Сат рођења говори о вашем карактеру

24sata.hr
Сат рођења говори о вашем карактеру

Сваки сат има одређену астролошку фреквенцију која диктира енергију човjека. Према томе, они рођени од поноћи до зоре су смирени, а поподневна дjеца су немирног духа.

Дан је подjељен у шест временских јединица, раздобља која диктирају биоенергију човjека као и његове карактерне особине задане сатом његовог рођења. Свака од тих тзв. временских зона диктира људски карактер с обзиром на утицај путање планета. Прво раздобље је од поноћи до четири сата ујутру, друго од четири до осам ујутру, треће од осам сати до поднева, четврто од поднева до 16 часова, пето од 16 до 20 часова, а шесто од 20 часова до поноћи.

Ноћна дjеца су сањари

Људе рођене од поноћи до четири ујутру краси сањарски дух, велика машта и осjећајност. Понекад имају проблем са суочавањем са стварношћу, а вjерни су својим идеалима које од дjетињства не мијењају. Често се двоуме између својих циљева, због чега постају немирни. Воле да преносе знање и искуства на друге.

Ранораниоци су најупорнији

Људи рођени између четири и осам сати ујутру су упорни у свему чиме се баве. Они су прави животни практичари и тешко их је изненадити - као да су унапријед припремљени за све тешкоће у животу. Велика им је жеља да остваре оно о чему други сањају, а у то улажу и пуно труда. Најчешће су врло интелигентни, али то им не доноси велику материјалну корист.

Прије подне се рађају оптимисти и филозофи

Људи рођени између осам ујутру и поднева својом присутношћу увесељавају све око себе. Амбициозни су и велике су шансе да успију на пословном плану, а у приватном животу су оптимистични и продуховљени. Воле да филозофирају о смислу живота и међуљудским односима, а посједују и бројне умјетничке таленте.

Послијеподневна дјеца су енергична и креативна

Живахни дух, знатижељна природа и пуно енергије најбоље описују рођене између поднева и 16 часова. Створени су да буду учитељи, математичари и велики говорници. У међуљудским односима склони су конфликтима, а њима би живот без повремене драме ионако био досадан.

Касно послијеподне је вријеме луталица

Људе рођене између 16 и 20 часова краси немиран дух који их стално води у нове изазове и непознате ситуације. Они су друштвени бунтовници, а њихова енергија прави је дар. Ипак, посљедица тога може бити и склоност депресији и нервози. Иако дјелују брзоплето, они готово увијек имају план па не треба бринути за њихову будућност.

Вечерња дјеца су пуна самопоуздања

Људи рођени између 20 часова и поноћи су природне вође, а њихов доминантан дух брзо осваја. Пуни су самопоуздања и тешко их је поколебати, а највише пате ако им други повреде его. Специфични су по томе што им је неопходно да одређено вријеме у дану проведу сами, како би сабрали мисли и прикупили енергију за дружење с другима.

Извор:24сата.хр

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана