само сањали.

Дјевица

Дјевице ће у мају стећи самопоуздање, толико да ће почети да се боре за успјех који сматрају да заслужују. Ово је одличан мјесец за ширење видика, учење, нова знања и путовања, док им звијезде на интимном плану доносе смирење.

Вага

Јун ће пробудити борбени дух Вага и подарити им одлучност потребну за остварење својих циљева. Њихов труд и одрицање ће се коначно исплатити, а можда ће добити унапређење и повишицу.

Шкорпија

Љубавни догађаји ће вас одушевити у децембру и послати на седмо небо. Све ће ићи како треба током овог изузетно срећног мјесеца. Планетарне вибрације ће вам понудити обиље могућности за невјероватан успјех.

Стријелац

Када дође децембар, осјећаћете се много снажније и самопоузданије него раније. Планете су на вашој страни и гарантују вам много узбуђења, а Марс у вашем знаку ће вас подстаћи да се храбро борите за своје циљеве.

Јарац

Подршка планета ће се побринути да све изгледа достижно у мају. Поставите себи велике циљеве овог мјесеца јер ће се ваш труд коначно исплатити. Јупитер ће вас подржати, па посегните за звијездама.

Водолија

У фебруару ћете се осјећати моћно и ништа вам неће моћи сломити дух током овог мјесеца. Љубав ће вам бити на дохват руке, па искористите планетарне утицаје најбоље што можете и претворите своје романтичне снове у стварност, преносе Новости.

Риба

Мај ће бити невјероватан мјесец за Рибе, посебно када су у питању љубав и романса. Вољећете више него икада раније и ствараћете драгоцјене успомене. Очекују вас повољне промјене у области финансија, а вријеме је и за учење и полагање испита.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана