Шампионски прељубници: Хороскопски знаци који обожавају да шврљају

ГС
Foto: Илустрација

Вјерност је нешто што се веома цијени у љубавним односима, међутим, постоје многи мушкарци и жене који варају своје партнере.

Астролози кажу да се највећи прељубници рађају у знаковима ваге, овна и стријелца.

Стријелац
Још један ватрени знак који не може замислити живот без секса. Стријелци не виде прељубу као неморалан чин, већ као спорт којим једноставно морају с времена на вријеме да се баве.

Припадници овог знака обично воде рачуна о свом физичком изгледу, а познати су по свом шарму коме мало ко може да одоли.

Вага
Због своје неодлучности и превелике жеље да оставе добар утисак, Ваге ће се врло лако упустити у флерт, који се често може претворити у нешто друго.

Припадници овог хороскопског знака су веома страствени, али истовремено маштају о филмској љубави која ће им пријати у свему. Управо због тога лако падају на комплименте, што може бити веома опасно.

Ован
Ватрени знак познат по свом "кратком фитиљу" и јаком темпераменту. Међутим, не само због тога. Овнови су познати као веома страствени љубавници којима је сексуална енергија веома важна. Брак их врло ријетко смирује, напротив, многи припадници овог знака то не подносе добро.

Због "лептирића у стомаку" Овнови ће се врло лако упустити у аферу, па чак и променити партнера, посебно ако им "нова љубав" принесе веће узбуђење у кревету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана