Савршен муж припада овом хороскопском знаку

Крстарица
Foto: Илустрација

Ако желите да волите особу рођену под овим знаком – истински, лудо, дубоко, потребна вам је рањивост како би она открила шта значи бити вољен свим срцем.

Он сматра да је љубав најмоћнија сила у универзуму, а он је најбољи, највјештији контролор ове магичне силе. Његов највећи дар је срце – воли и када би сви одустали, јер види и сићушни сунчев зрак који му говори да се иза таме крије свјетлост.

У жељи да његује и даје све што је потребно да побољша свијет у коме живи, исцрпиће се поправљајући ствари и остављајући их боље него што их је нашао, пише Атма.хр.

То је РАК

Ракови су стално критиковани због промјенљивог и често суморног расположења, али је важно знати да слатки Рак све осјећа. Комуникација је кључна ако желите да избјегнете неспоразуме који би могли да доведу до романтичне неравнотеже.

Слатка ријеч или промишљен гест ће га лансирати у орбиту ка звијездама, а непромишљен коментар или непотребно игнорисање ће га бацити у вртлог мрачних сумњи и самопреиспитивања попут:  „Чиме сам то заслужио?“.

Осјећа све и често жуди за временом које ће провести сам, са својим мислима.

Понекад вас може збунити његова способност да истовремено буде и стидљив и храбар.

Потребно је невјероватно много рада да би се прави Рак ослободио очврсле љуске која штити његове сирове емоције. Многи Ракови држе партнера на дистанци, док још пливају у непознатим водама и нису убијеђени да је „безбједно“, јер не умије да воли половично.

Иако воли да буде спонтан, Рак се гнуша краткорочних авантура, јер себе чува као поклон за посебну особу.

Рак је често креативан и увијек експресиван. Пажња карактерише његов стил у односима, када вас једном прихвати у свом срцу, ви сте му увијек на уму.

Он ће дати све што има за вас, а за узврат је потребно врло мало да га учини срећним. Довољно је да се осјећа поштовано и сигурно међу људима које воли.

Његов партнер треба да буде осјетљив. Нисте му први партнер и биће срећан ако будете последњи, а успут је важно знати да су га многи људи повриједили. Он не тражи од вас да залијечите његове ране, само треба да знате колико му је важно да може да вам верује, јер ће вам дати све од себе.

Његова прошлост је препуна недостојних љубавника, само зато што још није научио колико је невјероватна особа.

Његов највећи дар је срце – воли и када би сви одустали, јер види и сићушни сунчев зрак који му говори да се иза таме крије свјетлост.

Оно што тражи је стабилност, иако живи и за авантуру!

Жели да се игра, и истражује непознато са неким за кога вјерује да ће му бити сигурносна мрежа ако падне. Током година води рачуна о много чему. За своју будућу срећу у љубави жели особу којој је удобно у сопственој кожи, особу са којом може да расте.

Рак ће вам пружити све што можете пожељети у вези, он увијек вјерује да су бајке стварне и да двоје људи могу да живе срећно до краја живота.

Његова љубав је чиста, стварна и 100 посто искрена. (Нажалост, многи људи нису искусили љубав попут његове, па већина не зна шта да ради са њом…одбацују је или још горе – узимају здраво за готово.)

Храбра душа која је вољна да дозволи да је воли велико срце Рака, може видјети чудо невидљиво другима. А онда нека њих двоје уживају у еуфоричном сјају који зрачи од оних који разумију вриједност писања сопствене бајке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана