Сатурн креће директно, четири знака нека се спреме

ГС
Сатурн креће директно, четири знака нека се спреме

У суботу, 4.11. Сатурн креће према напријед с почетног степена Риба.

Врло снажно мјесто, простор с којег можемо почети креирати нешто ново у свом животу. Добијамо нову или другу прилику, посебно по питањима којима смо се бавили од јула ове године.

Потакнути смо преиспитати своју одговорност, не само према другима, у послу који радимо и унутар породице, већ и према самима себи.

Колико се пазимо? Колико сами себе подржавамо? На који начин проматрамо и тумачимо своје поступке у прошлости? Постављамо ли си превисоко љествицу и гушимо себе превеликим очекивањима? Можемо ли си опростити на неким пропустима и погрешкама?

Одговоран однос према себи кључан је за даљње остварење циљева и жеља. Што смо у већем миру са собом, то ћемо лакше доћи до онога што желимо.

Одгођено или заустављено се покреће.

Оно што смо схватили или научили у претходном периоду сада можемо почети примјењивати и остварити одговарајуће резултате.

Схватамо што за нас има дугорочну вриједност.

Све теме које су везане уз прошлост, структуру, дисциплину, старије особе, наше амбиције, одговорност покрећу се с мјеста и могу нам донијети нешто битно, преноси Сенса.хр.

У прилици смо схватити добробити повлачења у мир и тишину, добробити интроспекције.

Све је повезано. Наша прошлост утиче на наше садашње изборе, на живот какав сада живимо. И можемо то промијенити. Одустати од лоших навика, одабрати бољи пут, друкчији начин. Што би то за вас било?

Можемо све проматрати и с аспекта карме, на начин да смо требали проћи кроз неке изазовније ситуације како бисмо из њих нешто научили и ако јесмо, сада можемо лакше и једноставније до циља.

И можда је пожељно да се још једном окренемо унатраг и погледамо што смо проживјели од јула до данас. Извучемо поуку. Пронађемо мир с оним што је било. А потом поставимо нови циљ обогаћен јасном намјером и вјером.

Што желите да вам Сатурн у Рибама донесе у наредне двије и по године?

Од марта 2023. Сатурн је у хороскопском знаку Риба: ту ће остати до 2026. Овај транзит је вријеме за учење нових лекција, а пошто је у астрологији Сатурн традиционално повезан са дициплином, редом и кармом, ова планета је задужена да вам покаже како можете да радите на себи.

Сатурн, познат и као највећи злотвор зодијака, праведан је и неће толерисати неправде, а Јарчеви су добро упознати са овом особином своје владајуће планете.

Када планета почне ретроградно кретање, то значи да се не креће традиционалном путањом, због чега се мијењају њена уобичајена својства. На сваку планету различито утиче ретроградни период (најпознатији су“негативни“ примјери ретроградног Меркура). Истовремено, ретроградни Сатурн је вријеме за лекције и тестове, који се понављају све док се лекције не науче.

Ретроградни Сатурн почео је 17. јуна и завршиће се 4. новембра, а на ова четири знака ће најдраматичније дјеловати преокрет из ретроградног у директни ход.

Ован

Ретроградни Сатурн је тежак тест за представнике Овнова. Ован, навикнут на активан начин живота, морао је мало да успори и урони у свијет фантазије и подсвијести, да схвати шта их тачно тамо привлачи. Сатурн је настојао да покаже у којим областима вам недостаје контрола. Искористите лекцију о ретроградном Сатурну да направите план за побољшање свог живота.

Близанци

Представнике Близанаца очекују промјене у послу! Приступ послу ће се промијенити: могли бисте да будете оптерећени са превише обавеза, а није вам лако да се носите са њима. Током ретроградног кретања Сатурна, могли сте да научите малу, али корисну лекцију о свом ставу према послу. Та лекција ће вам много значити у каријери.

Дјевица

Присуство Сатурна је тест снаге за Дјевице, али, за разлику од Овна, вама је помогао да ублажите искушења. Тема емотивних веза је била важна за вас посљедњих мјесеци док се Сатурн кретао кроз вашу 7. кућу. Имали сте мало предаха током ретроградног хода Сатурна, како бисте правилно поставили приоритете у односима, а размислите шта вам се десило током овог периода, што ће вам помоћи да не будете повријеђени и сломљени током периода директног кретања Сатурна.

Рибе

Представници хороскопског знака Риба нису могли да не осјете утицај Сатурна. Можда се осјећате као да имате тежину цијелог свијета на својим раменима. Најважнија лекција ретроградног Сатурна за вас је обнављање самосвијести. Сатурн вас је подвргао разним тестовима како бисте на крају могли да покажете свијету неку друкчију верзију себе, зрелију, с више самопоштовања

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана