Сатурн улази у знак Риба у марту и остаје ту до фебруара 2026. године: Многе Дjевице ће бити преварене, а Ракове очекује борба

Г.С.
Сатурн улази у знак Риба у марту и остаје ту до фебруара 2026. године: Многе Дjевице ће бити преварене, а Ракове очекује борба

Астролози објашњавају да ће Сатурн 7. марта 2023. направити свој прелазак из Водолије у Рибе, гдjе ће остати до 14. фебруара 2026. године.

Сатурн се први пут преселио у Водолију у децембру 2020. године, под поравнањем познатим као Велика коњункција.

Ован

Вама транзитира 12. пољем што је изазовно. Посебно обратите пажњу коме вjерујете, коме поклањате пажњу и љубав. Биће замки и превара. Ипак није све тако тешко јер имате Јупитера који је у вашем знаку до маја и који вас штити и чува.

Бик

Послије три задње године гдје вам је живот био истумбан сада на ред долази мир. Ви овај транзит нећете јако осјетити. Ипак држите се својих моралних начела и биће све добро.

Близанци

Од вас Сатурн захтијева јако и оштро да обратите пажњу на вашу комуникацију. Никако више површна комуникација, морате да будете прецизни и да дубоко разумијете људе.

Рак

Од вас Сатрурн тражи борбу за себе на своком пољу. Морате напустити вашу сигурну луку и упутити се у авантуру звану живот. Сами али сигурни у себе! Крените и видјећете какав вјетар у леђа добијате од Сатурна.  

Лав

Ви сада уживајте. Своје лекције сте научили. Било је тешко и мучно потеклих година. Сада Лавовски живот у своје руке и напед!

Дјевица

Сатурн вам доноси промјене у породици тј. партнерским односима. Многе Дјевице ће свједочити прељуби партнера.

Вага

Сатурн вас уназад и тражи да преиспитате сваки детаљ, моменат вашег живота. Морате сами бити себи озбиљан и објективан судија јер у супротном слиједи болна казна. Преузмите одговорност за сваки ваш поступак. Ако сте криви признајте.

Шкорпија

Промјене у емотивном и духовном смислу. У наредне три године ви остварујете само праве емотивне односе.

Стријелац

Враћа вам се оптимизам и осмијех а све због Јупитера. Сатурн вас не замара. Спремите се на велику пословну промјену која вам боји живот најљепшим бојама.

Јарац

Од вас не тражи ама баш ништа. Ви њему предложите плес кроз вријеме у наредне три године. Бићете срећни.

Водолија

Наредне три године неће бити изазовне за вас. Ваш живот ће потпуно исто изгледати. Једна утабана и сигурна стаза. Ако желите промјене било какве врсте слободно их покрените!

Рибе

Рибе требада се гласно боре за себе као и да скину паучину са очију. Уколико ово ураде Сатурн их награђује у облику животне снаге и среће која ће их пратити. Али ако покушају да добију било шта на лијепе очи, ако муљају, варају не боре се гласно и правично за себе слиједи озиљна казна која ће бити болна и дуга.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана