Сазнајте ко је ваш идеални партнер по хороскопу

GS
Foto: X.com

Хороскоп је нешто што многи воле и занима их, без обзира на пол, док неки то признају јавно, други тврде да "у астрологију и не вјерују баш" иако често и сами "баце поглед" на тумачења и предвиђања за свој знак.

Сигурно сте више пута, када сазнате датум рођења особе која вам се свиђа, гуглали на интернету упоредни хороскоп и гледали вашу компатибилност.

Уз помоћ ове анализе можете сазнати који хороскопски знакови иду уз ваш знак, преноси идјтв.нова.рс. Наравно, морамо да се оградимо да није све увијек тачно, поготово због тога што су веома битни и многи други аспекти хороскопа, а не само знак и подзнак.

Ован

Вага и Бик су идеални партнери за Овна. Ован је оптимистичан и привржен свом знаку, а добра ствар код њих је што увијек виде добру страну свега.

Бик

Према астролозима Бикова љубав према другима може бити компликована. Бик важи за једног од јаких знакова, али ништа није немогуће за њих. Тврдоглави, али пак не воле ништа лагано. Желе мир, али мора некада да буде и ужурбано све. Непредвидиви и створени за Шкорпију или Рака.

Близанац

Стријелчеви и Водолије су прави избор за неодлучне Близанце када једном одлуче да желе имати љубав у свом животу и да јој се посвете.

Рак

У једном тренутку су песимистични, а у другом оптимистични. Емотивне особе које желе љубав и не крију то. Јарчеви и Бикови су неко код кога могу пронаћи љубав коју неуморно траже.

Лав

Лав је ватрени знак. Мушкарци и жене са душом Лава веома су страствени. Према астролозима, Лавовима највише пријају Близанци и Водолије. Лавови такође могу имати и љубав једни према другима, иако су некада тешки за баланс.

Дјевица

Када дође до љубави за једну Дјевицу најбоље је да се "скраси" са Рибом или Раком.

Вага

Особе рођене у знаку Ваге мрзе неправду и насиље. Они су осјетљива бића и према астрологији, њихови идеални партнери су Овнови и Стријелчеви.

Шкорпија

Најстраственији знак хороскопа који дефинитивно иде уз Бика или Рака, два знака која су са још већим и јачим карактером.

Стријелац

Стријелчеви су познати по сјајном смислу за хумор. Своју занимљиву страну могу сачувати и проширити са Близанцима и Рибама.

Јарац

Бикови и Ракови су знакови за којим Јарчеви падају без проблема, а ни једнима ни другима то не смета.

Водолија

Водолије имају љубавне афинитете према Лавовима и Стријелчевима. Астролози пак препоручују да је за Водолију најбоље да има Водолију уз себе.

Риба

Савршеног партнера овај знак може пронаћи ни мање ни више него у Дјевици или Бику. Рибе теже стабилној вези, без превише притиска и не желе неке краткотрајне љубави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана